Wednesday 14 September 2011

Hamp armbånd oppskrifter for Guys

Hvorfor er hamp bracelets like populært som de er? De mange mønstre og design som de er tilgjengelige i er definitivt en av de viktigste årsakene til hot trend at disse armbåndene har blitt. Annen grunn at folk flest er flekket iført dem er at disse armbånd er enkle å lage hjemme og er et tegn på vennskap når gitt som gave som det betegner thoughtfulness på den andre personens del. Denne kunsten å veve hamp armbånd kan spores tilbake til indianerne som mente at knop i en hamp-armbånd var betydningsfulle av styrken og tidløs bindingen av vennskap på grunn av tidløs karakter av sirkelen. Også hvis du gjør disse hamp armbånd ved hjelp av favoritt fargene på personen du gifting vennskapet armbånd, legges det til en sentimental verdi til det. På grunn av deres lange historie det eksisterer hamp armbånd mønstre for gutter og piker.
Cool Hemp armbånd oppskrifter for Guys
De ulike designene fulgte for å gjøre menn's hemp armbånd avhenger hovedsakelig på forskjellige typer knuter som brukes som fra grunnlaget for alle gode hamp armbånd mønstre. Hvis du ikke forstår de mange knop som er brukt i hemp armbånd mønstre med gutta, vil det være vanskelig for å foreta en hamp-armbånd. Men når du har lært disse forskjellige knuter og praktisert dem godt, kan du gjøre så mange forskjellige og unike armbånd som du vil. Sammen med de ulike knuter som du trenger for å mestre, en ting du må huske på er å ikke bli forvirret mellom ledelsen strenger og den indre strenger. Ledningen strenger strengene på utsiden og den indre strengene, da manke antyder er strenger på innsiden. Disse strengene er flettet hverandre og deretter knyttede bruke forskjellige knuter å lage ulike hamp armbånd. Lære hvordan å lage hemp armbånd er svært lett når du har lært og praktisert disse ulike knop. I denne artikkelen forklarer vi deg fem forskjellige knuter som brukes i armbånd lage. Du kan også bruke forskjellig farget hamp ledninger å lære å lage en hemp armbånd med to farger.
Half knute; Ta hamp ledningen arrangert med ledelsen strenger og indre streng. Ta ledelsen strengen til venstre og krysser den over indre strengen og så bak den. , Nå tar ledelsen strengen på høyre og krysser den over ledelsen strengen til venstre og deretter under den indre streng, og putt den gjennom løkken opprettet i det siste trinnet. ; Trekk ved hamp ledninger og lage en knute tett for å lage halv knop,, halvstikk-knute, Med et stykke av hamp ledningen lage en sløyfe med den ene enden sirkle over den andre enden. ; Neste ta den ene enden av hamp strengen og putt den gjennom løkken fra under ringen og deretter slippe den gjennom løkken igjen ovenfra. Dette vil skape en Pretzel som form. , The halvstikk knuten er laget mens du drar på knuten tett. ; Larkshead Knot, Brett hamp ledningen i halv og nå tar dette brette og bruk en plugg til å trekke den ned. Dette er gjort slik at sløyfen er synlig for deg under doweling. ; Nå ta begge endene av hamp ledningen og passerer den gjennom løkken som er gjort. ; Trekk fast for å opprette Larkshead knuten. ; Square Knot, for dette knute må du hamp strenger av lik lengde. Hold dem i sentrum. Ta to snorer av lik lengde og holde dem på slutten. ; Ta ledningen på høyre side og krysser den under ledningene som du holder på midten og deretter dra den over venstre ledningen. ; Nå gjentar dette med ledningen på venstre side. ; Knuten dermed skapt er kjent som plassen knuten. ; Switch Knot; Den siste knuten som vi skal lære som vil hjelpe deg med å gjøre hamp armbånd mønstre for gutter er bryteren knute som du trenger til riktig beherske begrepene føre strenger og indre strenger. , Du må sørge for at indre strenger er skilt og ikke sammenfiltrede slik at det innledende strengene kan skli i brønn. ; Ta en føre streng og krysser den over indre strengen. Gjør dette med både bly strenger. Dette vil føre til at føre strenger og indre strenger å utveksle roller. , Secure dette med en firkant knute noe som har blitt forklart ovenfor og gjenta prosessen. Dette er kjent som slår knute; Ved hjelp av disse ulike knuter kan føre til mange unike og kule hamp armbånd mønstre for menn. Du kan også bruke disse knop med kuler til hamp armbånd mønster med perler. Det er ingen grense for kreativiteten du kan bruke til å opprette ulike hamp armbånd mønstre for gutter. Det er mange armbånd gjøre ideer som du kan bruke for å gjøre armbånd for menn, men liksom hamp armbånd mønstre for gutta har en sjarm og rå tiltrekningskraft som andre typer armbånd ikke kan matche opp til.

No comments:

Post a Comment