Wednesday 28 September 2011

Hvilke er Bedre AT & T eller Verizon

Foreløpig, hvis man er bedt om å peke ut den tøffeste konkurransedyktige feltet i den industrielle verden, ville telekomsektoren være klare og unarguable valg. Ikke i noe annet sektoren har vi sett så raske vekst. I de senere årene, telekom-monopolet gang nytes av AT & T i USA ble brutt med innføringen av mobiltelefoner. Hvis du går av markedsverdi, rangerer Verizon andre etter AT & T, og er raskt blitt enda større markedsandel. Begge er store aktører i wireline og trådløse markedet. Etter nylige oppkjøp av Verizon, det er det største trådløse nettverket leverandøren i USA, fulgt av AT & T. AT & T fortsetter å dominere fasttelefoni markedet. Mens på & T har en GSM basert trådløse tjenester, er Verizon basert på CDMA-teknologi. Hvis du ikke klarer å bestemme hvilken som er bedre - eller AT & T Verizon, kan denne artikkelen hjelpe deg å avgjøre.
Som er bedre - AT & T eller Verizon Connection?, Å vurdere tjenestene til AT & T og Verizon, til de store faktorene sammenlignes er tilkobling, dekning, ring drop rate, ekstra fasiliteter og abonnement. Foruten de gamle 2G spekteret tilkobling, er det konkurranse i 3G og 4G spectrums også. Her er en grei AT & T vs Verizon sammenligning basert på de ovennevnte faktorer. Lese og bestemmer selv hvilken telefon selskapet for å holde lojale med eller ørken!
Som er bedre - AT & T eller Verizon for 3G?, En av de beste 3G-telefoner er i dag iPhone. AT & T har en eksklusiv avtale med Apple, har du ingen annen mulighet enn å melde deg på AT & T sim-kort, når du kjøper din Apple iPhone. Men det er rykter om Apple endte sin iPhone avtale med AT & T innen utgangen av 2010 og åpne den for andre tilbydere. For nå, er du stuck med AT & T da det kommer til iPhone. Verizon tilbyr 3G-tilkobling til andre smarttelefoner som Blackberry. Mens på & T's 3G-nett er sterk i store amerikanske byer, er det ikke så bra for landsdekkende dekning.
Verizon, derimot, har en bedre 3G-dekning over hele USA. Så hvis du er av de nomadiske slag, er Verizon et bedre valg når det kommer til 3G-tjenester. Men hvis du pleier det meste være lokalisert i et av de store byene i USA, AT & T og Verizon, begge tilbyr utmerket-3G-dekning. Verizon har investert tungt i det nye 4G spektrum teknologier som vil overgå av 3G mobiltelefon teknologier.
Som er bedre - eller AT & T Verizon: Dekning Wise?; Sammenlignet med Verizon, når det kommer til 2G (Voice) tjenester, AT & T har den bredeste og største network spredd over hele landet. Men hvis du sammenligner den siste samtalen drop andel undersøkelser, Verizon scorer høyt i forhold til AT & T. Den har også en betydelig større kundemasse. USP av AT & T er sømløs 2G dekning de kan tilby landsdekkende.
I 2G spektrum er Verizon klart fremover som det gir bedre service på dette tidspunkt. Hva gir Verizon kanten er FiOS (Fiber Optic Services)-teknologi, som bruker optisk fiber tilkobling til direkte knyttet til boliger, sammenlignet med delvis optiske fiber dekket nettverk av AT & T.
Som er bedre - AT & T eller Verizon: abonnement Planer Wise?; Mobiltelefonen planer som tilbys av begge selskapene er ganske sammenlignbare. Begge tilbyr en $ 60 per måned abonnementsavgift. Den eneste forskjellen synes å være i natt ringeminutter av Verizon som er ubegrenset i forhold til den begrensede de tilbys av AT & T. Utvalget av telefoner som kun tilbys av AT & T er ganske bred i forhold til Verizon. Verizon har massevis av andre ekstra tjenester å tilby i forhold til AT & T, som nettverk synes å være under press med økende kundemasse.
Som er bedre - AT & T eller Verizon: kundeservice Support Wise?; De kundeservice tilbys av AT & T er ikke opp til markeringen i forhold til Verizon. Verizon synes å tilby den beste kundestøtte service blandt alle mobiloperatører. Dette er en ganske grell punkt forskjell som gir Verizon den klare fordel.
Håp, at etter går gjennom denne artikkelen, bestemmer hvilke er bedre, AT & T eller Verizon, ikke er en hard jobb. While Verizon er fremover i noen aspekter, er AT & T ikke langt bak overordnede. I nye 4G-spektrum, kan Verizon har en kant. Med iPhone monopol på AT & T som slutter snart, er sjansene for at Verizon kan få en del av iPhone markedsandel. For tiden gjør jeg ikke anbefale en bryter i tjenesteleverandører. Med mindre du er veldig stressa hyppige samtale dråper, er det bedre å vente og se 4G-spektrum utviklingen før du bestemmer deg for å bytte over.

No comments:

Post a Comment