Saturday 24 September 2011

Kosteskaftet skjørt

Like skjørt? Jeg vet majoritetskvinner skal si ja. De er like populært som jeans, svært behagelig, vakker og ekstremt feminint! Alle de vanlige skjørtet wearers kanskje være å vite om kosteskaftet skjørtet. Men folk som ikke har hørt om det og lurer på hva er et kosteskaft skjørt, les videre ...
Kosteskaft skjørt er et populært skjørt type som har en rik historie tilbake til perioden av renessanse. Krøllet eller kruset utseende er dens egenart. Det er en veldig fri flyt, lange skjørt, veldig mye indisk. Det er populært ved ulike navn som sigøyner skjørt, hippie skjørt, bonde skjørt, lagdelt skjørt og indisk skjørt som jeg nevnte ovenfor. Den skrukkete utseende skjørtet kommer fra den lange folder som vises som sopelimer. Rett fra Velvet til bomull til silke, nylon eller rayon, kan du ha kosteskaft skjørt av ethvert materiale du ønsker.
Kosteskaftet Skjørt Mønster
Kosteskaft skjørt kan legge til din stil setningen hvis du er i stand til å bære dem godt. Hvis du vil vite mer om kosteskaftet skjørtet mønsteret, er jeg verve ulike mønstre for det samme.
Plain Broomstick Skjørt: Plain farger som hvite eller kan bli svarte sammen med rynkete utseende eller folder kan forbedre din skjønnhet. Go for den hvis du liker noe som er svært enkel, men elegant.
Lagdelt Broomstick Skjørt: Ett for mange nivåer i samme farger eller kontrasterende farger vil bli fantastisk. Dette er den mest populære kosteskaftet skjørt mønster. Mange kosteskaft skjørt er tilgjengelig i lagdelt utseende. Fargen er helt ditt valg.
Blomster Satin Broomstick Skjørt: Disse inkluderer skjørt laget av sateng med floral utskrifter på dem. Du kan best bruke dem under somre som vil gi en behagelig utseende.
Etnisk Skriv Broomstick Skjørt: Etnisk utskrifter blandet med vakre farger og teksturer gir kosteskaftet skjørt en svært tradisjonell indisk utseende. Skjørtet kan bli samme som hippie stil eller sigøyner stil.
Oppskrift Happy Broomstick Skjørt: Det ene er preget av alternative mønstre av blomster og striper.
Sublimering Broomstick Skjørt: Denne har vekslingen mellom høy og lav hem.
De andre mønstrene inkluderer:; Tie-farget Broomstick skjørt; Tiered Boho Bonde Broomstick skjørt; Silver Stream Broomstick skjørt, 2 Mirrored Batikk Broomstick skjørt, Kaktus Women's Godet Broomstick skjørt; Rainbow Broomstick skjørt; Cattlelac Ranch Broomstick skjørt; Denim Broomstick skjørt; Blandet ut kosteskaft skjørt; Cotton Broomstick skjørt; Patchwork Broomstick skjørt; Noen Broomstick skjørt Care Tips
Tips # 1: Ta hånd vask eller lett vask i maskin. Bruk passende rengjøringsmiddel og sørge for at skjørtet ikke blir stiv.
Tips # 2: Etter vask, mens skjørtet er fortsatt vått, brette skjørt i halv, og heng det til et skjørt hengeren eller et klipp, og deretter vri skjørtet fra den andre enden like mye som deg kan. Ikke gå hardt med det. Du kan også fortelle en venn av deg å holde midjen bandet slutten, slik som å vri skjørtet fra den andre enden.
Tips 3: Nå hvis skjørtet ditt er et lagdelt en, knute det etter hver tier ved hjelp av en hyssing. Men om det er non-lagdelt, legg deretter til knuter kun på toppen og bunnen.
Tips # 4: Heng opp skjørtet i en ikke så mye vind plass, slik at den skrukkete utseendet på skjørtet er ikke rotet opp.
Hvis du lurer på hva jeg skal ha med et kosteskaft skjørt, så jeg kan foreslå deg noen ideer. Går i for noen lys eller mørk farget sleeveless eller full ermene kort Kurtis noe som vil gi deg en veldig indisk ser. Fargen kombinasjonen er ditt personlige valg. Prøv å bruke kontrastfarger som vil forbedre utseendet. Du kan bære topper sammen med jakker hvis du ønsker å gjennomføre en vestlig utseende med kosteskaftet skjørtet. Et par øre pigger og sandaler blir like perfekt! Du kan gå inn for noen bangles hvis du vil.
Hvordan få en Broomstick skjørt
Hvis du ønsker å prøve ut enkle kosteskaft skjørtet hjemme, her er hvordan du kan gjøre det ...
Steg # 1: Mål midjen. Mål lengden på skjørtet du ønsker.
Step # 2: Kjøp et stoff som er dobbelt verdien av midjen. Gi plass til å sy elastisk linning også.
Steg # 3: Sy langsidene av stoffet etter Hemming dem. Dette skal danne basis av skjørtet ditt.
Steg # 4: Sy beltet skikkelig med hjelp av en ledning ved å vri det inni seg.
Steg # 5: Vask det og knuten det som sagt før å gi rynkete utseende til skjørtet ditt. Tørk den og du har et kosteskaft skjørt klar til bruk! Du kan bruke ulike mønstre av stoffer i tillegg.
For å oppsummere, vil jeg foreslå alle jenter og kvinner til å gå og prøve ut kosteskaftet skjørtet. Det vil sikkert forbedre din skjønnhet!

No comments:

Post a Comment