Thursday 22 September 2011

Bugs i House

Bug er en generell betegnelse på et insekt eller en krypende virvelløse. Bugs finnes i mange i nærheten av huset vårt som i hager, plener, trær, etc. så det er ikke overraskende å se bugs i huset. De kan være små bugs i huset, flygende insekter i huset og alle disse må behandles for å beskytte vår helse.
Det er mange insekter og bugs at du kommer over i heimane. Den vanligste feil i huset er maur, kakerlakker og møll, for å nevne noen. Disse husholdningene bugs kan føre oss mye traumer når de Scurry fra én del av huset til en annen. Infestation av disse feilene kan bli kontrollert etter korrekt identifisere en bug fra den andre da dette vil gjøre deg i stand til å behandle hver bug annerledes. Følgende avsnittene vil illustrere noen skadedyrbekjempelse metoder.
Slik blir du kvitt Bugs i House?
Hver feil må elimineres annerledes. Følgende liste med feil og måter å bli kvitt dem vil være gunstig for deg.
Maur: Maur er den vanligste feilene som hjemsøke huset ditt og ditt hager. Det finnes ulike typer maur, som rødt maur, brann maur og sorte maur som kan forårsake deg problemer. At du kan få kvitt maur på en rekke måter. ; Suge litt pipe tobakk over natten i varmt vann. Hell den over maurtua neste morgenen etter kaste tobakk. ; Ha litt rød pepper på maur stien. Dette vil drepe dem. , Tegn en chalkline over vinduer og dører og se maurene forsvinner. ; Bland lavendelolje med litt vann og mopp gulvet med det. , Seal vindu og dør sprekker med caulk. Maurene vil ikke kunne gå inn. ; Bortsett fra disse, spredning av salt, boric pulver, boraks pulver på mauren stien er andre måter å bli kvitt dem.
Kakerlakker: Etter maur, kakerlakker er de største bråkmakerne. Det er omtrent fem forskjellige typer av kakerlakker som vi finner i våre hjem. Hvordan bli kvitt kakerlakker, ikke sant? Bli kvitt kakerlakker er også enkelt. Bare bruk noen eller alle av følgende metoder. , Spray insektmidler eller få en skadedyrkontroll gjort for å drepe kakerlakker. Men du må gjøre det en gang hver noen måneder eller kakerlakker vil komme tilbake. , Hvis du ser kakerlakker i noen sprekker og kløfter av vegger, forsegle dem med caulk. , Det er mange kakerlakk killer masser som er tilgjengelige i markedet. Hvis du finner at disse er ineffektive, tilberede din egen kakerlakk agn ved å blande litt boric pulver eller boraks pulver i disse blandinger. Dette vil øke kakerlakk drapet kapasiteten. ; Alternativt lage en tykk pasta fra enkelte boric pulver, sukker og mel, å bruke som kakerlakk agn. ; Klar en felle ved å bruke noen vaselin på veggene av en glasskrukke. Dette vil forhindre at kakerlakker fra klatring ut av glasset, en gang fanget inni.; Andre enn disse, kan du forhindre kakerlakker fra infesting kjøkkenet ditt ved å holde synke området rent og tørt og ved å dekke all maten til alle tider.
Bed Bugs: Det Parasitten er også en sak som berører folk flest. Du vil finne bed bugs i seng, madrasser og sofaer. Du definitivt ikke vil sove med dem, rett? Foruten disse er feilene som spiser klær blant de andre ulemper som de forårsaker. Noen tips av hvordan å drepe sengs bugs er nevnt nedenfor. ; Den beste måten for senga feil fjerning er ved støvsuging sengen og sofaen jevnlig til du er helt kvitt dem for godt. ; Vask klær, gardiner og sengetøy alltid i varmt vann. Det varme vannet dreper dei. ; Svært høye temperaturer drepe veggedyr. Du kan sende infiserte materialer for en veldig varm vask eller rens ved svært høye temperaturer. Du kan også damp dem eller varme dem opp i varmt tørker på en høy temperatur. ; Forsegl gjemmer spots hvis mulig. Dette er en god måte av sengen bug fjerning som kan følges. , Men du kan aldri bli kvitt bed bugs, selv etter å gjøre alt dette, hvis et par av dem slippe unna. Pass på å ikke få bed bug biter og vakuum sengen hver dag for å redusere smitten.
Carpet Beetle: Hvis huset er infested med teppe biller, er umiddelbar handling kreves. Disse biller få innpass når de kommer festet til dine skitne klærne og få fast i tepper, ting laget fra ull og pels. Det finnes måter å få kvitt teppe bier også. Les videre. ; Du må bruke masse insektmidler bli kvitt teppe biller. Prøv å bruke neem olje som insektmiddel som det er naturlig og effektivt. ; Vacuum teppene når teppet biller er funnet. Ikke utsette dette ettersom disse biller multiplisere fortere og larvene scenen er mest ødeleggende scenen. , Vask alle infisert tøy og tepper med varmt vann. Bruk såpe sjenerøst å drepe og fjerne biller. , Borsyre og boraks pulver skal igjen redde din som de har kapasitet til å drepe disse feilene. , Lopper, mygg og flått er de andre små svarte feil i huset som må behandles. De er svarte feil som biter og krever bruk av midler for fjerning deres. Du kan også finne mindre flygende insekter i hus som avgjøres på frukt og andre matvarer som holdes åpne på kjøkkenet. Holde kjøkkenet luftig og tørr er den beste måten å bli kvitt dem.
Bortsett fra de ovenfor skapninger, kan du finne mange andre feil som bite og lus og termitter i huset ditt også. Be Exterminator å behandle dem som det ikke er noen permanent hjem løsninger bli kvitt dem. Bli kvitt alle de unødvendige rotet som tiltrekker disse bugs i huset. Hvis det er en veldig høy mengde lus, sitt beste for å få profesjonell hjelp til å gjøre huset feilfri.

No comments:

Post a Comment