Saturday 10 September 2011

Bursdag gave ideer for Sister

Så det er din kjære søster bursdag, og du er gal søker en perfekt gave til henne! Vel, folk som ikke har søsken vil sikkert lure på hvorfor det er vanskeligere å kjøpe en gave til søsken, som du kjenner så godt. Vel, det er selve problemet! Du kjenner søsteren din veldig godt, og det er derfor du vet hvordan picky hun er. Du husker henne uttrykk når hun fikk gave som du trodde var så perfekt! Bare for å finne henne skjenn deg for å kjøpe noe virkelig dyre, fordi etter alt hun er den som du har lånt penger til nå. Man må få henne noe som er bokstavelig talt perfekt, noe som vil gjøre henne ansiktet glow kjapt! Jeg vet det er veldig vanskelig å finne en slik gave, men ikke bekymre, som det følgende skrive opp vil gi deg noen virkelig unik gave ideer for søsteren.
Unik Bursdag gave ideer for Sister
Spesiell Mug; Dette er en av de beste 21-årsdag gave ideer for søsteren. Kaffe eller te er at en ting som nesten alle mennesker må ha minst en gang på en dag. Og i en alder av tjueen, en tendens man drikker mer kaffe enn normalt på grunn av faglige spenninger og alt, er hun sikker på å drikke en kaffe oftere! Så gifting henne en unik kaffekopp er en klok idé. Men kruset du gi henne, ikke skulle være noen kruset, det bør være et personlig unik krus. Det er massevis av måter å tilpasse et krus, er en av de beste måtene å få henne bilder trykt på den. Velge noen av hennes beste bilder, fra barndommen til nå og da få dem skrevet ut på en vakker kaffekopp! Du kan selv skrive en humoristisk melding på topp. Du kan også din og din søster sitt bilde på kruset og skrive, "til verdens beste søster", under krus. Her er noen kopper om hvilke bilder er sett bare hvis noe varmt helles i det, kan du overraske henne med dette personlig gave, noe som har en touch av magi!
Emergency Kit, Det er et perfekt fylte 18 år gave ideer for søster! Alle av oss møte noen eller de andre typer nødsituasjoner nå og da, noen ganger det er en vei nødnummeret mens på andre anledninger er det en profesjonell anledning. Men nødssituasjon kit jeg stiller deg til gaven er en følelsesmessig krise kit! Det er så mange øyeblikk når vi jentene føler overveldet, enten med lykke eller sorg. Disse følelsesmessige kriser er mer vanlig i det avgjørende alder av 16-18. Så ideen er å gaven henne en kit som hun kan bruke i tilfelle følelsesmessige kriser, kan du gjøre dette settet hjemme selv. Bare ta en hyggelig plast eller metall saken, som har mange rom og legge til ting som kosmetikk, sjokolade, parfyme, Swiss kniv, sikkerhetsnåler, lim, et bilde av familien, en vits bok, etc., kort sagt legge til alle ting som kan komme hendig og gjøre henne lykkelig!
Gift Basket, Hvis du tror en enkelt gave er litt for mindre for SIS, gave hennes kurv med gaver! Du vil finne ferdige bursdag gave kurver for søstre i markedet. Du kan kjøpe noen av den eller til og med lage en hjemme selv. Bare ta en liten kurv og legge ting av hennes interesser liker henne favoritt klassiske bok, en klokke, friske blomster, hjemmelagde kaker, osv. til gave kurv. Hvis du er ute etter 50-årsdag gave ideer for søsteren, legge ting litt kneble gaver som en gag T-skjorte, en overlevelse kit, fake tatovering ermer, etc. til gave kurv.
Diverse: Foruten de ovenfor nevnte gaver, kan du også gave henne en fin kjole, noe som en fin kveld kjole eller den lille sorte kjolen, hvis hun ikke har det ennå. Urtete, spa sertifikat, shopping sertifikat, smykker, osv. er noen andre ferdiglagde gaver som du kan gi henne. Hjemmelagde gaver har et personlig preg på dem, så hvis du er enten god kokk eller en god artist, kan du gjøre noe selv og presentere det for søsteren din, vil hun sikkert bli berørt.
Dette var noen av de beste gave ideer for søsteren. Legg kreativiteten til disse ideene for å gjøre gaven mer personlig og hennes smak, fordi, etter alt det er du som kjenner henne best!

No comments:

Post a Comment