Thursday 29 September 2011

Skjorte og Tie kombinasjoner

Skjorte og slips kombinasjoner hold en viktig plass i menns klær. De er avhengige av mange faktorer som anledningen, din fysikk er løpende moten osv. Men så er det være forskjellig kombinasjoner som ser bra ut til jubileumsfeiringen og gitt kroppsbygning. Egentlig kan du gå for noe som du er komfortabel med, men de grunnleggende reglene i menns mote må følges uansett. Det er lagt til forvirring når du er iført en dress som for forskjellige farger av drakter ulike kombinasjoner av skjorte og slips må være valgt. Så hvordan velger en perfekt skjorte og slips kombinasjon som går med drakten, passer anledningen, favoriserer hans fysikk, er mote gunstig og føles komfortabel på samme tid? Lar finne det ut ...
Tips for å velge de beste skjorte og slips kombinasjoner, hvis du har på deg en sjekk eller stripete skjorte bruke et slips som har de samme fargene som skjorten. Hvis du er iført en grå skjorte med svarte striper velge en grå uavgjort vil være mest hensiktsmessig. ; Velg et slips med et mønster som er større i størrelse i forhold til mønsteret på skjorten. Hvis din skjorte har en større mønster velg deretter en slips med et mindre mønster. I dette tilfellet prøver å holde fargekombinasjon nøytrale. ; Hvis du bruker en stripete skjorte med ett slips ha striper også, fordi deres farger ser godt sammen, sørg størrelsen på stripene er ikke det samme. ; Ties ha fet mønstre, som prikker, bør brukes med en skjorte som har en avvikende mønster. Slike mønstre bør brukes til en underholdende anledning og absolutt ikke til intervju. ; Hvis du har valgt en mikro sjekk skjorte og ønsker å ha en mikro sjekk tie, må du kontrollere formen på kontroller av skjorte og slips er forskjellige. Fargen på mikro sjekke slips bør matchet med drakten eller skjorten. Men ikke i noe tilfelle skjorte, drakten og slips bør være av samme farge. ; Er du prøve en tilhenger av solid farger en ensfarget skjorte med en kontrastfarge tie. En stripete slips ser virkelig bra med en solid farge skjorte. Men minst en farge på slips bør matche med at av skjorten. , Skjorte og slips og passord for ulike drakter
La oss nå se de ulike kombinasjoner av skjorte og slips at du kan bruke med forskjellige typer drakter. Tipsene er nevnt ovenfor for matchende skjorte og slips gjelde her også, men med noen variasjoner.
Skjorte og slips Kombinasjoner med svarte drakten, The best skjorte og slips kombinasjoner med marineblå dress eller med en svart dress er hvit skjorte og et svart slips. Det er den klassiske utseende og en personlig favoritt. Det beste er at for denne kombinasjonen er at du har et stort antall alternativer i tilfelle uavgjort farger. Det eneste å huske er at skyggen av båndet bør kontrast med skjorte og dress. Ikke bruk noen dristige mønster med sort dress hvit skjorte kombinasjon. Denne kombinasjonen er den beste profesjonell kleskode.
Shirt og Tie Kombinasjoner med Grey Suit; Gray er en annen klassiker farge. Blått, gult og rosa skjorter gå bra med en grå dress. Blue går best med grått, og passer nesten enhver form for anledning. Dersom drakten er en solid grått velge en stripete skjorte. Båndet kan være stripete eller solid og blå, sort eller rosa i fargen. Gray er ikkje så alvorlig en farge som sort så en grå dress og en rosa eller blå skjorte og et svart slips kan være en stor semi-formell kjole antrekk. Skjorte og slips kombinasjoner med trekull dress kan være lik den grå dress kombinasjonen.
Til slutt, er mote om å være komfortabel. Så hva det skjorte og slips kombinasjoner, hvis du ikke er komfortabel eller ikke bærer deg selv med selvtillit, går det å se ut av plass.

No comments:

Post a Comment