Saturday 3 September 2011

Metal Tak Installasjon Cost

Snakk om Oppussing og økende verdien av hjemmet, er taktekking en ekstremt avgjørende aspekt av som. Riktig taktekking ikke bare øker verdien av huset ditt, men det er avgjørende for isolasjon og å unngå lekkasjer. Det gir også en viss soliditet og styrke til strukturen i huset. Alt i alt takbelegg er det aspektet av et hus som ikke kan ignoreres. Ulike taktekking materialer er brukt for deres ulike egenskaper som holdbarhet, stil og pris. Formen på taktekking vesentlige forhold for mye. Det er tilfellet spesielt når du ser på bekostning av tekkesystemet og selvfølgelig dens installasjonskostnad. La oss ta en titt på metall taktekking pris da, nå som det har vært nevnt av metall taket installasjon kostnad.
Metal Tak Installasjon Priser
Det er variasjoner selv om du sier metall taktekking - stål, aluminium, kobber og så videre. Pluss det er også i form av materielle - store ark, paneler eller helvetesild.
Aluminum Roof Installasjon Gjev for taket installasjonen, er interlocking aluminium taktekking shingles brukt, koster de i området av $ 7 til $ 9 for en kvadrat fot, inkludert arbeid og materielle. For en typisk ranch stil hjem, ville kostnadene bli $ 11900 to $ 19800. For aluminium panel taktekking, til aluminium panel, være spesifikk stående søm tak vil koste i størrelsesorden $ 9 til $ 11. Det er en firkantet fot. Igjen her, vurderer at det er et grunnleggende ranch stil hjem, kan den generelle koste være mellom $ 15,300 and $ 24,200. I tillegg til at hvis det er komplisert installasjon, kan metallet taket installasjonskostnadene går opp til $ 12 å $ 15 per kvadratmeter.
Stål Roof Installasjon; Kostnaden av metall tak montering med stål er rundt $ 600 for et tak kvadrat, for installasjon av stål helvetesild. Hvis du velger stående søm metall taktekking laget av stål, som vil være rundt $ 750 per kvadrat. Likningen er noe som det minste antall paneler du bestiller, jo høyere prisen på Takshingel kommer til å bli. En gjennomsnittlig ranch stilen home vil koste rundt $ 22.000.
Copper Roof Installasjon, langt de dyreste når det gjelder metall taket installasjon kostnad, kobber metall taktekking koster rundt $ 12 kun for taktekkingen materialet. Hvis du ønsker å beregne per kvadratmeter, prisen inkludert materialer og arbeid kan gå til $ 18, og enda mer enn det i noen tilfeller. Hvis dette tallet holdes i tankene, en enkelt historie hus, kan koste mellom $ 25.000 til $ 40.000. Videre, hvis installasjonen er kompleks, vil det koste enda mer.
Andre Inclusions
Det er noen andre faktorer som til slutt påvirker metal taket installasjonskostnader. Her er mer.
Profesjonell Arbeid, på taket er i utgangspunktet en profesjonell jobb og ikke er et prosjekt som kan gjøres av enkeltpersoner på egen hånd .. For metall tak, vil en rekke nettsteder hjelpe deg med noen tips for det.
Skråninger, Det er en større kvadratmeter av taket, enn huset den faktisk er bygget på. Derfor kan en 1.500 kvadratmeter hjemme godt ha en 2100 kvadratmeter tak. Bygningen materialet må være kjøpt av plassen, som er nok for dekker 100 kvadratmeter. Videre er det en vanlig praksis å vurdere 10% mer for avfall på en enkel taket. Hvis det ikke er et enkelt installasjon som kan gå opp til 15%.
Alle disse tingene er viktige i metall taket installasjonskostnader, på slutten av dagen. En veldig viktig ting å huske om metal tak kostnaden er ikke å inngå kompromisser på kvaliteten på taket selv om det er litt vanskelig på lomma. Til slutt, at du sjekke ut forsikringen legitimasjon av selskapet.
Det er det! Jeg håper denne informasjonen var nyttig for deg! Alle de beste!

No comments:

Post a Comment