Monday 12 September 2011

Straight Hair Perm

Kvinner med krøllet hår er misunnelige på hver kvinne med rett hår, som går dem forbi. I samme quest, velger de for ulike håret rette teknikker. Et av slike populære håret rette teknikker er håret perming, som har vært der siden år. Perming håret innebærer rett etsende hår løsninger, som ikke er langt fra håret skadelige perm produkter som ble brukt tidligere. Det finnes ulike mindre skadelige perm teknikker som kan brukes for å få en rett hår perm. Følgende artikkel handler om en av slikt hår perming teknikker som du kan bruke til å få permed rett hår.
Straight Hair Perm Method
Håret rette metoder som japanske ionic Hair Rette og brasilianske keratin behandling er noen av de mest followed teknikker for å rette krøllete hår. Du kan bruke hår perm-produkter for hår som ikke er farge behandles. Du kan farge håret når de er permed. Når du får permed rett hår, så er det veldig viktig for deg å bruke riktig hårpleieprodukter som er spesielt utviklet for å brukes på permed hår. Det er viktig å huske at perm varer i minst 3 til 5 måneder og dermed være forsiktig mens du velger håret permanent stilen, siden det kommer til å være hos dere så lenge. Bortsett fra farge hår, fine, skadet, krusete og tørt hår samt altfor kjemisk behandlet hår er ikke godt egnet for jobben med rett hår Perm.
Hvordan få permed rett hår?
De fleste menneskene kan anbefale deg å lære triks om hvordan du perm håret hjemme. Men La meg fortelle deg at perming håret rett hjemme kan være en vanskelig ting i seg selv. Å få jobben gjort til perfeksjon, trenger du et par grunnleggende ting på hånden, for å få jobben gjort til perfeksjon. Du kan ikke gå glipp av å velge de best rett hår perm kit og andre essensielle hårpleie verktøy. Som plast klipp, et speil og rotte hale kam, etc. Vel, her er noen tips til deg. ; Første, gre håret med en bred tannet kam og da dele inn i fire seksjoner ved hjelp av rotta halen kammen. ; Deretter begynner fra baksiden delen av hodet og del ut 1 cm bred hår gjeng. Pass på at resten av håret er sikret med plast klips. , Nå, gjelder Perm løsningen på røttene av det hårlengde. Sørg for at du begynner å gjøre det i rot til tupp retningen og også se for at du ikke legger perm på hodebunnen din. ; Gjenta samme prosedyre i hele hodebunnen og finish perm søknad så snart som mulig. Du må også sørge for at du bruker perm jevnt i hele håret. ; Overlat det rett hår perm løsningen på håret for tiden, noe som er nevnt på det pakke Perm. Etter det, vaskes perm med forsiktig skylling med lunkent vann. ; Du må vaske håret igjen med et hår neutralizing permed håret shampoo som vanligvis inngår i håret perm kit. Dette er den siste og viktigste permed hårpleieprodukter spissen for å redde hår fra sterke kjemikalier som brukes i skrivebeskytte. , Det er viktig for deg å bære beskyttende hånd hansker gjennom hele prosessen med perming håret rett. Slutt, hvis du ikke er trygg å benytte rett hår permanent, så det er bedre å få det gjort av en fagmann. Det vil koste deg et sted mellom USD 150 til USD 1000, avhengig av hvilken metode du velger. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment