Thursday 8 September 2011

Slik Lay Bricks

Tenker du på å ha et gjerde rundt huset ditt? Eller en postkasse kabinett? Men å bruke et stort beløp på et så lite ting som ikke synes å være en god ide for deg. Så ikke bekymre deg i det hele tatt, kan du gjøre det selv. Ja du kan! Men nå er du må tenke hvordan kan du bygge et gjerde når du ikke engang vet hvordan å legge murstein. Vel, vi er her for å hjelpe deg med dette. Så, la oss starte med den grunnleggende ideen om bricklaying teknikker og noen tips for å bygge et lite stykke for deg selv.
Materiale og verktøy påkrevd
Bygningen materialer og verktøy kreves for å starte med bricklaying bør samles først. Du trenger mørtel, mur sand, murstein, trillebår, kryssfiner for mørtel bord, vann kilde, spade, revehale pensel, nivå, mørtel hoe for miksing, tannsparkel, og peker verktøy eller jointer. Bring materialet i henhold til nødvendighet. Prøv å ikke ta med overskudd av sement som kan fange fuktighet og vil være til ingen nytte når den blir hard.
Hvordan Lay Bricks?
Samle alt materialer og redskaper i prosessanlegget på ett sted der du må starte opp med bricklaying som, når du begynner, kan du ikke slutte stedet selv for noen minutter, kan det føre til svinn av materiale. Følgende er fremgangsmåten du må følge og samtidig legge teglstein. ; Stedet hvor du skal starte bør ha en skikkelig base. Hvis den ikke har en skikkelig base så du må fikse det først. ; Hell et betongfundament og nivå den. Prøv å ha en ren skive, men ikke den ferdig en. La det litt grov slik at den kan holde mursteinene effektivt. Se typer av betong for detaljert informasjon. , Lag en layout av veggen eller post-boksen du prøver å gjøre. Den vil guide deg når du skal gjøre det og vil hjelpe deg å rette opp feilen til rett tid. : Plasser mørtelen styret med regelmessige intervall på ønsket sted, slik at du enkelt kan bruke mørtelen på det stedet du jobber uten å kaste bort tid. ; Lag en blanding av murverk sand og sement i en trillebår. Til større prosjekter vil bygge hus, må du ha en sementblander å mikse materialet. ; Legg blandingen på mortarboard men ikke glem å våt brettet før setter blandingen på det fordi tørr styre vil bløtlegge fuktighet av blandingen og vil forherde det. ; Nå plasserer et tykt lag med ca 1 tomme strekker 4-6 cm brede med en sparkel. Plasser murstein på toppen og trykk litt med hjelp av din murskje håndtaket. Skjær overskytende mørtel spratt ut av den siden av mursteinene på grunn av trykket. Fortsett prosessen mellom 6 og 8 murstein og forberede en skikkelig linje. , Etter det første kurset, starter det andre kurset. Sett laget eller mørtel på den første kurset, og deretter plassere mur mellom felles av murstein i det første kurset. Dette vil gi styrke til konstruksjonen. Kutt murstein å fullføre veggen på en forholdsmessig måte om nødvendig. ; Hold på å måle nivået på emnet ved hjelp av ånd eller vater. ; Carry på med prosessen till you fullføre nødvendige strukturen. Du kan også referere til murstein oppsett for bedre design i hjemmet konstruksjon. ; Bruk et jointer å glatte ut mørtel på murstein felles i alle lag. , Nå gni klossene med revehale børste som vil fjerne overflødig mørtel fra ansiktet til murstein. : Nå la det tørke. Daily vannsprut på din konstruert stykke for par dager slik legge mer styrke til det. , Nå som du har en av de enkleste murstein installasjonsmetode du ville ha definitivt få svare for hvordan å legge murstein. Du kan også gå gjennom hvordan å bygge en murvegg og hvordan bygge stein trinnene for å ta bygging til neste trinn. Så bare plukke opp verktøy, ta med materiale og starte med din egen stykke konstruksjon. Tross alt, de tingene vi forberede vår egen hånd er mer nær våre hjerter.

No comments:

Post a Comment