Saturday 3 September 2011

Japanese Garden Planter

Vi er så fanget opp i våre hektiske liv, at vi sjelden får tid til å stresse ned og slappe av. Vi ser etter rømming fra vår travle timeplan, men sjelden finne dem. Tanken på å ta en tur bort for et par dager virker tiltalende, men når det kommer til selve planleggingen og pakking og reising, vi foretrekker komforten i våre hjem. Det er faktisk ikke noe sted som hjemme. Tenk om dette, hva om du hadde så mye ønsket rømningsvei rett i hagen din? Hva om du kunne ta en tur inn i naturens prakt ved bare å åpne bakdøren? Høres fristende? Da vil du elske det jeg har for deg! I denne artikkelen vil fortelle deg om japanske hager og alle de forskjellige japanske hagen planter som du kan bruke i den. Bare les videre.
Hva er en japansk hage?, Japanske hager, som navnet antyder, er en hage som er opprettet i en japansk stil. Det følger grunnprinsippene fremhevet i japansk kultur, som fred, ro og stillhet. Naturen er det sentrale tema i en japansk hage. Og alt som du bruker må ha et element av natur i det. Japanske hager har alltid vært påvirket av det kinesiske hagearbeid stilen. Historien om japanske hager sier at, først, var de laget som en representasjon av buddhismen, så fokuset skiftet til å være et sted å slappe av og underholde seg selv. Så, med bedring i hagearbeid teknikker, begynte den japanske hagen blomstrer og folk som var interessert i å designe og vedlikehold fikk et løft. Japanske blomst hager har blitt herliggjort i en rekke malerier og poesi.
Kjennetegn på Japanese Gardens, Les nedenfor for typiske egenskaper og poeng som skal holdes i bakhodet mens utforme en japansk hage. ; Vantage Point: Nesten alle japanske hager har en naturlig eller opprettes plattform, hvorfra hele hagen kan sees. Dette kan bli en plattform i midten av huset, eller ett vindu i huset ditt, der du kan se hele hagen. , Rocks Stone er et viktig element i en japansk hage. Siden naturen har å merkes i en japansk hage, kan steinene symboliserer åsene eller aa fjellkjede. ; Vann: Den grunnleggende ideen om en japansk hage er å foredle med minimal plass som du har. Så, kan ha vann i den japanske hagen be representasjon i sjøer eller hav. , Bridge og Lantern: En bro fra den ene delen av hagen for å den andre, er også en av de viktigste funksjonene i en japansk hage. Dessuten er en lykt, laget av stein, sett. Selv om noen mennesker bruker den bare til pynt, ikke tjener det formålet med belysning også. , Grøntområder og Farge: En annen, og trolig det viktigste aspektet ved en japansk hage er å vise grøntområder. Et japansk hage kan utstråler fred, ro og sinnsro at den står for, bare ved å bruke den grønneste plantene og også noen blomstrende busker med levende blomster til å legge litt farge her og der. Evergreen blomstrende busker vise storheten i naturens gavmildhet til det maksimale. Bamboo planter er også brukt ganske ofte.; Japanese Garden Planter og trær; Nedenfor er en japansk hage planter liste som du kan bruke til å planlegge din egen hage. De har blitt delt inn i gress eller bakken dekker, og busker, og trær som kan brukes.
Ground CoverShrubsTrees; Scotch MossBottlebrush BuckeyeMexican Plum; Mondo GrassMahoniaCarolina Buckthorn; indisk StrawberryCamelliaHimalayan Magnolia; Ground IvyAzeliaBurgundy japansk Maple; Golden StarFlowering QuinceJapanese Black Pine; PolytrichumLily TurfTulip Tree, CrowberryBarberryWater Oak; TurfgrassTea treeEuropean Beech
Håper denne artikkelen på japansk hage planter har inspirert deg til å designe en viltvoksende en for deg selv. Det er den beste behandling du kan gi deg selv og din familie. Så få landskaps folk til å begynne å planlegge en gang!

No comments:

Post a Comment