Monday 26 September 2011

Hand Skrapte Bambus Gulv

Hånd skrapte bambus gulv kombinerer skjønnhet begge, bambus og tregulv, er og skaper bølger som en veldig trendy valg i gulv bransjen. Det er også kjent som hånd skåret gulv, distressed gulv og antikke gulv. Med en moderne, men samtidig rustikk appell, er den nå et godt valg for de som leter etter en kombinasjon av begge. Her tar vi et overblikk over denne typen gulv.
Hand Skrapte Bambus Gulv: En oversikt
Så hva er hånd skrapes bambus gulv? Det er en type bambus gulv som har en skrapt tekstur på det, og det hjelper å gi den en naturlig røff, men interessant utseende. Arbeidet med å skape hånden skrapt bambus gulv er mye høyere enn i å produsere den vanlige bambus gulv. Dette er fordi hver bit av gulv er manuelt produsert, hvor skrapende verktøy brukes til å skape skrapet effekt og gi den en grov tekstur. Dette betyr at hver del av hand skrapte bambus gulv er ikke ensartet, men unikt i utseende, med sin egen karakter og individualitet. Dette gir den et eksotisk tiltrekningskraft som ikke er tilgjengelig i de forskjellige andre typer gulv. Det er selvsagt maskinen skrapes gulv som brukes til å redusere kostnadene for manuelt arbeid, men de er i stand til å produsere den naturlig særpreg av hånden skrapte bambusgulv.
Etter at gulvet er skrapt, sendes det til bli ferdig. Imidlertid er denne prosedyren valgfri og kan oppnås selv etter at gulvet er installert, ved hjelp av lakkering eller forsegling, noe som gir den sin endelige skjønnhet og gjør det mer holdbar.
Det er flere fordeler av å investere i denne vakre gulv typen, som har vært engasjert her. : For en, skrapte ytterligere riper på denne hånden bambus gulv vil gå ubemerket, fordi det er skrapt. Selv om du må ta vare på den, behøver du ikke slite om en liten ripe på det. ; Videre har den evnen til å gel godt med alle typer interiør design og arkitektur. På grunn av den spesielle måten som det har blitt produsert, det visuelle det gir kan gli inn med alle typer utforme teknikker og stilarter. Faktisk gir det den nødvendige varmen til en innvendig plass, og dermed gi hele plassen et mer hjemlig preg. Den kan også lett brukes i en kommersiell setting, noe som gjør den til en av de mest allsidige gulv typer. , Dette gulv er også veldig sterk, på grunn av måten den er produsert. Flekkene eller lakkering prosedyren gjør det videre holdbart. Dette betyr, det kan brukes i områder hvor det er mye bevegelse, og der etter at virkningene av overdreven bevegelse kan være skjult eller gå ubemerket hen. Som sådan, steder som restauranter, eller små butikker kan lett ha denne gulv uten å bekymre deg mye om vedlikehold sin. , Det er også en svært miljøvennlig type gulv, å ha blitt avledet fra naturen selv. Det er like holdbart som tregulv, men innebærer ikke kutte av noen trær, som det er et gress, noe som gjør det mer miljøvennlig. Selv da, er det en av de mest hardbarkede gulv typer tilgjengelig. ; Kostnaden faktoren for hånden skrapt bambus gulv ikke er veldig høy. Imidlertid ikke kostnadene varierer avhengig av hvilken type korn du velger, eller farging som den ikke har blitt fullført. Dessuten, om gulv er manuelt eller maskin produsert laget vil spille en rolle i prisen på denne eksklusive gulv. ; Opprettholde hånd skrapt bambus gulv er ikke så tøff jobb, bortsett fra at du bør unngå å bruke kjemisk lastet vaskemidler og rengjøringsmidler. Heller ikke bruke for mye vann til å rengjøre gulvet, og du skal bli godt å gå. Unngå å plassere planter på en hånd skrapt bambus gulv, da de kan forårsake skade på gulvet med fuktighet. Bruk tepper og tepper for å beskytte gulv. Til tross for alt dette, å investere i denne typen gulv er helt verdt det, hvis du har smak for eksklusivitet og raffinerte elementer for innvendig plass.

No comments:

Post a Comment