Wednesday 7 March 2012

Asbest Testing

Asbest var en gang en svært populær materiale som ble brukt til ulike formål, spesielt i byggebransjen. De fleste av oss er kjent med de mange asbest produkter som, taktekking shingles, gulvfliser, himlingsplater, belegg og maling, drivning, bremseklosser, brannsikre klær, osv. Det var en av de allsidige materialer med en rekke industrielle og andre programmer og sin popularitet skyldes egenskaper som, høy strekkfasthet, motstand mot varme, brann, kjemikalier, osv. Men, i siste del av 1980-tallet, begynte de fleste av de landene banning dette materialet, skyldes asbest helseeffekter. Selv om, har EPA forbudt bruk av asbest i 1989, tillot en senere rettsavgjørelse begrenset bruk av dette materialet for noen formål. Nå asbest testing er gjort for å finne ut spor av dette materialet i mistenkt elementer og i noen regioner, er denne testingen obligatorisk, for salg av boliger og andre konstruksjoner, spesielt de som var bygget før 2000. Denne artikkelen vil gi deg mer informasjon om asbest test.
Asbest helsefare; Som materiale som inneholder asbest kan være farlig for mennesker, har begrepet asbest test er innført. Asbest inneholder mikroskopiske fibre som får lett utbetales gjennom luften. Disse fibrene er sagt å ha spisse gjenstander som kan punktere lunge vev og forårsake skader. Asbest fiber kan føre til arrdannelse i lungene (asbestose) og en type kreft som kalles ondartet mesothelioma. Det kan også føre til hud-og hjerteproblemer. Mens de med allergi kan utvikle umiddelbare allergiske reaksjoner, som følge av eksponering for asbest fiber, andre utvikler symptomer på eksponering for asbest etter en lang sikt. Men helsefare av asbest er virkelig livstruende og så, har myndighetene forbudt bruken. Men, er det mulig at du kan komme over noen asbest produkter eller noe som du mistenker å ha asbest. I slike tilfeller kan du velge asbest testing. La oss ta en titt på asbest prøvetaking og testing.
Hva er Asbest Testing; Nå vet du at asbest testen er gjort for å påvise tilstedeværelse av asbest i ethvert materiale. Mens noen produkter har etiketter som indikerer ingrediensene, mens andre ikke har slike lister. Hvis det er noen slik etikett, kan du finne ut tilstedeværelse av asbest fra dem. Ellers må du ty til asbest testing. Det er en test som vanligvis gjennomføres i laboratorier, men i dag, asbest testing kits er tilgjengelig. Hvis du vil gå for laboratoriet asbest testen, kan du enten samle inn en prøve av deg eller forlate denne jobben til en profesjonell. Innsamling av prøven kan være risikabelt, så forstyrrer det mistenkte artikkelen kan føre til utslipp av fibre som kan medføre eksponering for asbest, dersom tilstrekkelige forholdsregler ikke tas.
Prøvetaking av asbest; For å samle utvalget for asbest test, sørge for at det er ingen i rommet, hvor artikkelen er holdt. Nå, holder en plast ark, på overflaten, der du har tenkt å samle prøven. Bruk beskyttende maske, engangshansker, etc. og slå av varme-og kjølesystemer. Det neste trinnet er å dis artikkelen lett og kutt prøve fra det. Plasser den i en ren beholder eller flaske. Seal beholderen og merk den angir sted og dato for innsamling. Du må lappe delen, fra der prøven er tatt, slik at det hindre utslipp av asbestfibrer. Når prøvetaking er over, ta av og kaste hanskene og plast ark, som per reglene om asbest fjerning og deponering.
Hvordan People Test for Asbest; Som fibrene i asbest er mikroskopiske i naturen, er asbest test vanligvis gjøres i laboratorier gjennom polarisert lysmikroskopi (PLM). Denne testen er generelt funnet å være dyrt og asbest testing kostnader kan variere med type av prøven, prøvetaking, inspeksjon av stedet, osv. Det sies at asbest testing kits er billigere, men du må sjekke om prisen inkluderer laboratoriet kostnader. Du kan komme på tvers av ulike produkter med asbest i boliger og andre bygninger bygget før 2000. Så, i tilfelle ombygging av slike konstruksjoner, kan du kommer over ulike materialer med asbest. Så, må asbest testing og fjerning gjøres i henhold til standarder satt av EPA. Det er alltid bedre å leie fagfolk til dette formålet, slik de har solid kunnskap om riktige metoder for prøvetaking og fjerning av asbest. I mellomtiden må du avstå fra å forstyrre den mistenkte materialet, for å unngå spredning av fibre og mulige asbest farer. Hvis det skjer et uhell, er det tilrådelig å isolere området og ta tilstrekkelige forholdsregler.
Kort sagt, er asbest teste et nyttig verktøy for å hindre helsefarer som kan være forårsaket av eksponering for dette materialet. Så, hvis du mistenker at noen av artiklene i hjemmet ditt inneholder dette stoffet, kan du kontakte et akkreditert laboratorium og teste det så snart som mulig. Testing for asbest og fjerning er en oppgave som krever faglig kompetanse og så, er det lurt å leie fagfolk.

No comments:

Post a Comment