Sunday 25 March 2012

Kjoler å Wear til et bryllup som en gjest

Bryllup er ikke bare om bruden, brudgommen og bryllup løfter. Det er så mange andre ting som er like viktig. Wedding dekorasjoner, feiring, sted, meny og så videre, skaper mye spenning blant gjestene. Nære venner og familie av bruden og brudgommen setter sin ære i flaunting sitt nye antrekk. Ofte blir bryllup til et mini-fashion show slags, med gjester smug sjekke ut hvem som er kledd best blant dem! Så, i tilfelle du har blitt invitert til et bryllup til en venn eller familiemedlem, må du sette en god del av tanken mens du plukker opp brudekjole. Kjoler å ha på i bryllup som gjest lett kan finnes, men du trenger å vite sikkert gjøre og ikke gjøre i spillet.
Hvordan velge kjoler å Wear til et bryllup som en gjest
Nå, det er spørsmålet de fleste fomler for å finne svar på. Du kan ganske enkelt ikke kan plukke opp den mest fancy kjole i garderoben din og bruk den til bryllupet. Det er mange faktorer man må vurdere hvis du virkelig ønsker å gjøre ganske inntrykk på bryllupet. Hvis bryllupet invitasjon kortet nevner en kleskode, da er problemet nesten løst. Minst da, kan du være sikker på hva slags bryllup antrekk du er forventet å ha på. Men du kan ikke alltid heldig å motta en invitasjon med en kleskode eksplisitt nevnt på det. Under slike tider, ta signaler fra annen informasjon nevnt på kortet. Sjekk tidspunktet for bryllupet, er det morgen, ettermiddag eller en kveld bryllup? Hvis morgen eller ettermiddag, så den generelle etikette er å kle seg i semi-casual klær. Ikke ha dressy ting som det er apt for kvelden bryllup, som for det meste en formell affære. Du kan se på invitasjonen kortet selv for å få hint om hva slags kjoler du vil forventes å ha som gjester. Hvis det er en typisk formell invitasjon kort påtrykt sort blekk på papir krem, så kan du være garantert en formell bryllup. Bright, fargerike invitasjonskort krever ofte casual bryllup attires og kjoler.
Kjoler å Wear til et bryllup som en gjest i sommer
Summer bryllup er ofte preget av skvett klare, sterke farger. Så du kan like godt tillate at vibrancy å reflektere i antrekket ditt. For morgen bryllup, velge kjoler i pastell farger i rosa, grønn eller gul. En smart drakten i lys farge vil også se trendy på sommermorgen. Ettermiddag bryllup gir rikelig rom for å leke med kjoler til sommeren bryllup. Bruk en kort (men ikke for kort, merk deg!) off skulder kjole med en stor lue. Accessorize med en stor pose, funky smykker og lyse sko. For kvelden bryllup i sommer, kaste en strikket jakke på skuldrene og erstatte stor pose med en skikkelig clutch. Dette kan også være din bryllupet antrekk på en strand bryllup, bare sørg for at du ikke bruke flytende stoff og høye hæler, som kan synke i sand.
Kjoler å Wear til en formell Wedding Som Guest
Elegance er stikkordet du må huske mens kle deg på en formell bryllup. Mens sommeren eller beach bryllup er i ferd med feiring, kvelden eller formelle bryllup er mer om tradisjoner, skikker og etiquettes. Derfor betaler ekstra oppmerksomhet til hva du bærer på slike anledninger. Gulv lengde kjoler i silke eller satin er apt for 'black tie bare' bryllup. For "black tie valgfritt 'bryllup, kan du gå for korte cocktail kjoler. Men, pass på at du ikke bruker for avslørende antrekk. Plunging necklines eller kjoler som ender over kneet regnes som upassende formelle bryllup antrekk av mange.
Lange kjoler å ha til et bryllup som gjest kan bli funnet på brudepike butikker. Du kan handle for brudekjoler på Internett også. Faktisk kan du finne noen av de beste billige kjoler å ha på i bryllup som gjest her på Internett. Selv om, kan du velge kjoler i alle farger, holde seg borte fra svart eller hvit så langt som mulig. Hvis du må ha hvite, ikke bære noe som vil se ut som en brudekjole. Mens iført svart, må du utstyre din kjole i lyse farger for å ta sløvhet bort.
Mens velge kjoler å ha på i bryllup som gjest, er alt du trenger litt sunn fornuft. Håper denne artikkelen hjalp deg i din oppgave å finne den rette brudekjole.

No comments:

Post a Comment