Friday 23 September 2011

Corsage Ideas

Corsages er slitt for å identifisere de ulike medlemmer av en gruppe, eller for å hedre noen. Den er også brukt til å utfylle kjolen eller antrekket et moteplagg. Tidligere, brukte kvinner å smykke seg med enten en enkel blomst i håret eller en bukett med blomster som de pleide å ha på kjolen sin. Men, det var ubehagelig og vanskelig, bærer disse store buketter rundt. Den nye lettere form av disse buketter som vi bruker i dag, kalles corsages. Nå, hvis du skal på skoleball eller delta på et bryllup, her er noen lyse corsage ideer for blomst arrangement som du kan prøve ut.
Corsage Ideer for brude dusj
Akkurat som det ikke kan være brann uten drivstoff, kan det ikke være noen brude dusj uten corsages. Corsages gjør bruden-å-være føle seg spesiell. Du kan komme sammen og lage ulike typer corsages som ikke bare gjøre hendelsen minneverdig, men også corsages vil vare for alltid som et minne. Her er noen brude dusj corsage ideer som du kan prøve ut.
The Classic Floral corsages; De er enkle og samtidig elegante. De symboliserer og setter pris på skjønnhet. Før gjøre floral corsages, bestemmer på fargen og type blomster som du vil bruke for anledningen. Det er best at du bruker brudens favoritt blomst siden det er hennes dag. Men fortsatt hvis du ikke er sikker på hva du skal bruke, hvite roser er det beste alternativet som de symboliserer renhet og kraft av den nye bruden.
Funny corsages, Lysere opp hendelsen med noen av disse humoristiske corsages. Samtidig som den morsomme corsages, husk å bruke noe som bruden kan bruke i fremtiden. Det kan være noen kjøkkenredskaper eller et strømpebånd eller kanskje tom kuldekrem krukker, etc. Må huske på brudens sans for humor, samtidig som disse morsomme corsages.
Sash Styled corsages, gjøre bruden føler spesielle med denne skjønnhetskonkurranse som sash festet til corsage. Du kan enten kjøpe rammen eller til og med gjøre dem hjemme. Du kan også legge til noen morsomme meldinger på rammen.
Doll corsages, Minn nye brud av barndommen med disse dagene dukke corsages. Du kan lage dukkene å bruke enkle materialer som du enkelt kan komme i mange butikker. Du kan også legge til noen gamle bilder av brudens barndom dager. La henne reise tilbake til beflettede dager på denne spesielle dagen.
Med disse brude dusj corsage ideer, vil du gjøre dagen spesiell og minneverdig en for bruden.
Corsage Ideer for bryllup
Corsages for bryllup, er laget av blomster som nelliker, roser, orkideer og liljer. Her er noen bryllup corsage ideer som du kan bruke for å gjøre dagen mer spesielle.
Corsages med Nelliker, som de er billige og samtidig attraktive og store i størrelse, nelliker er de vanligste blomstene som brukes i bryllup. Hvis du har et budsjett bryllup, kan da en enkelt hvit nellik over en rund hvit tyll, festet til kjolen eller knyttet rundt håndleddet, gjøre underverker. Hvis bryllupet er om våren, så vanlige farger for nellik corsages er krem, rosa, gul og hvit. Du kan feste these med baby's pusten og folder med hvit colored tyll. Det må være en spesiell corsage for mor til både bruden og brudgommen. En liten runde klynge av heftet opp hvite bånd, med rosa eller hvite nelliker, bundet og sette på en strikk, hvor mødre kan ha rundt håndleddene kan være en god ide.
Corsages med Roses, en enkel hvit eller rød rose knopp, med babyens pust og bregner, er den vanligste corsage som brukes av mange mennesker, over hele verden. Pakk corsage med en silkeaktig bånd og sikre den med en liten perle ende pin. Du kan også ta en rosa eller rød rose og bind den opp med en bue dekorert med hjerter og sikre at med hjerte tippet pinner for å skape en mer romantisk atmosfære. Dette corsage is lomme også vennlig.
Corsages med Lilies; En enkel calla lilje og en lilje blad innpakket med en grønn farget silkebånd, er en vanlig corsage stil for moderne bryllup. Sikre den til brystet med noen ekstra pinner, eller tie den rundt håndleddet med noen bånd. Disse er attraktive så vel som billige.
Corsages med Orchids, Fake eller ekte, orkideer er dyrt. Dermed er svært små orkideer brukt som corsages i bryllup. You kan bunt opp to hvite orkideer med rosa sentre, sammen med en tynn klynge av sitrongress og pakk den opp med rosa bånd som kan festes med dekorative pinner.
Dermed er det du har noen bryllup corsage ideer. De spiller en svært viktig rolle i bryllup.
Corsage Ideer for Baby Shower
Hedrer mor-å-være, og vise henne hvor langt du bryr deg om henne og hennes ufødte barn ved hjelp av noen av disse fantastiske corsage ideer for baby shower. Moren vil sikkert elske disse corsages og også sette pris på den innsatsen du har lagt bak det.
Corsage med Lily; Til dette trenger du:; en stor lily for hver corsage som du gjør; Florist's wire (1 pakke); Baby eføy vines (2 små stiklinger), Ribbon for baugen, Pin å holde corsage. ; Prosedyre for å gjøre corsage:; Cut stammen av lilje ca 2-3 inches, nå bruker blomsterhandler's wire, bunt eføyen med lilje i en stil du ønsker, På hver side av lilje, tie en eføy vintreet , Deretter, med båndet, knyt en pen bue jakt. ; Fest det til gjestenes kjole med hjelp av en nål. , Du kan også ha en morsom baby shower corsage. Her er hvordan du gjør det.
Baby Dusj corsages som Funny, Til dette trenger du:; Baby våtservietter (1 liten pakke), Clothespin, Ribbons for buene, Pin for feste på gjestenes kjoler, Fremgangsmåte:; Ordne tørker, slik at de ser ut som en blomst; Sett clothespin på emballasjen for tørker, slik at mor-å-være å ta ut en gang hvis hun trenger mens du endrer sin baby's bleier; Gjør noen buer med hjelp av bånd og med pin feste den på mors bluse . , Dette corsage er bare for gøy og helt sikkert det vil gjøre mange le. Disse corsage ideer for baby shower er billig og morsomt å lage. Det gir også deg en sjanse til å være kunstnerisk og uttrykke din kreativitet.
Corsages for håndleddet
Folk pleier å bruke corsages på håndleddet i bryllupet eller til skoleball. Her er noen håndleddet corsage ideer som vil fortelle dere måter å gjøre håndledd og hånd corsages.
Color; Fargen på corsages skal samsvare med fargen på kjolen din. Det trenger ikke være av samme farge som kjolen, men det bør utfylle kjolen. Nøytrale farger er de beste mens du velger corsages som vil gå med kjole din.
Perler, å gjøre prom corsage mer attraktive og fancy, kan du også legge til noen perler til det. Perlene reflekterer lyset og det gjør dem ser juvel liker.
Bruk av Uvanlig blomster; Dessuten roser, og liljer nelliker, kan du også bruke noen uvanlige blomster sier tulipaner. Her må du være forsiktig hvis du er allergisk mot noen blomst.
Med disse corsage ideer, vil du være i stand til å gjøre anledningen mer minneverdig. Så, i stedet for å sløse pengene dine på å kjøpe disse corsages, gjøre dem hjemme. Det er gøy, så vel som mer personlig.

No comments:

Post a Comment