Saturday 3 March 2012

Dekorere Små Bad

Ikke alle er heldig nok til å bo i store boliger med store bad som kommer med supersized badekar. Når du bor i små-roms studioleilighet, må du ta til takke med det du har fått, og badet er ikke noe unntak. Men selvfølgelig det betyr ikke at du ikke kan jazz den opp ved å dekorere små bad for å gi den et stilig nytt utseende. Det er et helt sett av ulike regler som du må følge mens dekorere et bad av små proporsjoner dersom du ikke vil at plassen skal se trangt. Her vil vi guide deg på små bad design ideer og hvordan du kan dekorere små bad.
Ideer for dekorere Små Bad
Det er mange bad design ideer for små bad og trenger du det som best passer dine behov og design følelser. En av de beste tipsene for dekorere små baderom er å ta hensyn til badet fargen. Veggen fargene er det første som kan redde eller ødelegge utseendet på badet og ytterligere dekorere som du gjør i et bad bør utfylle veggen farger. Sats på lyse myke farger som blek gul, fersken, stål grå, lavendel og pulver blå på badet. Dette vil gjøre badet ser mer luftigere og romslig enn den er. Hvis du liker lyse og dristige farger så den beste måten å bruke den i å dekorere et lite bad, er å bruke den som aksent farger som lister, badet skap og i rammene på badet forfengelighet speil. Unngå å bruke sterke farger på badet vegger da dette vil gjøre lite bad vises stengt i og klaustrofobisk. Hvis badet har tapet, er det en god idé å gå for et mønster som er mer subtile og har en delikat og lite mønster i stedet opptatt og store utskrifter.
En god dekorere idé for små baderom er å henge et moderne og geometrisk mønster lysekrone på badet. Ikke gå for en overdådig viktoriansk lysekrone da disse er mer egnet for store bad. Hvis henger en lysekrone er ikke et alternativ så kan du installere et nytt vindu eller takvindu på badet. Mer lys i et lite bad vil gjøre rommet ser større og luftigere. Hold bad gulv enkel og i farger som tan, grå og lys brun. Dekorere små bad med tepper og bathmats i en lys farge vil raskt få på badet ser mer elegant.
En flott måte å kombinere funksjonalitet og stil, mens dekorere små badene er å velge store speil som er montert foran vasken. Speil kan visuelt gjøre noen små mellomrom dobbelt opp i størrelse. Prøv å bruke store designer bad speil med en antikk ramme for å gjøre lite bad ser mer stilig. Du kan også plassere lysarmaturer i nærheten av speil, til å reflektere mer lys inn på badet. Plassere et speil over vinduet er en fin måte å gjøre på badet vises romslig.
Når du dekorere små bad, et viktig poeng å huske er å kvitte seg med alle inventar på badet som tar for mye plass. Et slikt tips for å dekorere lite bad, er å erstatte store forfengelighet vasken eller benkeplaten synker med en slankere og mer kompakt pedestral synker. Lite bad synker kommer i mange utførelser og farger, og du kan velge en som passer ditt bad innredning. Unngå oppbevaring for mange elementer i badet som kosmetikk, toalettartikler og medisiner på badet. Tenk smart oppbevaring alternativer som et badet som er kompakt og kan enkelt lagre dine toalettsaker og andre nødvendigheter som bad rene håndklær. Hold alle rot ut av syne og eventuelt installerer et skap utenfor badet for å holde nødvendige elementer.
Dette var noen måter å dekorere små bad. Gjøre små endringer som å legge et nytt teppe, maleri en aksent farge på badet, og bruker en lys såpeskål kan gjøre en stor innvirkning på lite bad. Dekorere små bad kan være en utfordring, men med noen gode lite bad design ideer kan du gjøre badet vises elegant og stilig.

No comments:

Post a Comment