Tuesday 27 September 2011

Pære formet Body Type

La oss begynne, ved å få den smertefulle delen ut av veien. Den delen hvor vi definere hva en pære formet kropp type indikerer. Rask og korte, pære formet, er bunnen tung. Bred på bunnen, smal i toppen. Ikke klart nok? Tenk på en pære, den huden skinnende og grønt, slank øverst, forsiktig øker i omkrets og diameter, fakling ut nederst. Det er det en pære formet menneskelige ville se ut (minus den grønne fargen selvfølgelig). Siden som er ute av veien, kan vi endelig komme i gang diskuterer hva klær best passer pære formet kroppen type.
Nå som vi har jobbet med minuser, la oss ta med fordelene av en pære formet kropp type. "Hvilke fordeler?", Hører jeg du spør. Vel, å starte med, trenger du ikke har en stor byste å legge til dine bekymringer. Neste, har du sannsynligvis ikke har veldig brede skuldre heller. Det viktige delen er dette: Du vil ha fordeler, gjør alle - det kan bli en lang nakke, slanke armer, rundet skuldrene, en slank midje eller et skinnende hår, men ta mitt ord for det, vil det være flere ting du har går for du. Trikset er å markere den gode, og tone ned de dårlige. Det er faktisk en dyp sannhet i livet er det ikke? Neste, la oss komme ned til brass stifter, og håndtere de beste alternativene, som vist nedenfor.
Dressing pære formet kropp Type
Siden den nedre halvdelen av kroppen din er mer sjenerøs at øvre, er ideen å lage noen balanse, ved å fokusere øyet på øvre halvdel, og tegning den bort fra hofter og lår. Mens dette kan gjøres på flere måter, til noen garderobe grunnleggende huske på er som følger:; Bruk mørkere stoffer som senker og lyse, lysere topper; Velg fakles skjørt og kjoler, velg stoffer og passer på at skummet i hoftene, så faller rett, Sko gjøre en stor forskjell - iført hæler vil legge lengde til kroppen din. , Jeans i pære formet Body Type, velge riktig par jeans er et svært grunnleggende nødvendighet. Den beste måten å gjøre dette på er å prøve flere par, i ulike stiler, og deretter komme frem til hva som ser best. Du kan også slå opp en jeans størrelse konvertering diagram før du treffer butikkene, så du vet hva størrelse å begynne med. Generelt vil følgende regler fungerer best for en pære formet kropp:; Velg lett denim i mørke farger, med litt strekk, for best mulig passform, Bootleg kutt og blusset jeans vil gi deg en lengre, slankere utseende og balansere kroppen; Vær oppmerksom på baklommer - små lommer gjør bakre ser store, så vil lommer som er langt fra hverandre. Velg et par med lommer som sitter lavt - dette vil gjøre bunnen ser større; Unngå koniske ben, baggy passer, tynn og stor fan av jeans, alle disse er et nei-nei for pære formet kropp typer; kjoler for pære formet Body Type; Når du velger kjoler, vil pære formet kropp typer nytte av A-linjer, og flammet skjørt. En vanlig feil er å bruke løstsittende, uformelige skjørt, som legger vekt istedenfor detracting - så velge stiler som skumme hofter og fakkel litt. Hold lengden på eller like under kneet, elongates dette beina, spesielt hvis du er iført høye hæler. Siden øvre halvdel er slank og ikke tung, stroppeløs kjoler eller de med delikate stropper er versjoner du kan bære av med letthet. Bading passar for pære formet kropp typer lignende, bør gjenspeile de samme grunnleggende - plukke grime topper eller bandeau badedrakter, som trekker oppmerksomheten til dine bust linje og forbedre den.
Til slutt, nyt kroppen din - den pære formet kroppen type er en av de enkleste å kle. Følg en diett for pære formet kroppen type hvis du føler behov å kutte ned på fett. Hold deg i form, spise sunt og holde seg trygg, hvis du føler deg bra, vil du se bra - garantert!

No comments:

Post a Comment