Friday 2 September 2011

Cool frisyrer for menn

Som kvinner, menn også liker å eksperimentere med ulike typer kule frisyrer som ville gjøre dem ser unik og trendy. Når det gjelder kule frisyrer for menn, er det mange varianter, med hver har sin stilfulle attributter og opptredener. For å se stilig, du kan bruke et gammelt stil eller sport de siste stilen. Frisyrer er direkte relatert til utseendet på ansiktsform. Derfor, når du velger en kul frisyre, bør du forsikre deg om det passer din ansiktsform. I det følgende vil du komme til å vite om kule korte frisyrer og lange frisyrer for menn.
Noen kule frisyrer for menn
Pompadour Frisyre: Dette er en frisyre som var mest populære i 1950 og 60-tallet. Folk begynte å bære denne frisyre etter at den ble sported av Elvis Presley. Denne hårklipp består av alle hår blir gredd bakover, med bare slutten holdt krøllet. Det kan være godt stille med en kvalitet hårspray og gel.
Crew Cut: Et mannskap kutt er regnet blant kule korte frisyrer for menn. Noen ganger er det også kjent som en buzz cut. I denne hårklipp, er håret klippet kort til hodebunnen. Praktisk talt, krever det ikke noen form for styling. Det er et godt alternativ for menn som har opptatt arbeidsplaner, og også vil ha en god jakt hårklipp for kontor.
Devilock Hårklipp: Dette er en frisyre som er kun ment for de som ønsker å ha en punk frisyre. Det er et enkelt kort hårklipp fra baksiden, men forfra, sin ganske djevelsk. I en devilock, er bare den siden og tilbake klippe håret. Fronten håret satt sammen og stylet rett ned fra midten av pannen.
Cornrows: cornrows anses kule frisyrer for menn fra det afroamerikanske samfunnet. Cornrows er faktisk flettene vevet og stylet svært nær hodebunnen. For å se kult, kan du prøve ut en rekke cornrow stiler i hodebunnen, med ulike kreative design. I motsetning til en felles tro, er en cornrow frisyre svært enkelt å vedlikeholde.
Spiky Cut: På grunn av populariteten av denne trendy hårklipp, må det sannsynligvis ingen introduksjon. Bustete hår kan brukes på en casual utseende og er også velegnet for kontor. Dette er en elegant frisyre som ville gjøre måter i mange kreativ emo frisyrer båret av scenen tenåringer og ungdommer. Du trenger bare en god hårgelé å style en spiky kutt.
Mohawk og faux Hawk: I en Mohawk frisyre, er håret på sidene kuttet, holder bare håret midt på hodet på en linje, som strekker seg fra pannen til nakken. Håret i sentrum er så stylet opp ved hjelp av hårspray og gele. I en faux hauk hårklipp, er håret på siden venstre Uncut, bare med å sette midten håret oppover.
Shaggy Frisyre: Hvis du er på jakt etter en frisyre som ser kult, med som krever minst mulig styling tid, er rufsete frisyre ett godt alternativ. For å gjøre en lodden frisyre, trenger du bare å gjelde wet look gel og sette håret avslappet. Du kan lage kule varianter med forskjellige hårfrisyrer med Bangs. En lodden frisyre er en av kule frisyrer for menn med tykt hår.
A Mullet: Dersom vi tar en titt på en mullet hårklipp, er det som enkelt fra fronten og stilfulle bakfra. Selv om dette er en veldig gammel hårklipp for menn, ser det sikkert mye mer trendy å ha på. I denne frisyre, er håret foran og på siden trimmet, mens håret på nakken er igjen lang. Mange mange varianter av mullet kommer opp i dag i ungdomskulturen.
Hvis du tenker på kule lang frisyrer for menn, er en hestehale stil ett av de beste alternativene. Det er sikkert at trendy frisyrer for menn vil holde endring og nye varianter vil komme opp over tid. Dette er bare noen kule frisyrer for menn populært bæres dag.

No comments:

Post a Comment