Sunday 4 September 2011

Charity Fundraising Ideas på arbeidsplassen

Har du noensinne forestille at arbeidsplass kunne være en fantastisk måte å tjene litt godt penger for godt formål, slik veldedighet? Vel, ja det er og det er ikke bare at du tjener penger, men det kan bli mye moro også! Selvfølgelig som avhenger av hva alt du gjør for å skaffe midler. I tillegg til å få penger, kan disse aktivitetene bryte monotonien av kontoret arbeid og kan sette mot en friskt pust og liv i dine kolleger! Er du klar da å sjekke noen kule veldedige ideer på arbeidsplassen? Here we go!
Office Charity Fundraising Ideas
Det er ingen big deal å skaffe litt penger til veldedighet på arbeidsplassen. Du trenger bare å være litt entusiastisk og har en idé om hva folk kan gjerne gjøre mens du tenker på arbeidsplassen fundraising ideer.
Raff den av, det er en veldig veldig klisjéaktige idé, men det fungerer! Jeg henviser til enkelt og praktisk utlodning. Hva du kan gjøre er å skrive ut matchende billetter til å begynne med. Da kan du selge hver enkelt for en bestemt pris, og deretter ha en uavgjort og gi bort premier til de matchende billetter. Du kan ha noen gavekort fra en nærliggende butikk eller arrangere et måltid på en restaurant som premie!
Jeg sverger Dette kan fungere, dette er den beste måten å fange dine kolleger av vakt og kan vise seg å være den beste veldedige ideer på jobb. Her er hva du gjør. Tenk med å plassere en sverger boks i kontoret. Hver gang en ansatt blir tatt banning, holdt han eller hun bør gjøre et tillegg, eller snarere en donasjon til boksen for veldedighet. Det ville være en rekke tilfeller på en dag da kollegene ville ha sverget og de ville trenge å fylle boksen med cash! Du vet aldri hvor mye du kan tjene med dette trikset! Men det er et vilkår gjelder her! Hvis du føler din arbeidsplass og kontor er at "kul" kun da kan du prøve denne en blant veldedige ideer på arbeidsplassen!
Get Out Get Going; Denne enkle og en av de enkle fundraising ideer som ikke trenger å tenke mye. Sett over et forslag til en utflukt eller piknik eller går til middag og ta initiativ til å organisere det. Til å organisere denne hendelsen man trenger penger, så du vil selvsagt be om det. Dette er enkelt, ukomplisert og du trenger ikke akkurat ha en bulk av din kreative juices strømmer i full æren arbeidsplassen pengeinnsamling ideer!
Gastronomisk Yours!, Vel, det er enslige menn og kvinner, giftet seg og andre typer mennesker som kanskje ikke får tid til å spise frokost før du kommer til å fungere. Tilrettelegge for en overdådig frokost og på kontoret gjennom berørte reisebyråer og tar et lite beløp for det avhengig av forbruket kan bli en stor hit blant veldedige ideer på arbeidsplassen. You kan smørbrød, bacon, egg, smultringer, croissanter og mange flere tingene i menyen. Snakk med moro fundraising ideer og rask fundraising ideer, tror jeg dette er en av dem!
Iført den Penger, Alle vi kjøpe nye klær i disse dager, ikke fordi de gamle er revet eller er i en patetisk tilstand. Vi kjøper nye, fordi vi enten ikke får plass i dem eller bare lei av dem, eller de er ute av moten. Ved heving penger, kan du be ansatte til å donere slike klær og selge dem ut til en organisasjon som trenger det eller på annen måte avhengig av deres tilstand. Dette tror jeg er en av de virkelig gode corporate veldedige ideer. Er det ikke blant de virkelig fine og kreative fundraising ideer, hva sier?
Vel, var dette bare et glimt av hva alt du kan gjøre med hensyn til veldedige ideer på arbeidsplassen. Det er mye mer du kan gjøre, forutsatt at kontoret kollegaer sport nok til å delta i arbeidslivet fundraising ideer!
Det er det! Jeg lukker avhandling på veldedighet innsamlingen ideer her! Alle de beste!

No comments:

Post a Comment