Thursday 29 March 2012

Betaler du gå Cell Phone Plans

De forhåndsbetalte planer for mobiltelefoner er kalt "betaler du gå mobiltelefon planer». Disse planene er laget spesielt for å passe en enkeltpersoner må der man kan kjøpe sine minutter og bruke dem deretter. Dette betyr, du kan bestemme hvor mye du vil bruke på din mobiltelefon regningen hver måned. De betaler når du går er mobiltelefon planer flott for folk som har en dårlig kreditt score og ikke kvalifiserer for en trådløs kontrakt. Likeledes, hvis du ikke skal bruke protokollen tilbys av standard mobiltelefon plan, kan du alltids investere i betaler du gå mobiltelefoner. La oss lære mer om de beste betaler du gå mobiltelefon planer.
Best Pay as You Go Cell Phone Plans
Når du tenker på å kjøpe en mobiltelefon, du vanligvis får en plan som kommer med en langsiktig kontrakt på 1 til 2 år. Denne kontrakten kan være sikret mot en bank eller kredittkort. Du vil få ca 300 minutter taletid per måned og dette vil ikke være nok for folk som bruker sine mobiltelefoner mye. Også mange mennesker har et stramt budsjett som de kan bruke sine mobiltelefoner. En stor regningen vil kaste sine stramme budsjett floke. Derfor bør de lære om hvordan arbeidet forhåndsbetalt telefonkort gjør og holde sine økonomiske belastningen til et minimum.
Men, den beste betaler du gå mobiltelefon planer trenger ikke langsiktige kontrakter. De trenger ikke være sikret mot et kredittkort, og du kan kjøpe minutter før hånden. Disse minuttene kan brukes slik du vil i en måned og når du kjører ut av minutter, kan du til og fylle dem med en ny kupong. Disse best betaler du gå er mobiltelefoner i USA og ble den raskest voksende segmentet i det trådløse markedet. Du har mange selskaper som tilbyr konkurransedyktige priser for å betale sitt som du går mobiltelefon planer.
Så, hva gjør disse best betaler du gå mobiltelefon planer tilbud som gjør dem så attraktive og rimelige? Du trenger ikke å signere noen langsiktige kontrakter, får du ingen månedlige regninger, vil det ikke være kreditt kontroller utført, ingen skjulte kostnader så vel som noen av dere kan sikre disse betaler du gå mobiltelefoner. Dette gjør det svært enkelt for deg å holde en sjekk på familien din månedlige mobiltelefon regning og holde en fane på hvor mye du bruker på hver samtale.
Disse best betaler du gå er mobiltelefon planer ideelt for de som trenger å opprettholde et månedlig budsjett, bruk en mobiltelefon uten å signere en kontrakt vil ha, et forhåndsbetalt mobiltelefon for barn, og ønsker å beholde deres bruk i kontrollen. Den beste betaler du gå er mobiltelefon planer som tilbys av mange nettverksleverandører i USA. Noen av disse beste betaler du gå er mobiltelefon planer tilbys av:; AT & T (Cingular), Net10, Tracfone, T-Mobile, Verizone Wireless Inpulse, Virgin Mobile, Du har kanskje sett de mange fordelene med å få lønn som du går celle telefonen planer. Det er imidlertid noen ulemper som bør holdes i bakhodet når du kjøper deg et forhåndsbetalt kort. Ringeprisene for betaler du gå mobiltelefoner er veldig lavt, men litt høyere enn post betalt mobiltelefon planer. Referatet er gyldig for bare 30 til 90 dager i henhold til planen. Hvis du ikke lade eller kjøpe flere minutter å legge til kontoen din før protokollen utløper, vil du ikke kunne bruke dem. Men mange tjenesteytere selge minutter online, via telefon eller forhåndsbetalte kort som selges av mange forhandlere. Dermed blir det ingen problem for jakt forhandlere eller selgere, som selger betaler du gå mobiltelefon minutter.
Hvordan Sammenlign Pay as You Go Cell Phone Plans
Må du lurer på hvordan du sammenligne betaler du gå mobiltelefon planer, som markedet er oversvømt med selskaper som tilbyr det de kaller "den beste planen". Vel, må du først vurdere mobildekning området. Du må finne ut hvilke stater er dekket under "home service 'planer. Du bør huske på noen betaler du gå tjenester har god dekning i New York metro-området, som forsvinner som du flytter lenger nord. Derfor, sørg nettverksleverandøren har mobiltelefon signaler på flere områder.
Deretter må du sammenligne priser for tjenesten betaler du gå mobiltelefon planer. Enkelte leverandører ladning per enhet basis. Det betyr, de har belaste rate for lokale og andre rate for roaming samtaler. Noen leverandører har gratis ringetid mellom mobiltelefoner som bruker samme nettverket og betalt for samtaler som er utenfor nettverket.
Disse ringeprisene så slipp mellom samme nettverket brukere og som nevnt ovenfor, kan være helt gratis. Dermed må du sammenligne innenfor din familie og venner sirkel og bestemme hvilken som er den mest brukte nettverket. Dette vil bli et økonomisk alternativ som ringeprisene til personene du pleier å ringe de er lavest eller gratis.
Det neste viktige punktet i sammenligne betaler du gå over mobiltelefon planer er tekstmeldinger priser. Noen leverandører krever 2-10 cent avhengig av planen. Pass derfor på at du velger den billigste mobiltelefonen planer som er mulig hvis du er en tekstmeldinger addict. Du kan selv lese noen forhåndsbetalt mobiltelefon vurderinger på Internett for å få en idé.
Dette var litt informasjon relatert til den beste betaler du gå mobiltelefon planer. Du kan snakke med dine venner ved hjelp av forhåndsbetalt tjenesten og få en ide om tjenesteleverandørene og ringe prisene i ditt område. Hvis du trenger en økonomisk stabil mobiltelefon alternativ, og unngå å gå over med det månedlige utgifter, så betaler du gå mobiltelefoner er de beste alternativene for deg.

No comments:

Post a Comment