Friday 2 September 2011

Kontrollere Saksedyr

Earwigs er små insekter i størrelse ca 1 til 1,5 cm med antennene. Earwigs ble først rapportert i Europa og derfra, de sprer seg til resten av verden. Saksedyr infestation ble et vanlig syn i USA etter 1900-tallet. Selv om de ikke er særlig skadelig for din hage eller hjemme, er de absolutt ikke et velkomment tillegg til din hage. Earwigs kan det være vanskelig å oppdage i løpet av en dag fordi de sjelden får ut av gjemmestedet. Det er flere måter å Earwigs fjerning og de fleste av dem er svært enkelt å implementere. Gitt nedenfor er noen enkle teknikker kontrollerende Earwigs i huset og hage.
Styre Saksedyr i Garden
Papir Feller; Saksedyr elsker kule, fuktige, skyggefulle områder. De mate om natten og gjemmer seg om dagen. Derfor, Making saksedyr feller og legging dem rundt i hagen kan hjelpe overlapping Earwigs. Cut en gammel slangen i flere biter av ca 12''hver. Krøller en avis og suge den i vann. Rull avisen i slangen og plassere brikkene over hele hagen, i skyggefulle områder. Fuktigheten i avisen vil tiltrekke seg saksedyr og gjøre dem krype rett i avisen roll. I morgen vil du finne flere insekter fanget i slangen biter. Nå forsiktig sted hver brikke i en stor plastpose og forsegle den og kaster i søpla.
Tin Feller; Finn flere tunfisk bokser og fjerne skarpe metal graden fra kannene. Half-fylle bokser med vann og sette en bit av Apple i hver kan. Nå plasserer disse bokser på strategiske steder i hagen, som blomsterbed, patcher vegetabilske etc. Lukten av eple tiltrekker Earwigs mot bokser. Ved morgenen, vil fleste har druknet seg i vannet. Du kan også prøve å plassere lokk halvfull med vegetabilsk olje og en skive appelsin i hver av dem.
Mat Baits, Ta en cottage cheese container og dekke bunnen med halv tomme lag med soyasaus. Nå, veldig forsiktig helle vegetabilsk olje på den for å danne en tynn hinne over soya saus laget. Selg disse beholderne løst i hagen for å tiltrekke Earwigs. Du kan også prøve å plassere borsyre agn i pappesker. Hull i papp boksen og holde litt havregryn eller kli spiked med borsyre pulver. Earwigs vil spise agn og dø. Du må kanskje gjenta øvelsen for en uke før smitten forsvinner helt ut.
Controlling Earwigs Naturligvis
Naturlig metode kontrollerende Earwigs inkluderer introduserer rovdyrene av Earwigs i hagen din. Padder og øgler elsker å spise Earwigs. Derfor kjører ikke padder ut til du har fjernet det saksedyr infestation. I USA, et parasittisk fly navngitt Digonichaeta setipennis effektivt kan fjerne saksedyr infestation. Denne flua er beslektet med flue bortsett fra at det er litt større. Disse fluene har ryddet over en tredjedel av saksedyr befolkningen i de siste årene. Du kan tiltrekke disse fluene gjennom planting planter som Anise, Bokhvete, Coreopsis, Cosmos, Dill, fennikel, Golden Marguerite, Painted daisy, etc. reinfann Du bør regelmessig rengjøre hagen eller verftet, slik forhindre insekt infestation. Akkumulert rester av tørkede blomster, blader etc. bør fjernes fra hagen. Kort sagt, ikke gi ferdige skjulesteder for saksedyr infestation.
Man må forstå at Earwigs også gjøre mye bra for hagen din, dermed drepe saksedyr er kanskje ikke alltid en god idé. De spiser insektlarver, egg og finn skattekart råtnende materie. Derfor tenker om kontroll Earwigs bare dersom smitten blir en plage til hagen din. Håper dere finner denne artikkelen på saksedyr kontrollere oppfinnsom.

No comments:

Post a Comment