Tuesday 27 March 2012

Miste vekt raskt: dietter for å miste vekt Fast

Det er hundrevis av miste vekt raskt kosthold ideer som det er rett og slett ikke mulig å holde orden på dem alle. Noen av dem gjør høye krav for å miste noen urimelige mengde pounds i tre til ti dager. Men ikke alle disse dietter fungerer. Dietter å miste vekt raskt er en god måte å slippe noen pounds når du trenger å passe inn i din brudekjole eller har en svært viktig hendelse for å delta. Men disse raske vekttap dietter ikke bør følges over lengre tid som de kan gjøre deg syk. Her vil vi diskutere noen av de miste vekt raskt dietter som fungerer.
Best dietter for å miste vekt Fast
En av de beste dietter for å miste vekt raskt er det 3 dagers diett eller tunfisk diett. Denne dietten varer i bare tre dager og i løpet av disse dagene kan du bare spise mat i porsjoner som er godkjent av denne dietten. De 3 dagers diett plan er gitt nedenfor.
DayBreakfastLunchDinner; Dag 11 Cup svart te eller kaffe, en toast med peanøttsmør, ½ en grapefruit150 g dampet tunfisk biff, en kopp svart te eller coffee100 g dampet kylling bryst, dampet ½ kopp grønne bønner, 1 eple, en gulrot, 100 ml vanilje iskrem; 21 dagers kopp svart te eller kaffe, en myk kokt egg, en toast, en banana200 g stekt tunfisk biff, 5 stk saltet kjeks, en kopp svart te eller coffee1 små grillet biff, en dampet gulrot, 1 banan, ½ kopp dampet brokkoli, 50 ml vaniljeis; Dag 31 kopp svart te eller kaffe, 5 stk saltet kjeks, en ost skive, 1 liten apple1 omelett, en toast, en kopp svart te eller coffee200 g tunfisk filet, ½ kopp dampet baby gulrot, ½ kopp dampet brokkoli buketter, en melon kile, 50 ml vaniljeis
Denne 3 dagers diett plan fungerer fordi den har meget mindre kalorier i hvert måltid. Det daglige inntaket av kalorier er rundt 1000, og dette kan gjøre noen mennesker føler seg trøtt og sulten hele tiden.
Liquid Dietter å miste vekt Fast
En miste vekt raskt kosthold, som er ganske vanskelig å følge, er lemonade diett. Det er en flytende diett som hevder at du kan miste 10-20 pounds i løpet av en periode på 10 dager. I denne dietten har du å drikke brus og vann hele dagen og ingen fast føde er tillatt. Du må også drikke en saltvann flush i morgen og en urte avføringsmiddel te på kvelden. Det er en detox diett som hjelper kroppen å kvitte seg med alle giftstoffer og avfallsstoffer som fører til vekttap. Denne dietten er ganske streng og bør ikke gjøres av folk som er hypoglycemic som det vil føre til svimmelhet og reduksjon i blodsukkernivået.
Crash Dietter å miste vekt Fast
Kål suppe diett er en av de gode dietter for å miste vekt raskt. Det er en 7 dagers diett plan og i løpet av disse syv dager du kan ha kål suppe sammen med noen begrensede matvarer. Når du er på en kål suppe diett du kan ha så mye kål suppe du vil, og alle frukter og grønnsaker som ikke er høy i sukker. Stivelsesholdige grønnsaker som potet, søtpotet er ikke tillatt å spises på denne dietten. Du kan også ha salat laget med friske grønne bladgrønnsaker uten høye kalorier og kremet dressing. Usøtet frukt og grønnsaker sammen med oppstuss stekt grønnsaker kokt i olivenolje kan også inntas når du er i denne miste vekt raskt kosthold.
Dette var noen gode dietter for å miste vekt raskt. Alle disse dietter kan hjelpe deg til å miste noen ekstra pounds raskt, men de bør ikke bli fulgt i lang tid. Andre miste vekt raskt diett planer som også er effektive er grapefrukt kosthold, Scarsdale kosthold, Hollywood kosthold og South Beach dietten. Hvis miste vekt er et langsiktig mål for deg da den beste måten å gjøre det ville være å gå på et sunt kosthold sammen med en skikkelig øvelse diett. Dette vil ikke bare hjelpe deg å miste vekt, men også sikre at du ikke få tilbake vekten tilbake.

No comments:

Post a Comment