Monday 5 September 2011

Fall Wedding centerpieces på et budsjett

Planlegging et fall bryllup? Vel, betyr et fall bryllup classy farger dekker bryllupet området. Utsmykningen er blant de viktigste utarbeidelse av et bryllup. Etter å ha området innredet i et bryllup tema er noe som ikke trenger noen nevner. Mens du har et fall bryllup, dekorasjoner fremhever denne sesongen er sikker på å se imponerende. Med alle de elementer av fall brukt, vil bryllupet plassen har en godt definert utseende. Centerpieces, som er ganske fremtredende må være helt riktig utformet for å fremheve fall bryllup tema. Uansett om du søker etter fall bryllup centerpieces på et budsjett eller klar til å bruke ekstra dollar, her er noen ideer som vil passe godt i bryllupet ditt budsjett. Wonderful fall bryllup centerpieces er sikker på å legge gnisten til dekorasjoner. Så la oss finne ut.
Fall Wedding midtpunktet Ideer om Budget
Fall Frukt midtpunktet, har noen virkelig fantastiske faller bryllup centerpieces med fargerike frukt. Ta en runde blomst vase. Legg fall frukter i den, enten kuttet i halv eller hel frukt. Maple frukt, eple, avocado, druer, tyttebær, kiwi og mange andre kan legges til har en blandet frukt fargerik midtpunkt for fall bryllup dekorasjon. Tilsett vann i denne vasen. Grace sin åpning med en farget eller metallic satin bånd. Her er en av fallet bryllupet centerpieces på et budsjett klar til nåde tabellene.
Fall Blader og frukt midtpunktet; Du trenger en flat rund glassbolle med pidestall. Gå ut og samle noen store og mellomstore fall blader for beste fall dekorasjonen. Når du har disse ta litt miniatyr falle frukter som eikenøtter, epler og pærer. Start arrangere fruktene i midten av bollen. Mount dem til å danne en pyramide type struktur av frukt. Riktig balanse høsten bryllupet farger ved riktig å arrangere fruktene fra alle sider. Nå ta fallet bladene og putt dem i mellom fruktene å lage en nydelig midtpunktet. Start med tucking lønn og eik fra grensen til bollen, slik at ingen glass er synlig. Du kan skvette litt sølv shimmer over midtpunktet eller bare legge tynne metallic bånd.
Høst Pumpkin midtpunktet; Dette er en av de enkleste fall bryllup centerpieces på et budsjett. Ta en bred plate, en middels stor gresskar og litt lønn blader. Best å bruke kunstig fall blader som ikke vil bli tørket og har litt gloss også. Rengjør gresskaret og blader og komme i gang. Plasser gresskar i midten av bollen. Nå tuck i bunnen av lønn blader under gresskar fra alle sidene. Legg til litt tyttebær gjennom bladene. Også putt inn noen frankrike kvister for å legge til dekorasjon. Enkel og søt midtpunktet er klar til å markere bryllupet dekorasjoner.
Skinnende midtpunktet; Få litt krøllete faller kvister og et smalt glass vase. Også ta kunstig Maple Leaf stengler. Gni bladene med sandpapir for å gjøre det glatte overflaten litt grov. Nå tar metallic gull, sølv og bronse farger. Akrylmaling farger kan fungere godt. Start male kunstige blader med gyllen og bronse farge. Legg mørkeste bronse til stammen. Color krøllete kvister i bronse eller sølv farge. Pent dekke vasen med en gylden papir. Legg til en metallisk sølv bånd bue på åpningen. Legg bladene og kvister i vasen og arrangere dem på riktig måte. En skinnende midtpunktet er klar til å spille opp i bryllupet dekorasjoner. Hvis du planlegger ha noen høye bryllup centerpieces, kan dette være en rett hakke.
Disse var noen fall bryllup centerpieces ideer gi bryllupet området et forfriskende utseende. Med fall bryllup buketter fast på stolpene, kan du legge til frisk duft til området. Så komme i gang å skape et hyggelig og innbydende plass med disse midtpunktet ideer.

No comments:

Post a Comment