Monday 19 September 2011

Gulv Fliser Typer

Hvis du noensinne har vært på markedet å velge brikker for huset ditt, må du ha sett at det er en overflod av gulvfliser typer tilgjengelig. Det kan få svært forvirrende for en person som ikke vet noe om de forskjellige typene fliser på gulv, å velge ett av dem. Så, for å gjøre oppgaven enklere, nedenfor er noen nyttige opplysninger om de mange typer gulv fliser som er tilgjengelige i markedet i dag.
Forskjellige typer gulvfliser
Porselen fliser; Det er en av de keramiske gulvfliser typer. Porselen fliser som er laget ved hjelp av støvet presset metoden, er ekstremt hard. Disse typer gulvfliser er tilgjengelig i markedet i tre varianter dvs., glaserte, uglaserte og med en matte finish. Porselen fliser er veldig sterke og holdbare. De er flekken samt fukt motstandsdyktig og dermed er et populært valg for utendørs, kjøkkenbenk-topper, veggkledning og bad.
Glaserte fliser; Dette er en annen av de keramiske fliser på gulv, som kommer med et glass-type belegg. Dette belegget gjør disse brikkene svært enkel å rengjøre og vanntett på samme tid. Tykkelsen av glaserte fliser er omtrent tre fjerdedeler av en tomme. De Flisene kan brukes til alle typer gulv.
Mosaic Tiles, Mosaic fliser er ideelle for dem som ser etter en variasjon i form og størrelse vis a vis gulvfliser. Mosaikkfliser finnes i markedet i den vanlige firkantede form, rund og i sekskantformen. Mosaikk fliser er en av de populære baderomsfliser typer, både i husholdninger og kommersielle bedrifter. Siden mosaikkfliser finnes i små størrelser, er det lettere for vannet å strømme inn avløpet lett gjennom dem. En annen grunn bak dem brukes til å danne dusjen gulv er det store antall gysemasse skjøter mellom disse flisene, som gjør slip dem resistente.
Vinyl fliser, vinyl fliser fås i en rekke farger og mønstre. Disse brikkene er produsert på en slik måte at de kan veldig lett ligne noe rett fra trevirke til porselen. Det er tre vinyl gulv fliser typer tilgjengelig i markedet i disse dager, nemlig, solid vinyl fliser som er laget av homogen vinyl, innlagt vinyl fliser laget av innlagt vinyl og vinyl komposisjon fliser laget av kompositt vinyl. Det beste med vinylgulv er at disse brikkene er svært enkel å installere og reparere. Sammenlignet med andre typer gulvfliser, de er ganske billig også.
Granitt Fliser, En av de mest populære blant de ulike kjøkkenet gulvflisene typer, granitt flis er slitesterke og motstandsdyktige mot flekker av kaffe, brus eller andre matvarer søl. Det gjør dem til et ideelt valg for kjøkken benkeplater også.
Agglomerat Fliser; Disse brikkene er produsert ved å blande sammen granitt brikker med polyester harpiks og Portland sement. Vanligvis deres tykkelse er hvor som helst mellom 6 mm til 20 mm, men de kan bestilles på annen tykkelse også.
Quarry Flis; Quarry fliser er laget av skifer eller fra enkle leire. Quarry fliser er kjent for sin holdbarhet. Fliser er tilgjengelig i en rekke former og størrelser som kvadrat, murstein-lignende og selv i uregelmessig form. Fliser er generelt frostsikkert noe som gjør dem til et ideelt valg for utendørs.
Terracotta Fliser, Terracotta fliser er laget av leire. Sin farge varierer fra oransje til brunt til mange andre nyanser avhengig av den kjemiske sammensetningen av leire de er laget av. Terracottafliser er et populært valg for kjøkken gulv.
Resirkulert Glass fliser; Resirkulert glass typer er laget av glass som er forkastet av ulike næringer og husholdninger. Siden disse gulvfliser typer er laget av resirkulert materiale, er de blitt svært populære blant miljøbevisste mennesker. Å være laget av glass disse brikkene kommer i en rekke farger og flis design.
Selv om mange disse dagene er optisk for parkett, fortsatt den type variasjon i størrelse, form, design og farge, hvor ulike gulvfliser typer tilbud er unmatchable. er Gulvfliser Ikke bare funksjonelle, låner de en makeløs estetisk verdi på huset også, noe som gjør dem det ideelle valget for gulv.

No comments:

Post a Comment