Friday 9 September 2011

Business Casual antrekk for menn

Formell kleskode har mye blitt erstattet med smart business casual antrekk. Denne typen kleskode utstråler et inntrykk av profesjonalitet samtidig gir komfort til brukeren. Hele 42% av amerikanske arbeidsstokken er kledd i business casual antrekk. Det eneste problemet med denne kleskoden er at det ikke er ensartethet i fortolkningen. Det betyr ofte forskjellige ting for forskjellige mennesker. Siden, dens mening er åpen for tolkning, må du knerte hjernen din til å komme opp med en passende antrekk. Vi beviser noen råd om hva som er business casual antrekk for menn å forenkle jobben.
Hva er Business Casual antrekk for menn
Som nevnt over, kan business casual for menn tolkes på flere måter. For enkelte organisasjoner, kan det bare bety en formell påkledning sans slips, mens noen kan til og tillate golf skjorte og khakis som en profesjonell virksomhet antrekk for menn. Derfor ville det være klokt å gjøre litt research om kultur du er forventet å arbeide i. Creative arbeidsplasser fremme casual klær som bidrar til å jobbe i en avslappet atmosfære. På slike steder er en business casual antrekk som nærmer seg en casual antrekk akseptabel. Likevel, er du ikke forventes å ha dratt jeans, din favoritt fotball T-skjorte og joggesko. En golf skjorte pent presset og pakket inn med khaki bukser eller andre lange bukser med skinn belte og sko er en hensiktsmessig business casual antrekk i kreativ bransje.
Store organisasjoner eller bedrifter arbeider på kundeservice kan ha strengere regler for hva som er akseptabelt og hva som ikke. Her tar business casual kleskode en helt annen betydning, ved at vekten er mer på 'business' del. En virksomhet formelle antrekk for menn som inkluderer en kjole skjorte eller en sport jakke med formelle bukser er hensiktsmessig i slike organisasjoner. Et innkoblingspunkt kan være et tillegg avhengig av at selskapet retningslinjer. Det er vanligvis ikke anbefales å gå for halv shirt, selv i varmt og fuktig vær. Dessuten skiller en bedrift casual intervju antrekk for menn litt fra den vanlige virksomheten antrekk. Her er du forventet å kle litt mer formelt enn du ellers ville. Igjen, vil mye avhenge av en stilling du søker på. Uavhengig av omtalen av virksomheten casual antrekk, bør du kle deg formelt hvis du har noen viktige møter planlagt for dagen.
Business Casual Antrekk for menn: Hva Wear
Tie, Tie er alltid ikke en nødvendighet. Hvis en hendelse krever business casual antrekk, og du er usikker på om et slips er nødvendig eller ikke, kan du alltid bære en i lommen. Hvis alle andre på hendelsen er iført en, kan du diskret Ha ditt.
Shirt; En klassisk Oxford eller en full ermer ensfarget skjorte er mest hensiktsmessig som en del av virksomheten casual antrekk. En vanlig skjorte når som helst bedre enn en mønstret en, men du kan gå for tynne striper. Pastellfarger som krem, beige, baby blå er ideelle.
Bukser, khakis eller slacks som passer godt er akseptable. Formelle bukser i marinen eller kull sort bør brukes når anledningen ligger litt mer formelle. Corduroys, chinos er også akseptabelt i noen selskaper.
Sko, joggesko, idrettsmann sko, slip tilleggsprogrammer som er et stort nei-nei selv om du kler litt på casual side. Skinnsko, fortrinnsvis de med blonder er ideelle, men du kan også av og til ha step-ins. Bruk midten av kalv lange sokker i nyanser av marinen, grå eller svart.
Smykker, du kan gjøre unna med mansjettknapper og slips nåler mens kle deg for en virksomhet uformelt miljø. Bruk ikke smykker, bortsett fra en tradisjonell, klassisk klokke! Ingen funky øredobber eller prangende sport klokker bør bli en del av din bedrift casual antrekk.
Grooming; Business casual antrekk har ingen plass for Nesbøs, shabby utseende. Alltid strykes på klærne og puss skoene. Ansiktshår, hvis slitt, bør være pent trimmet. Selv om, vil det ikke skade å lukte godt, sørg for at cologne eller parfyme er ikke veldig sterk.
Hvis du er usikker på hva som anses som riktig business casual antrekk, så du kan like godt spørre HR-avdelingen om selskapet policy. I alle fall er det bedre å feile på siden av overdressing enn å være under kledd.

No comments:

Post a Comment