Monday 12 March 2012

Monroe Piercing Informasjon

Monroe piercing er en type piercing som er gjort på off-senteret posisjon av overleppen. Unødvendig å nevne, er den inspirert av den tydelig plassert føflekk på venstre overleppen på slutten av Marilyn Monroe. En interessant Monroe piercing fakta er at, det er også kalt som Madonna piercing. Men, er piercing på venstre side av overleppen kalles som Monroe piercing og på høyre side kalles som Madonna piercing. På grunn av en så berømt kjendis status, er dette feminine piercing en av de mest ettertraktede ansikts piercinger, spesielt blant tenåringsjenter. La oss finne ut litt mer Monroe piercing informasjon om sin prosedyre helbredende tid og priser.
Monroe Piercing Prosedyre
Monroe piercing er ganske subjektivt, og du kan utveksling av sin posisjon, som per din egen smak. Siden det er etterligning av en føflekk, er Monroe piercing stort sett gjort med enten 18 eller 16 gauge labret stud. Piercing artist vil skape en plass på ønsket sted for overleppen piercing, med en farge. Han / hun vil også be deg om å vaske munnen med munnvann, for å gjøre munnen sterile. Så han / hun vil klemme overleppen og stikk hull på det med en hul nål, for å plassere stud eller barbell deres. The labret stud som brukes for piercing, er vanligvis lengre enn det du ønsker, noe som faktisk letter prosessen med hevelse. For å få den ønskede størrelsen på stud, kan piercing artist be deg tilbake til stua etter 3 til 4 uker. En viktig Monroe piercing informasjon er, at du vil lide med moderat til alvorlig mye hevelse etter denne type piercing.
Monroe Piercing Healing
Forstå det faktum at en piercing er noe annet enn et sår, og du må behandle det på samme måte. Ifølge mange erfarne mennesker, er Monroe piercing omsorg og ettervern svært viktig og smertefull periode. Healing tid for piercing er på om lag 6 til 8 uker, og du må være ganske forsiktig i denne perioden. Følg alle instrukser som er gitt til deg av piercing artist. Du kan spise litt is eller lagt litt is på den, å behandle den første hevelse. Hvis det smerter for mye, så kan du ta en liten dose ibuprofen. Annet enn det, må du pusse tennene minst tre ganger om dagen, og også vaske munnen etter å ha spist noe. Dette må du gjøre, for å unngå bakteriell infeksjon. For å stimulere healing periode på denne leppe piercing, får muntlig havsalt vann skyll minst en gang om dagen. Du må også holde stramme stud, slik at du ikke mister det. Dette er den viktigste delen for å holde på minner om Monroe piercing informasjon.
Monroe Piercing Priser
Det er noen ting som påvirker Monroe piercing kostnadene, for eksempel metall og populariteten til piercing privaten fra der du får de piercing gjort. Hvis privaten er veldig populært så du kan ha til å bruke mer penger. Samme er tilfellet med materialet, som vil bli brukt for piercing. Hvis det er en billigere metal så kan det koste deg mindre, men hvis du velger for et dyrt metall som sølv, gull og platina eller noe, så må du betale mer. Avhengig Monroe piercing informasjon om piercing materialer og kostnadene for at den enkelte privaten, må du kanskje bruke hvor som helst mellom $ 25 til $ 80. Mens få piercing gjort, er det svært viktig å sørge for at det blir gjort av en sertifisert piercing artist og han / hun bruker alle steriliserte instrumenter for det.
Vel, dette er det, så langt som Monroe piercing informasjon er bekymret. Kontroller at du er vel klar om fordeler og ulemper av enhver form for piercing som du ønsker å velge. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment