Thursday 8 September 2011

Best Innendørs Planter

Innendørs hagearbeid er i utgangspunktet et konsept for leilighet beboerne, som ikke har ledig jord for utendørs hager. Og tro meg, det er så interessant som vokser en blomst hage i tunet. Alt du trenger er grunnleggende plante omsorg tips og et godt utvalg av plantesorter. For de som er utsatt for allergi forhold, velge de beste innendørs planter for helse er et viktig skritt, før du faktisk starter en innendørs hage.
Best Innendørs Planter
Opprettholdelse av potteplanter er gunstig på flere måter, som å legge et grønt preg på rom og rensende inneluft. Som vi alle vet, planter trenger sollys, konstant bevegelse i luften og andre vekstforhold. Likevel, det er visse ornamentale sorter som kan tilpasse seg i et innendørs miljø. Samle informasjon om de beste innendørs planter til å vokse og du kan finne både grønne varianter og blomstrende planter. Følgende er en kort liste over beste planter til innendørs plantasje:
Philodendrons, En av de beste innendørs anlegg for luftrensing, er Philodendron tilgjengelig i ulike typer, som varierer i sine bladverket form. I følge en studie, philodendrons er utmerket for formaldehyd fjernes fra luft. Men, husk at disse grønne planter er giftige, og bør man være forsiktig ved håndtering av dem.
Bregner, Hvis du har mindre tid til å gi næring til innendørs planter, dekorative bregne varianter er for deg. Omsorgen nivå er enkelt og det krever innsats for mindre vedlikehold. I tilfelle er du allergisk mot pollen, plassere disse svakt lys innendørs anlegg på bakkenivå. Dette vil bidra til å redusere spredning av sporer og spredning av det samme inne i rommet.
Julestjerner, julestjerner være den mest ettertraktede houseplant over hele kloden. Til syvende og sist er de det beste innendørs plantene til å vokse hjemme og på kontoret. Du kan finne julestjerne planter av hvit, rosa, oransje, rødt, flekkete og kanskje andre varianter. The bracts are prangende og fargerike, mens de blomstrer er gul og uanselig.
Mor-i-lover Tongue, dette sorten er også inkludert i listen over beste innendørs planter som ren luft. Navnet er skapt med referanse til den skarpe tuppen av bladene. Den presterer godt, selv når det utsettes for lite lys for en lengre periode. Også mor-i-lover tungen anlegget er ekstremt robust, med hensyn til fukt nivå. I løpet av sommeren, vanning en gang i måneden er nok for sunn vekst.
Peace Lilies, inkludert i de beste blomstrende planter for innendørs hagearbeid, er fred liljer mest foretrukne av amatører. De krever varm temperatur, høy luftfuktighet nivå og skygge forutsetning for optimal vekst. Blomstene er hvite, og formen er nesten lik Anthurium. Bladverket er lyst grønt og store, noe som øker den estetiske verdi av rommet, selv i de ikke-blomstringen sesongen.
Moth Orchid; annen utmerket blomsterplante utvalg for innendørs plantasje er møll orkidé. Kategorisert i slekten, Phalaenopsis, er dette orkide funnet i ulike farger. Omsorgen nivå er enkelt og det blomstrer i cirka tre måneder. For maksimal blomstrer produksjon, plassere moth orchid nærheten av et vindu eller en dør, der de kan få filtrert sollys.
Snapdragons; for hagearbeid entusiaster som har astma eller allergi både problemer, snapdragons er de beste innendørs anlegg for allergi. I denne plantesort, er pollen (som kan føre til åndedrettsproblemer) omsluttet av blomsten selv. Klemming av noen av The pollenbærere er en god tips for lengre holdbarhet av blomstene.
Lady Palm, Lady håndflaten er en må ha prydplante for innendørs hagearbeid. Den mest spektakulære delen med denne lille palmen er fan-blader. Det er langsomt voksende og langvarig, og dermed fungerer som et ideelt houseplant for travle amatører som har tid til hyppige repotting. Hva mer kan damen håndflaten tilpasse seg et bredt spekter av grunnforhold, temperatur og luftfuktighet.
Så, var disse noen av de beste innendørs planter, som du kan inkludere i din innendørs hage. Andre best resultater potteplanter er begonier, bromeliads, sebra plante, kaktus, ficus og hestehale håndflaten. Ordne anlegg basert på deres høyde, blader form, blomster farger og blomstring sesongen å skape et unikt preg på interiøret.

No comments:

Post a Comment