Sunday 11 September 2011

Karneol Stone Meaning

Så, hva er karneol stein? Carnelian er en gemstone kjent for sine mange gode egenskaper, det er en form for chalcedony, og kan variere i farge fra rødbrun, til en rust som appelsin, mens spekteret av nyanser kan omfatte svært intens og mørk, samt bleke and røykfylt. Vanligvis er karneol stein meningsdannelsen knyttet makt, beskyttelse og positiv energi. Carnelian er funnet og utvinnes hovedsakelig i India, Uruguay, Brasil og Sør-Afrika, selv om dens bruk er fremmet verden over for sine mange fordelaktige egenskaper. Følgende er noen detaljert informasjon om Carnelian gemstone eiendommer.
Karneol Stone Historie
Den historiske data knyttet til denne steinen er variert og fascinerende. Carnelian stein tro har filtrert ned gjennom sanden av tid, og krefter i denne steinen, og egenskaper knyttet til det, kan spores tilbake til egypterne, romerne, babylonerne og grekerne. Egypterne plasserte karneol stein på deres mumier, som de trodde det ville hjelpe i reisen inn i etterlivet. Steinen var innlagt i masken av berømte egyptiske King Tutankhamen, og det er også antas å ha blitt båret av gudinnen of Death, Isis. Romerne mente at karneol stein tilkjennegitt mot, og det tjente også en funksjonell hensikt med sel av voks (voks ikke fester seg til denne steinen). Babylonerne og greske forbundet karneol gemstone meningen med lykke. Denne steinen ble også funnet å være begunstiget av Innsette Valley sivilisasjonen, som lå i det som nå moderne dag Punjab, i India og Pakistan.
Karneol Stone Tro
The Carnelian stein antas til denne dagen, for å forbedre livet til en bæreren. Det er assosiert med det astrologiske tegnene Aries, Tyren, Krepsen og Leo og er en av de birthstones av dem er født i juli måned. Det antas å vibrere til tallene 5 og 6, og også balansere den andre (sakrale) chakra. Følgende er noen fordeler at karneol steinen brukeren vil oppleve.
Power, The karneol er tilknyttet ambisjoner, stasjonen og makt. Det er en utmerket stein for å fremme faglig fremgang og gjaller med positiv energi som oversetter til handling. Det er også nyttig i beslutningsprosesser og motivasjon.
Beskyttelse, The karneol vakter bæreren av negative påvirkninger og energi. Det er også gunstig for å beskytte mot følelser av sinne, sjalusi og raseri, enten selv påført eller ekstern. It beskytter også mot depresjon og sorg.
Energi, The karneol stein betydningen betyr positiv energi, fremme helse og lang levetid av livet. Det øker fysisk energi og har også vært assosiert med fornyet seksuell stasjonen.
Healing; Carnelian stein fordeler er forbundet med helbredelse og fysiske helse. Kroppslige, hjelper det i absorpsjon av gunstige vitaminer og mineraler, øker blodsirkulasjonen, og lindrer menstruasjonssmerter. Det er også antatt å hjelpe i behandling av erektil dysfunksjon, og lindre ryggsmerter, hodepine og allergier.
The Carnelian stein kan bæres i form av smykker, eller en amulett eller som en talisman av lykke. Til denne dag, er det kombinert med Lapis og turkis smykker, som det var tradisjonelt kombineres for å lage amuletter og Totems. Det kan også plasseres i hjemmet eller arbeidsplass å fremme flyten av positive energi og bringe helse og suksess. The karneol stein meningen kan hjelpe til beskyttelse mot negativ følelser og bringe lykke og hell. Ta med denne steinen inn i ditt liv, og vente på ditt liv til å ta en oppgang til det bedre!

No comments:

Post a Comment