Tuesday 20 September 2011

Hvordan å Fastsette en Wet Cell Phone

Det kan være ganger når vi kan komme til å føre vann til å komme i kontakt med våre mobiltelefon. Dette kan være når mobiltelefonen faller i vannet eller bare blir våt, mens å være i lommen i løpet av en regnværsdag. Hva tror du du kan gjøre i en slik situasjon? Det er noen enkle tips og hensyn som kan hjelpe deg å spare i mobilen blir skadet. Disse inkluderer å være klar over at vann kan forårsake alvorlig skade på indre deler av mobiltelefonen og bruke noen enkle ting hjemme for å tørke telefonen. Følgende avsnitt vil gi deg et innblikk om hvordan du løser en våt mobiltelefon med ris, varme åpninger, og andre ting.
Tips om hvordan å fikse en Wet Cell Phone
Demonter Cellphone: Demontering av mobiltelefonen etter at den er våt er det mest essensielle ting som du må gjøre for å redde den fra å bli skadet. Dette inkluderer fjerner dekselet eller panel, batteri, minnekort og SIM-kort hvis den har det, og mange andre ting som kan fjernes av en bruker. Ikke prøv å fjerne faste paneler som utsetter kretsene.
La Dry naturlig: Når du har tatt ut alle løse deler og mobiltelefon tilbehør fra mobiltelefon eller PDA, må du nå holde telefonen og komponenter på en tørr overflate, fortrinnsvis på en tørr klut. Tørk forsiktig og delikat med en myk klut eller papir håndkle. Oppbevar den til tørking naturlig under mild sollys eller bare på et tørt sted.
Bruk en støvsuger og Fan: I tillegg til la telefonen og dens deler tørke naturlig, kan du bruke en motor fan for uttørking skjult fukt. Støvsuger er også et egnet alternativ for uttørking en mobiltelefon. Du kan kjøre slangen gjennom all lille åpninger på mobiltelefon og demonterte deler. Det er foreslått å ikke bruke en hårføner, da de kan skade indre komponentene på integrert krets.
Bruk Ris eller Silica Gel pakker: En majoritet av folket blir overrasket når de får beskjed om at ris kan brukes til å ta fuktigheten ut fra en våt mobiltelefon. Du må holde våte cellphone og alle deler i en bowlful ris over natten. Du selv kan velge å bruke silikagel pakker som et hensiktsmessig alternativ til ris.
Hold mobiltelefonen på Heat Vents: Hvis du lurer på hvordan du tørker ut en mobiltelefon, kan man vurdere å bruke varmen åpningene stede på stasjonære dataskjermer og TV. Bare plassere åpnet mobiltelefon på varmen ventiler for engang. Men, pass på at du ikke hold det for en tid mer enn nødvendig. Husk at ekstra varme kan ha en ugunstig effekt på indre komponentene.
Ta Mobile til reparasjon Shop: Selv etter å ha fulgt de ovennevnte skritt, vil ikke telefonen ikke fungerer normalt, det siste og det beste alternativet er å ta det til et pålitelig mobiltelefon verksted. Reparasjonen tekniker ville være den rette personen til å fortelle om skaden og utgifter involvert.
Dette er noen av de vanligste tips om hvordan du kan fikse en våt mobiltelefon batteri, skjerm, og andre komponenter. Ta oppmerksom på at strøm og vann aldri går hånd i hånd. På grunn av dette faktum, bør mobiltelefonen batteriet umiddelbart bli fjernet fra kroppen, noe som ville hindre store skader. Forhåpentligvis var de nevnte våt mobiltelefon reparasjon guide nyttig informasjon om hva som kan gjøres for å fikse en våt mobiltelefon.

No comments:

Post a Comment