Monday 12 September 2011

Billig Basement Gulv

Kjellere er ofte preget av fukt og fuktighet. Fuktigheten i en kjeller gir konstruktive omgivelser for mugg og mugg vekst. Som et resultat, til interiøret i en kjeller behøver å være nøye utvalgt. Du kan ikke følge samme prinsippet med å velge interiør i kjelleren, så resten av huset. Basement gulv Spesielt må være valgt med største forsiktighet og omtanke. Basement gulv er noe dere vil forandre veldig ofte i forhold til gulv i resten av huset. Derfor ville det være fornuftig å kvitte seg med dyre gulv valg og investere i billige kjeller gulv opsjoner. Nedenfor er noen ideer på billige kjeller gulv.
Billige Basement Gulv Ideer
Før vi snakker om de beste kjelleren gulv alternativer, bør vi å vurdere viktigste faktoren som påvirker valg av gulv, dvs. fuktighet. Selv om du kan være bosatt i et tørt område med sparsom regn, er det vanlig å finne noen mengde fukt siver inn i kjelleren. Begrepet tørr, fukt gratis kjelleren finnes ikke, i hvert fall i USA. For å finne ut hvor mye fuktighet i kjelleren din, kan du ta en enkel test. Dekk et 1 x en ft område av kjelleretasjen, med plast og forsegle den med en maskeringsteip fra alle kanter. Åpne maskeringstapen etter 24 timer og inspisere tilstanden i plast. Er det drypper med fuktighet eller er det bare liten mengde fukt? Nå avhengig av graden av fuktighet i kjelleren din må du se etter en kjeller gulv alternativ for å dekke dine behov.
Maleri, Maleri er den billigste kjeller gulv alternativet hvis du har en rimelig tørt kjeller. Du kan prøve betong eller epoxy malingen mønsteret male kjelleren gulv. Du kan også bruke enkle latex underetasje maling. Hvis du har bare sement under, anbefales det at du først etch det og først da male det. Du kan opprette ulike stiler og mønstre imitere naturstein eller granitt ved hjelp svamp maling teknikker.
Loose Lagdelte Carpet; Igjen, dette alternativet bare for tørre kjellere. Tepper, hvis installert i fuktige kjellere vil holde på mye fuktighet og bli et hus for mugg, mugg og støvmidd. Imidlertid er den viktigste fordelen av å installere et teppe at det er svært billig og er myk å gå på. Dessuten skaper det en varm og koselig atmosfære i kjelleren. En løs lagdelt teppe vil ikke tiltrekke seg så mye støv midd som et tykt teppe.
Stained Betong, Stained betong er det beste kjelleren gulv alternativ for fuktig og fuktig kjellere. Dette alternativet svært enkelt å jobbe på og trenger ikke noen spesialverktøy. Du kan finne flere design og mønstre i beiset konkrete gulv. Dessuten, det er flere applikasjoner for å oppnå ønsket utseende. Det eneste problemet med konkrete gulv er at det er for hardt og kaldt. Dessuten får de høyt på vedlikehold som de trenger hyppige resealing.
Fliser; Det finnes mange alternativer når du velger å gå for flislagt gulv kjeller. Fra keramikk til billige "skrelle og stokk" vinyl fliser, har du et enormt utvalg om materialet i fliser. Keramiske fliser er ideelt for kjelleren siden de begrenser veksten av mugg og mugg og tåler røff bruk. Dessuten er de veldig lette å rengjøre og ikke krever hyppig vedlikehold.
Rubber Flooring; Rubber er enda en gulvmaterialet som regnes som en av de beste kjelleren gulvmaterialet. Gummi er myk og støtdempende, derfor foretrukket av mange hjem eierens til guttungen's lekerom. Dessuten, er det også mold og mugg motstandsdyktig.
Før du fortsetter med gulv, sørge for at det er riktig kjelleren vanntett. Håper de billige kjeller gulv ideer nevnt ovenfor hjalp deg med valget av kjeller gulv.

No comments:

Post a Comment