Sunday 4 September 2011

Lemongrass Plant

Lemongrass er ofte brukt som en kulinarisk urt, spesielt i asiatiske retter. It formidler en sterk smak som minner om sitrus eller sitron, derav navnet. I tradisjonell medisin, har sitrongress plantedeler blitt brukt som et middel for å bekjempe flere helseproblemer. Hva mer, er det en av de beste myggmiddel planter. Grow denne multipurpose planten og du kan nyte alle fordelene ved denne nyttige gress.
Hvordan Grow Lemongrass Plant
Selv sitrongress anlegget benyttes som smakstilsetning urt i mange oppskrifter, er den ikke tilgjengelig i dagligvarebutikker over hele året. Hvis du er glad i denne kulinariske anlegget, vurdere å plante det på egen hånd. Et tropisk gress etter opprinnelse, er anlegget svært hardføre og vokser til ca 3 meter ved forfall. Selv en nybegynner hobbyist uten grønt tommel vil lykkes i å opprettholde sitrongress anlegget. Følgende er noen enkle hagearbeid tips om hvordan å plante sitrongress.
Lemongrass Propagation; I sitt naturlige habitat, vokser sitrongress anlegget i klumper. Og formering er gjort ved å skille klumper i mindre seksjoner, slik at rotsystemet ikke er skadet. Den separerte planter brukes til formering. Tilgjengelig i alle hagesentrene, kan du kjøpe sunn sitrongress planter fra din lokale barnehager.
Innkjøp Lemongrass stilker; En annen kostnadseffektiv måte er å vokse sitrongress fra stilkene solgt i dagligvaremarkedet. For dette, kjøp ferske og friske stilker. Klippe av de lange bladene og sekundære røtter (hvis den finnes), samtidig som rhizom intakt. Plasser glipper i vannet i nærheten av et solfylt vindu, og du vil se en utvikling av røtter innen 7-10 dager.
Velg Planting samarbeidsområde Når sitrongress stilker beholdes i heie, velge og forberede planting området. Lemongrass vokser best både som kjøkken plante og utendørs anlegg. Så kan du dyrke den rundt i huset, helst i nærheten, og også en del av innendørs hagearbeid. Å være en tropisk gress variasjon, kan den tilpasse seg i alle typer hagejord og potting media.
Lemongrass Planting, Per enkelhets skyld, transplantasjon sitrongress, når røttene er på 1-2 tommers lengde. Du kan plante direkte i hagejord eller i en container fylt med vanlig potting mix. I begge tilfeller, vil sitrongress planter vokser frodig, så lenge de nødvendige vekstvilkår opprettholdes riktig. Ved vokser i hagen jord, må du plante sitrongress i områder som er utsatt for sollys.
Lemongrass Plant Care, The omsorg tips for sitrongress urter er veldig enkelt. Alt du trenger er å holde potteplanter i delvis skygge eller fullt sollys forhold. Riktig vanning er et annet viktig tips for vedlikehold av friske planter sitrongress. Vann i hagen anlegg eller potteplanter regelmessig og holde jorda fuktig, men ikke soggy. Hvis du er bosatt i en kald region, må du beskytte dem mot ekstreme kulde.
Lemongrass Høsting, innen 2 måneder etter plantasje, eller etter 60 dager, kan du begynne å høste your sitrongress plantene. Skille en del av klumpen og klippe plantene ved basen. Om nødvendig, trim dem til ca 8 cm høyde for å bevare næringsstoffene. Når plantet, en sitrongress plante vokser og bærer friske blader i mange år. Du kan tenke på nyplanting det etter hvert 4-5 år.
Dette var alt om å vokse og opprettholde en sunn sitrongress anlegg. Myggolje eiendom av dette anlegget vil bidra til å kontrollere og kjøre bort disse ekle insekter. Også lære å lage sitrongress te og nyte det som en forfriskende drink. Det hjelper lindre feber symptomer, leddgikt smerte og magekramper på den naturlige måten.

No comments:

Post a Comment