Friday 30 September 2011

God Andre dato Ideer

Den første date gikk sammen med deg prøve dine beste for å skape et godt inntrykk på jenta. Du kan også slags likte jenta og planlegger nå å spørre henne ut igjen. Men vent litt, i å prøve å imponere jenta, du glemte å spørre henne hva hun liker å gjøre eller hva hennes hobbyer er og nå, er du lurer på hvor å ta henne ut på en andre date, og hva du skal gjøre på en date. Vel, i stedet for å skrape hjernen din ut og søke etter en god andre datoen ideer, hvorfor ikke kalle opp jenta og spør henne hva hun ønsker å gjøre? Eller, gjøre bruk av de nedenfor nevnte dating tips og ideer for en andre date.
Moro Andre dato Ideer
Reise Sammen ..., På den andre datoen, velger du en nærliggende sted som du kan besøke på en dag, og kom tilbake. Den kan være alt - en strand eller et museum eller en vann-park. Tanken er å reise sammen og på den måten vil du få rikelig anledning til å snakke og bli kjent med hverandre bedre. One forsiktighet - siden en ny dato, og ikke har tenkt en overnatting som det kan virke truende for noen kvinner!
Gå for en fotballkamp ..., Jeg vet dere vil si at kvinner ikke liker å se på sport. Tvert imot, ta andre datoen som en mulighet til vise frem dine interesser til henne. Tro meg, gir ikke noe mer adrenalin pumpe og jag enn en god fotballkamp, ​​noe som gjør den til en av de store andre datoen ideer. Så hente noen pop liktorn og kalde drikker og rot for ulike lag mens du ser kampen for å legge til moroa. Faktisk en morsom date idé!
Art Class ..., En annen av de gode andre datoen ideer er å ta en kunst-klassen sammen. Skape noe sammen vil hjelpe i å bygge et bånd mellom dere to. Og selv om du to er ikke de kunstneriske former, kan du ha mye moro i kunsten klassen ved å lage noe uventet eller dumt.
Gå Vandring ...; Hvis både du og din date som ute så kan du planlegge en fottur på andre date. Være i selskap av naturen vil slappe av både deg og dere to vil være mye mer komfortabel og på forhånd med hverandre. Å gå på tur sammen er faktisk en av de mest morsomme ting å gjøre på en date.
Lunsj ..., Gå for en lunsj til noen har restaurant som åpnet nylig. Eller prøve ut noen nye kjøkken sammen. Prøver ut nye ting vil gjøre datoen interessant, samtidig vil du ha nok tid til å chit-chat og flørt.
Se en komedie Play ..., Hvis du er sjenert kildesortering er fremdeles nervøs om hva du skal snakke med dato, da en av de gode andre datoen ideer er å se en komedie leke med jenta. En letemodell vil bli underholdende i selv og trykket å gjøre ditt jenta har god tid vil ikke utelukkende hvile på deg.
Romance on Rooftop ..., Hvis du er ute etter noen romantisk date idéer, så ingenting kan slå denne. Den beste måten å beile en jente å overraske henne! Så, brenne en CD med noen av de mest romantiske sangene og bære den sammen med en bærbar musikk-system, et vakkert teppe og en flaske vin til bygningens taket. Tilby henne et glass vin og en gang kjæresten din føler seg komfortabel, spiller den romantiske tallene. Stirrer på den vakre himmelen, føler vinden, lytter til den romantiske sanger og snakke med daten din på samme tid .... Hva mer trenger du på en andre date?
For disse andre datoen ideer for å slå ut vellykket, avhenger mye av hvordan du oppfører og behandle jenta. Så, her er noen andre datoen tips for deg, som sikkert vil få jenta falle for deg - være på tide, hente henne på hennes sted, ikke prøv å bli for intimt, være ærlig, få henne til å føle seg ivaretatt og de fleste av alt, være deg selv! Lykke til!

No comments:

Post a Comment