Sunday 25 September 2011

Slide skanner Anmeldelser

Photography er den beste måten å bevare minnene om hendelser som er nær sitt hjerte. Men, kan bære uendelige bunter av disse minnene og beskytte dem fra alle værforhold som fuktighet og varme være ganske slitsomt. Men hva er mer slitsomt å digitalisere selv små antall kopier er en ganske kostbar affære. Vel, jeg er sikker på de fleste av dere er klar om lysbildet skannere eller skrive skannere. Det finnes ulike typer skannere og lysbilde skannere brukes for skanning av negativ eller filmer, for å få sine digitale kopier. It is the best instrument that you can use for processing the selective stored negatives, at convenience your. Men, før du kjøper et lysbilde skanneren, må du ha sammenlignet de følgende lysbildet skanneren anmeldelser.
Best Slide skanner Anmeldelser
En amatør bør ikke kjøpe en slide scanner uten å få vite om lysbildet skanneren anmeldelser. 2010 ble året da ulike slide scanner merker lanserte sine nyeste modeller, som legges opp til den enorme summen av eksisterende. Vel, her er noen av de populære slide scanner merkevarer.
Epson Perfection V700 Photo Scanner, The eksklusiv "Dual Lens System" fra Epson, med en fantastisk 6400 dpi oppløsning, optimaliserer skanningen nivå og klarhet for hver skanning som du utfører med dette bildet / slide scanner. Du får skanninger med profesjonelle toneområdet og god skygge detaljer. Du kan utføre batch skanning av negativer, flere lysbilder og filmer med medium format. Gjennomsnittlig kostnad på Epson Perfection V700 Photo Scanner er rundt USD 600.
Pacific Image Powerslide 3650 Film / Slide skanner, Dette er en 35mm, automatisert og en av de beste lysbildet skannere, som er tilgjengelig med 3600 dpi, 50 lysbildeholderen, Adobe Photoshop og annet tilbehør som USB-ledningen, strømledning og driverprogramvare. Det kommer også med ett års garanti, og det er en av de enkle å bruke lysbilde skannere også. Gjennomsnittlig kostnad på Pacific Image Powerslide 3650 Film / Slide skanner er rundt USD 730.
HP Scanjet G3010 fotoskanner; Dette lysbildet skanneren får god rating i det meste av lysbildet skanneren vurderinger, på grunn av høy definisjon bildekvaliteten, 4800 x 9600 dpi oppløsning og 48-bits farger. Du kan også bruke den for å gjenopprette skadede bildene. Den kommer med en hi speed USB 2.0-tilkobling. Gjennomsnittlig kostnad på HP Scanjet G3010 fotoskanner er rundt USD 130.
Nikon Super COOLSCAN 5000 ED Film Scanner; Med utmerket bilde oppløsning på 4000 dpi, er dette den beste lysbildet skanneren som er populær for sin billige natur. Noen andre funksjonene i denne skanneren er 16 bit A / D-konvertering, 5000 ED og dokumentere skanning hastighet på rundt 20 sekunder for ett bilde gjør den til en av de mest lovende skannere i mange slide scanner vurderinger. Gjennomsnittlig pris på Nikon Super COOLSCAN 5000 ED Film Scanner er rundt USD 1100.
Plustek OpticFilm 7300 filmskanner; Dette er en 7200 dpi filmskanner, som er populær for sin multi eksponering og multi sampling superiorities. Det er relativt en raskere skanner, som gir god kvalitet på bilder. Den er tilgjengelig med USB-port og støtte til nesten all operativsystemer, inkludert Mac. Gjennomsnittlige kostnaden for Plustek OpticFilm 7300 Film Scanner er rundt USD 400.
Reflecta DigitDia 5000 Slide skanner, Dette er en av de raskeste lysbilde skannere som vi kom over under lysbildet skanneren vurderinger, med skanning hastighet av ca 90 sekunder. Den kan skanne rundt 100 lysbilder på en enkel kommando. Denne skanneren leveres også med 3600x3600 optisk oppløsning, 48-bits skanning-modus, Digital ICE teknologi, og USB 2.0-tilkobling. Du kan også forhåndsvise bildene i 16 sekunder. Gjennomsnittskostnaden for Reflecta DigitDia 5000 Slide Scanner er USD 1400.
Well, var disse noen populære merker som du kan vurdere mens du utfører lysbildet skanneren anmeldelser. Jeg håper det over artikkelen om den beste lysbildet skannerne ble funnet nyttig! Alle de beste!

No comments:

Post a Comment