Friday 2 September 2011

Romantisk Anniversary Ideer for ham

Riktignok er det vi damene som er virkelig virkelig i hele romantiske gaver konsert, men gutta liker å motta disse gavene også. Og hvis de ikke blir fulgt av emmen grøtaktig rød fløyel hjerter og "jeg elsker Ole Brumm 'slags t-skjorter, da de egentlig ikke har noe mye å klage over. Så stikkordet her, er å holde miles unna grøt og komme i litt kjærlighet i stedet. Det er derfor hele denne artikkelen er dedikert utelukkende til dette formålet - Romantisk årsdagen ideer for ham. Så hvis du har behov for enkelte, så får gå gjennom denne listen og ved slutten av det, er jeg sikker på at du vil få romantisk gave for ham.
Romantisk Anniversary ideer for menn
Romantisk jubileum ideer til ektemann eller kjærester, du kanskje tror, ​​er ikke en lett oppgave å sette frem på, men det er egentlig ikke sant. Bare husk at menn er enkel på hjertet, så du gjør noe som har et personlig preg på den, eller en spesiell betydning, og de vil elske det. Uansett hva. Følgende er noen romantiske jubileum ideer til kjæresten / ektemann.
Gå Tradisjonell, jeg vil ikke spørre hvilken bryllupsdag, og heller ikke hvor mye tid du har brukt sammen før det, heller jeg vil direkte komme inn i romantiske jubileet ideer for ham. Men det er definitivt en idé som du kan se på - noe spesielt knyttet til den tiden du har vært gift. Mange par liker å gå inn for jubileet gaver av år gift. Du kan få ham til noe som er i henhold til tradisjon og et personlig preg ved å kjøpe ham en gave, like ved veien. Double overraskelse! Vi tror han vil like det.
Visp Ham Away; alltid travelt på kontoret, er han? Få ham ut! i Hvordan? En liten bit av hjernen, og han vil være ute av det. Kanskje du kjenner noen på kontoret hans og kan be dem om å arrangere en permisjon uten ham å finne ut? Eller du kan alltid gjøre en fortvilet telefon, og be ham komme hjem umiddelbart 'coz du er syk eller noe? At jeg la opp til deg. Men når han er hjemme, vil han se at du har en dag full av overraskelser planlagt. Det kan være en dag for å ligge i, ser noen av dine favorittfilmer eller du kunne gå til en favoritt restaurant. Alt som han vil som gjør og dere begge vil like. En av de mest elsket romantiske gaver for ham!
Landsbygda Picnic; Dette er en skive ut av de gamle engelske romaner og en av de mest perfekte ettårsdagen ideer for ham. Få 2 sykluser til leie, hvis du ikke eier dem og sykle bort til landsbygda. En behagelig bris, den frodige vegetasjonen i feltene, kyr lazing i engene, et vann å svømme ... Hva mer vil du vil? Tilbringe hele dagen der ute, lesing, bading og spising den spesielle kurv av matvarer som du forberedt og få alle fin og brun når du kommer tilbake. Kan det bli mer romantisk enn dette? Jeg tror ikke det, jeg tror dette er en av de perfekte romantiske årsdagen ideer for ham.
Spontan Day Out, det er ditt første årsdagen og presset for å gjøre det hele spesiell driver deg til vanvidd? Bare glem alt det! Har ikke tenkt noe. Fortell ham å ta en av fra jobb og bare tilbringe dagen gjør det som kommer til hjernen din. Du vil bli overrasket over de tingene du vil ende opp med å gjøre. Street shopping, fangst kiddie filmer, delta på en workshop håndverk, sitter overfor hverandre og leser på en kafé, ser på en romantisk grøtaktig flick på TV, besøke gamle venner, kjører til den spesielle bakeri hele veien til neste by for den spesielle croissant ... listen kunne gå på! Hvorfor ikke lage din egen liste - En perfekt første jubileum idé? Jeg tror det!
Adventure Sport, Få i en dag med ekstremsport! Du tenker kanskje det ikke er noe fjernt nær en romantisk jubileum idé for ham i dette, men tro meg! Det er. Når du er kajakk sammen, eller fjellklatring eller gå inn for en strikkhopp, sikkert bundet sammen, trenger du ikke tror det kommer til å dra dere begge nærmere? Selvsagt vil det. Bare prøv det ut og du vil se hvorfor flere og flere par er foretrakk å komme inn på noe av denne handlingen.
Så du ser? Romantisk jubileum ideer for ham, som jeg sa, ikke trenger virkelig være så vanskelig å generere. Bare tenke på hva han liker og hva dere begge liker å gjøre sammen og du har en perfekt gave klar for ham! Men hvis inspirasjon ikke daggry, kan du bruke en av disse ideene. Ha en minneverdig jubileum!

No comments:

Post a Comment