Thursday 15 September 2011

Corner Peis Decorating Ideas

Et hjørne peis kan være litt vanskelig å håndtere og dekorere, men på pluss-siden, vil det sannsynligvis spare deg noen plass. Tradisjonelt, peiser okkupere sentrum plass i en vegg, og med en mantel, en tendens til å være det sentrale punktet i et rom, noe som gjør det enklere å fremheve det tilsvarende. Når du leter etter hjørne peis dekorere ideer, men kanskje du finne at vinkelen skapt av to vegger, og mangelen på en flat overflate, en utfordring. Men, med litt omsorg og planlegge, kan du bruke denne uvanlige innstillingen til din fordel og få deg til plass ser ganske bra i kjøpet! Her er hvordan ...
Corner Peis Decorating Concepts
Siden veggene bak møtes, vil du sannsynligvis ha to sider i rett vinkel, med like armer danner peisen mantel. I noen tilfeller mantel kan være lett avrundet, eller trekantet struktur. Det kan være fristende å montere din TV på toppen av denne plassen, men estetisk sett, som sannsynligvis vil ta bort kosen på hjørnet, og en peis, godt, er det ment å være koselig er det ikke?
Ok, er neste på listen for å finne noen ting å sette på toppen av mantelen - peisen Mantel dekor vil gjøre eller ødelegge utseendet. Når du foretar et valg, et interiør dekorere design konsept som kan hjelpe deg er det 'Three Plus One' metode. Hovedsak dette begrepet innebærer å plukke fram tre elementer som er knyttet sammen med en felles tråd (ikke nødvendigvis iøynefallende), mer eller mindre like i høyde eller størrelse, men ikke identiske. De kunne knyttes etter farge, tekstur eller tema, for eksempel tre bilderammer, stearinlys sconces, eller biter av porselen. Del Mantel mentalt i halv og plassere disse på en side av delelinjen, men nærmere sentrum, slik at de ikke er plassert helt i kanten. Ikke sett dem på linje symmetrisk, men eksperimentet, trekke dem frem og tilbake, kanskje "layering" dem tucking en litt bak de to andre. Disse danner "tre". Deretter finner det fungerer som 'En' - dette kan igjen være knyttet til det valgte "tre" i farge, tekstur eller tema, men bør være større i størrelse, eller antyde visuelle massen som tilsvarer de tre andre. Det kan ta en stund å finne ut av dette, men med litt eksperimentering, er du ganske sannsynlig å finne noe som fungerer bra. Prinsippet fungerer på hva øyet oppfatter som balanse som ikke alltid er relatert til perfekt symmetri. Hvis du ikke er for asymmetri skjønt, og ryddighet og orden virker bedre for deg, kan ikke dette være det beste hos hjørnet peisen dekorere ideer for deg.
Gode ​​dekorere ideer til hjørne peis kan være vanskelig, men du kan også prøve å plukke ut et stort stykke av noe arty - et maleri, en skulptur, eller en høy vase, for eksempel at du kan plassere i sentrum av peishyllen. Dette vil "strekke" veggflaten over hjørnet peisen, noe som kan til tider se korte eller sitte på huk, og låne en illusjon av høyden. Speil også kan tjene det samme formålet, plukke en antikk finish utsmykket ramme, for en uvanlig touch, eller leke seg med teksturer og størrelser. Stor vegg speil også legge til illusjon av rom og luftighet til et rom, noe som kan gjøre en verden av bra til en trangt hjørne. Legg til noen få nips eller biter rundt den viktigste fokuspunkt, kanskje en rosmarin Topiary eller noen suvenirer fra en ferie, og du er flink til å gå. Dersom veggen bak er teksturert, kan du også få en enkel ramme, eller en rekke rammer i forskjellige former, og legg dem inn mot veggen, å "ramme 'teksturen.
Corner peis dekorere ideer trenger ikke være begrenset til selve strukturen. Du kan lage en koselig krok rundt peisen ved å sette et par gulv puter, en loveseat eller en lenestol rundt det. Hvis plassen tillater det, kan man utvide Innfelt hyllene over peisen, eller til og med legge til en bokhylle, og du har selv en varm lille bibliotek. Med litt fantasi, kan hjørne peis tur fra en stygt inn i en samtale poeng, er alt du trenger for å la din kreative side løs!

No comments:

Post a Comment