Wednesday 7 September 2011

Fekting Ideer for grønnsakshage

Det er hjerteskjærende å se grønnsaker at du har så kjærlig plantet og sett dem vokse blir herjet av kjæledyr og små dyr. Så, er den beste måten å beskytte dine grønnsaker fra å bli ødelagt av uønskede kjæledyr og andre dyr å installere et gjerde rundt hagen. Det er mange fekting ideer for vegetabilske hager som er tilgjengelige og du må velge en som ikke bare vil bidra til å holde dyr ut, men også kamper med innredning og terreng.
Vegetabilsk Hage Fekting Ideer
Det er mange typer av gjerde design for vegetabilske hager å velge mellom og de alle kommer i forskjellige materialer. En av tre gjerde er et godt alternativ for hagen din som det ser rustikke og svært sjarmerende. Du kan velge materialer som eik og rødt treverk for å konstruere gjerdet og deretter male det i hvitt eller en fin vismann eller grønn farge. Installere tre gjerde kan virke som en stor oppgave, men du kan gjøre det selv i to til tre dager. Den eneste ulempen er at små dyr som ekorn, føflekker og groundhogs kan snike seg inn gjennom sprekkene mellom gjerdene. Men det er en løsning for dette problemet. Du kan installere en hønsenetting langs den nederste delen av gjerde for å holde disse pesky dyr fra å spise grønnsakene dine.
Hvis du bor på landsbygda og ville dyr som kaniner, chipmunks og til og med en og annen hjort er å gjøre livet ditt levende helvete ved å ødelegge grønnsakene dine, så du trenger gode ideer til gjerder grønnsakshager å holde dem unna. En fast, men billig løsning ville være å velge en murvegg eller cinderblock vegg. Du kan også velge stein gjerder for å holde grønnsakshagen trygg og vekk fra dyr. Disse fekting systemene er ganske lavt vedlikehold, og de vil vare deg i mange mange år. Ulempen med denne typen gjerder ideer for vegetabilske hager er at du ikke kan endre plasseringen av hagen din og du må være fornøyd med utformingen av gjerdet i årevis.
En av de billigere og øko-vennlige gjerder ideer for vegetabilske hager er bruken av bambus gjerde. Bambus er sterkt og solid, og du kan klippe det inn høyden du ønsker og bygge et gjerde ut av det. Den bambus brikkene kan monteres i et kryss luke mønster slik at det ser dekorativt ut som en gitter. Men for å holde ut dyr må du også installere ett wire gjerde på bunnen. Bamboo gjerde stiler gir en svært rolig og zen-stemning til hagen din. Hvis du er kreativt tilbøyelig og vil at grønnsakshage gjerdet å se naturlig og bare gli inn i hagen, så kan du bygge et gjerde ut av kvister og grener av trær. Kvistene og greinene kan ordnes i en krysser mønster og bundet sammen med twines, hamp tau eller enkle metall ledninger. Dette er et godt opphøyd bed grønnsakshage fekting ideer.
For de av dere som er ute etter lite vedlikehold gjerder ideer til grønnsakshager, kan du vurdere vinyl gjerder. De er veldig holdbare og de kan være laget for å ligne ekte tre. Installer en hvit vinyl gjerde i hagen din og mykere sterk utseende hvitt ved å dyrke vandringer roser og andre planter som klatrer gjennom pickets. Vinyl gjerdet installasjon kan gjøres i en dag, og du kan selv gjøre det selv.
Dette var noen gjerder ideer for grønnsakshager. Uansett hva fekting du velger for dine grønnsakshage, sørg for at det er estetisk tiltalende og går med det generelle utseendet av hagen. Med riktig gjerde kan du holde ut små dyr, og nyt grønnsaker.

No comments:

Post a Comment