Saturday 24 September 2011

Kjøkken Gulv Fliser

Når det gjelder å velge kjøkken gulvfliser, foruten et vakkert design, finnes det en rekke andre faktorer som bør utredes. For det første, skal flisene utføres vanntett, som i kjøkkenet vannet søle hendelser er ganske vanlig. For det andre, bør fliser er slitesterk og motstandsdyktig mot flekker forårsaket av mat søl. For det tredje bør flisene sklisikker, slik at eventuelt vann sølt på kjøkkenet på grunn av redskap vasking eller matlaging, gjør ikke gulvet mye glatt. Når flisene oppfyller alle disse kriteriene, bare så de bør vurderes for kjøkken fliser på gulv.
Kjøkken Gulv Fliser Typer
Skifer Fliser; Slate kjøkkengulvet fliser er holdbare, sklisikre samt plettbestandig, noe som gjør dem til et ideelt valg for kjøkken. En ulempe av skifer fliser er at fargevalg er svært begrenset. Vanligvis, skifer gulv kommer i farger som grått, rust, grønn, kull eller i en blanding av alle disse fargene.
Quarry Fliser, Mennesker som er heldige å ha store kjøkken og har en svært høy budsjettet for kjøkken gulv, kan gå inn for den elegante ser fliser. Selv installerer fliser krever mye tid, innsats og penger, likevel når de først er installert, vender de seg å være ekstremt slitesterk.
Granitt Fliser, en annen av kjøkken gulv alternativer er å gå inn for granitt fliser som er helt motstandsdyktig mot flekker. Den eneste ulempen med granitt fliser er at overflaten kan få lett riper eller bli sløv med regelmessig bruk. Dette gjør dem svært høy vedlikehold da disse fliser må rengjøres / tørker på daglig basis.
Bamboo Fliser; Folk som ikke har råd løvtre for kjøkken gulv, kan velge sine look-alike bambus fliser. Disse kjøkken gulvfliser prisen er meget mindre sammenlignet med tregulv og er et ideelt valg for de som søker miljøvennlig kjøkkengulvet ideer. Bamboo fliser er holdbare, lette å rengjøre og fuktighet motstandsdyktig. De låne en svært sofistikert og stilig se til kjøkkenet også.
Linoleum Fliser; For folk som er ute etter billig kjøkken gulvfliser ideer, linoleum fliser er det ideelle valget. Linoleum fliser kommer i en rekke strukturer, farger og stiler. De er også tilgjengelige som look-alikes av høy priset gulv som tre og steinbrudd fliser på gulv. Det koster å installere linoleum fliser er meget mindre i forhold til andre typer fliser.
Porselen Fliser, Porselen fliser, en type av keramiske fliser, er ekstremt hard, sterk og holdbar. De er motstandsdyktige mot flekker og fuktighet. Å være tilgjengelige i en rekke farger og design, keramiske fliser på gulv er det beste alternativet til kjøkken gulv samt kjøkken counter-topper.
For de av dere som ønsker å låne en helt annen ser på kjøkkenet, er et godt alternativ Saltillo fliser. Disse meksikanske fliser gir en Middelhavet se til kjøkkenet. Et annet alternativ er Travertine fliser, som er laget av kalkstein og kommer i farger som gull og elfenben. Til slutt, hva slags gulv du velger, sørg for at kjøkkenet gulvflisene design matcher med den generelle innredningen på kjøkkenet. En siste tips før jeg logger av - Når du skal velge farger til kjøkken gulv fliser, er det foreslått å alltid gå inn for lysere nyanser som disse gjør på kjøkkenet ser romslige og føles luftig.

No comments:

Post a Comment