Friday 23 March 2012

Attic Isolasjon Installasjon

Loftet isolasjon er et viktig aspekt for å opprettholde temperaturen i rommet av et hus. Loftet er vanligvis den varmeste delen av huset siden den er plassert på toppen av huset. Temperaturen inne i et loft kan hindre riktig funksjon av sentrale air condition system av rommet. Dette fører senere til forbruk av mer energi og en økning i strømregningen. Attic isolasjon gir motstand mot strømmen av varme til andre deler av rommet. Kvaliteten standarden er basert på måling av R-verdi. Denne verdien bestemmer intensiteten av varmemotstand tilbys av isolator. En god isolator har høy R-verdi indikerer større motstand mot veien av varme. Attic utførelse kan utføres hjemme hvis du kjenner den riktige teknikker for installasjon. Følgende innhold under loftet isolasjonen guide skal gi deg detaljene om denne prosessen.
Slik installerer Attic Isolasjon
Før du går videre med installasjonen, må du få forutgående kunnskap om de forskjellige typer tak isolasjon. Loftet isolasjonen er i utgangspunktet av tre typer. De er: glassfiber batt isolasjon, cellulose loft isolasjon og spray skum isolasjon. Batt isolasjon er relativt dyrere enn de to andre typene, og å installere en glassfiber batt du trenger profesjonell hjelp. Isolerende med cellulose er et godt alternativ, og dette kan enten gjøres ved deg selv, eller fikk gjort fra eksperter. Prisen er også overkommelig. Spray skum er mye brukt til kommersielle formål som den har høy R-verdi. Installasjonsprosessen er også enkel som materialet kan legges enkelt på loftet. Spray skum er en svært effektiv isolerende agent. Nevnt nedenfor er fremgangsmåten for loftet utførelse med spray skum. Du kan også sammenligne glassfiber vs cellulose isolasjon, og deretter bestemme hvilken type du vil installere.
Materialer Trengte; Spray skum isolasjon, Kniv, Styrofoam isolasjon, Caulk eller fugemasse, baufil bladet, Stift pistol og kramper; Fiberglass isolasjon, Caulk pistol, Installere Attic Isolasjon
Steg # 1: spray skum isolerende agent er sprayet fra innsiden av ventilen på loftet. Plasser munnstykket inne i ventilen og starte sprøyting fra over ventilen. Det bør være nok rom inne på loftet for å la skum for å utvide. Dette er første steg for stivt skum isolasjon.
Step # 2: Ta målinger av av ventilen ved hjelp av et målebånd. Målene skal være nøyaktige å gjøre nøyaktige installasjon med isopor. Verket er kuttet med hjelp av baufil, ifølge målingen, og må festes til ventilen ved hjelp av lim.
Steg # 3: Nå måle lengden på rafter før du utfører de rigide glassfiber isolasjon. Skjær glassfiber med hjelp av et verktøy kniv. Dette trinnet krever enorm presisjon og kompetanse. Du kan ta hjelp fra en profesjonell for å kutte glassfiber. Installere det på stenderne med stiften pistol. Kontroller at ventilen ikke er blokkert, kutte åpningen ved hjelp av et verktøy kniv.
Steg # 4: Det siste trinnet omfatter tetting av ventilen av taktekking. Caulk eller fugemasse er ansatt for dette formålet. Du må kutte enden av røret og deretter sette inn i caulk pistolen. Vær forsiktig mens gjennomføre dette trinnet. Trykk på utløseren, slik at fugemassen blir plassert inne i hullet. Hvis det er noen air gap, bare kjøre en perle rundt ventilen.
Bestem loftet isolasjonen typen før du utfører installasjonen trinn. Få veiledning fra lageret butikkene om loftet isolasjon kostnad. Planlegg budsjett og følg teknikkene. Det er alltid anbefales å få loftet utførelse gjort fra en profesjonell hvis du er uerfaren på dette feltet.

No comments:

Post a Comment