Saturday 3 September 2011

Gummi Tree Care

Selv om en gummi treet er plantes utendørs, kan det også være plantet innendørs i en pott, for å krydre interiøret i hjemmet ditt. Det er i virkeligheten et stort anlegg, som har tykke, blanke blader. Fargen på bladene varierer fra dyp grønn til brunlig grønn og de er avlange formet med spisse tips. Hvis du tenker på å plante dem innendørs, du må sørge for at du plante dem i store nok containere, foruten jorda må være en blanding av hagejord blandet med sand. Det er noen gummi trepleie instruksjoner som du må følge, slik at planten lever i lang tid framover.
Gummi Tree Care Instruksjoner
Det første og det viktigste at alle levende organismer trenger er tilstrekkelige mengder vann. Du må gi dem nok vann ellers anlegget kan dø. Normal springvann er god nok, men du må også kontrollere at du ikke over vann anlegget. Dette kan sikres ved å sjekke grunnforholdene etter jevne mellomrom. Dersom matjord blir tørr, må du vann anlegget. Mens vanning, sørg for at du ikke suge anlegget helt, snarere matjord bør være fuktig. For mye vann kan ødelegge rotsystemet. Holde jorda fuktig i løpet av sommeren og fjærer, mens i vintre, selv om jorda blir tørr, er det ingenting å bekymre seg.
Den nest viktigste kravet av alle tre er tilstrekkelig mengde sollys, spesielt hvis du holde det innendørs. Mens du tenker på innendørs gummi trepleie, må du passe på at en kombinasjon av sol og skyggelagte områdene er gitt. Gummitrær love lyse områder, men ikke direkte sollys. Når det er en vekst av nye blader, skal den plasseres i skyggefulle områder, ellers kan det oppstå skade bladene. Disse trærne ikke liker områder hvor det er for mye vind, så du må ta vare på det også.
I motsetning til andre potteplanter, gummi trær må befruktes ved jevne mellomrom. Ideelt sett bør det være befruktet etter hver 2. uke. Det finnes gjødsel-løsninger på markedet, som er spesielt forberedt for gummi planter, så du må gå for disse. Disse løsningene inneholder viktige næringsstoffer som er nødvendig for sunn vekst av anlegget. Det kan være tider når anlegget kan trives når gjødsel brukes, og i slike tilfeller, gjødsler en gang i måneden ville være nok.
Beskjæring Rubber Tree
Det er en mulighet for at innendørs gummi trær kan vokse veldig høy til høyder på 6 eller 10 fot. Så det er viktig å beskjære dem ved jevne mellomrom. Alternativt kan du også støtte den med en eierandel. Beskjæring gummitre anlegget skal gjøres kun under fjærer slik at den har nok tid til å vokse. Beskjæring hjelper kontrollere høyden, og dermed gi den et buskete utseende.
Før du begynner beskjæring, er det viktig at du tar en god kikk på det. Det er bare 1 / 3 av treet som må kutte, så du må være sikker på om det. Skarpe og rene beskjæresakser bør bare brukes ellers, risikerer du å skade anlegget. Det anbefales at du bruker hansker når beskjæring, som gummitrær er fylt med klebrig hvit melkeaktig sap som vil komme ut når du beskjære dem.
While beskjæring, sørg for at du ikke kutter for mange blader, dessuten bør du kutte dem over nodene. Noder er de stedene der bladene er festet til stammen. Du kan gjerne vite litt mer tips om gummi anlegget omsorg, slik at anlegget fortsetter å leve sunt.
Så disse var noen av de viktige gummi trepleie instruksjoner som du bør følge, slik at anlegget fortsetter å leve sunt. Hvis du finner tegn på sykdommen, ta kontakt med en fabrikk spesialist så snart du oppdager det.

No comments:

Post a Comment