Saturday 17 September 2011

Positive Peer Pressure

Vennskap er et svært viktig aspekt av livet. Våre venner hjelper oss utforske vår verden bedre. De gir oss en følelse av tilhørighet og psykisk sikkerhet. De hjelper oss å være en del av gruppen og holder oss alltid ungdommelig. Men som vi vokser, kan det bli påvirket av våre venner på en negativ måte. Dessuten er teenage mer sårbare for virkningene av gruppepress. En av grunnene kan være den alderen i seg selv, når barn søker etter sin egen identitet og ønsker å leve livet på egne premisser. I denne alderen, har de en tendens til å ha en opprørsk tendens til sine foreldre. Så det er viktig for foreldrene å håndtere barna sine nøye og effektivt, slik at de ikke føler seg fornærmet eller irritert. I slike gruppepress situasjoner, kan barnets venner spiller en stor rolle. Det er her du kan bruke positivt gruppepress teknikker for bedre personlighet utviklingen av barnet ditt.
Barn er veldig nær sine venner og de liker å bli akseptert og verdsatt av sine jevnaldrende. Også mange ganger, de bukker under for gruppepress virksomhet, bare for å føle seg 'i' eller for å bekrefte for de fleste. De prøver å imitere sine venner for å vise at de også liker dem. For eksempel, har mange røykere akseptert at, de begynte å røyke fordi vennene deres pleide å røyke. Den første var puff "prøvd" på grunn av gruppepress og senere ble det en vane.
Positive effekter av Peer Pressure
Det er både negative og positive effekter av gruppepress. Positivt gruppepress er noe som påvirker barnets liv på en positiv måte. Dessuten, en forelder kan du bruke ditt barns jevnaldrende til din fordel ved å gjøre bruk av positiv gruppepress taktikk. While implementere samme må du markere de gode kvaliteter av barnets vennene å motivere barnet til å følge samme. Positive gruppepress hjelper barna å tilegne gode verdier, holdninger, vaner og atferd. Du kan gjøre det samme med barnets venner, når du møter dem.
For å få bedre resultater av positive gruppepress, er det viktig for deg å ha et vennskapelig forhold til barna. Det anbefales å kjenne barnas venn sirkel og prøver å Jell godt med dem. Det vil hjelpe deg å holde et øye med sine aktiviteter og holde barna trygt fra negativt gruppepress. Så, er positivt gruppepress om å utsette barn og deres venner til det bedre siden av å være ung.
Og sosialiserer med jevnaldrende, barn har en tendens til å analysere deres atferd og tankeprosessen fra andres synspunkt og også prøve å bedømme hvor de står. I prosessen, gjør de masse venner, bli kjent med en rekke personligheter, atferd og relasjoner, som utsetter dem for utallige menneskers følelser og kompleksiteten. Venner kan til tider hjelpe dem å gi en helt ny perspektiv og holdning til livet, gjennom deling av meninger og tanker. De lærer å akseptere synspunktet av andre mennesker og bli mer sosiale. Barnets liv kan sikkert endre for bedre ved hjelp av positivt gruppepress. Det kan forme sin personlighet og tankeprosessen og hjelpe ham til å bli et bedre menneske. Dette er en av de viktige og positive fakta om gruppepress.
I det daglige liv, selv voksne opplever mye subtil positivt gruppepress. Det samme gjelder for barn, med den eneste forskjellen det er ansett at voksne som kan avgjøre hva som er best for dem og også skille mellom positive og negative påvirkning. La oss forstå med et par eksempler her. f.eks en. Vennene dine kan inspirere deg til å gjøre mange ting. De kan inspirere deg til å arbeide hardt og oppriktig, for å bedre ytelsen din. Tilsvarende, hvis ungen prestasjoner er lav på skolen eller høyskole, kan han bukk opp å se på sine kolleger og nyte sunn konkurranse, som vil hjelpe i å oppnå suksess. f.eks to. Din venn eller kollega er god i tidsstyring og dermed, ikke smart arbeid i stedet for hardt arbeid. Du vil alltid prøve å lære bedre organisatoriske ferdigheter fra ham. På samme måte, hvis ungen er venn er god i studier og i fritidsaktiviteter, kan han observere hvordan han eller hun klarer tid til å gjøre alt på en gang og prøver å tilegne seg god tid ledelse fra vennen.
Positive peer-to-peer forholdet kan aldri bli for lavt heller det er dyrebare på alle mulige måter. anonym
Bortsett fra dette, hvis du er heldig nok til å få gode venner, vil de alltid være der for deg i alle dine oppturer og nedturer. Du kan dele dine beste øyeblikk, og de dypeste hemmeligheter sammen med vennene. Som noen helt riktig sa, representerer hver venn en verden i oss, en ikke verden muligens født før de kommer, og det er bare av dette møtet som en ny verden er født. Positivt gruppepress hjelper deg å sette pris på denne vakre vennskapsbånd ... for alltid!

No comments:

Post a Comment