Tuesday 13 March 2012

Studio Apartment Design

Mens utforme et studio leilighet, har alle arkitektoniske planen skal gjennomføres i henhold til sin størrelse, fordi plassen er begrenset. Disse muti-funksjonelle leilighetene er også kjent som effektivitet leiligheter, ideell innkvartering for studenter, enslige og par. De er godt strukturert, selv om plassen er liten. Du kan lage en grand bor i en studioleilighet bare hvis interiørbladene er dyktig gjort. Ofte funnet hus har en stue, salong, kjøkken og separat vaskerom. The Følgende segmentet skal gi deg den riktige retningslinjene for en studioleilighet design.
Studio Apartment Design Ideer
Studio leilighet design ideer må være veldig presis på grunn av mangel på plass. Gulvet målingene er tatt og da området er partisjonert tilsvarende, med hjelp av en arkitekt. Stuen er normalt delt inn i en kontorplass og rasteområde, mens salongen skal være behagelig. Få studioleilighet design tips fra innholdet nedenfor.
Salongen; Dette er en av de viktigste delene av en studioleilighet design layout. Sittegruppen skal bli overbelastet. Derfor, ikke plassere plasskrevende møbler. Du kan velge fleksible møbler for minimum utnyttelse av plass. En eller tre seter sofaen sofaene i et lett materiale er gode for studioleiligheter. Legg et teppe på gulvet og legg gulv puter på dem. Det andre alternativet er å sette et lite salongbord omgitt av to eller tre stoler. Veggene kan være dekorert med malerier eller antikke veggtepper. Plukk opp nøytrale nyanser som off white, dempet grønn, rosa, fersken, himmel, etc eller dristige farger for en svært levende utseende. Sterke farger er foretrukket av studenter som bor i studio leiligheter. Lysere opp rommet etter det indre fargen.
The Living Room, Hva er studioleilighet design løsninger for stua? Her er det.Hjørnene bør utnyttes for å bygge et lite kontor. Datamaskinen Tabellen kan plasseres på fiber bord eller over tremøbler, ha flere stativer og skap. Farger som lilla, hvitt, svart og brun gjengi et sofistikert se til kontorlokaler. Ordne bøkene, filer og kontor i ro perfekt.
For boarealet veggen kunst, benytte begrepet farge blokkering. Studio leiligheten møbler er tilgjengelig i møbler husene ment å passe på en liten plass. Contemporary vegger komplettere godt med senger med strikket tepper å ha en tradisjonell appell. Soverommet skal være tent lyst og lyse nyanser foretrekkes. Den sovende Plattformen skal holdes ryddig og rent.
Bandasjen Tabellen er valgfritt for studioleilighet design planer. Hvis det er tilstrekkelig plass, kan du plassere en romdeler å lage en dressing område. Vel laget skillevegger øke estetiske skjønnhet. Bandasjen Tabellen kan bli betatt med små LED pærer, med en lys refleksjon. Du kan også plassere et lite skap til å holde kosmetikk og trivia. Beaded gardiner eller forheng henger over separatorer forbedre elegansen av huset.
Kjøkkenet; Kjøkkenet må opprettholdes ordentlig siden stedet er svært liten. Lag en pen investering på servise og bestikk. Ikke kjøp plass opptar store redskaper. En enkel matlaging serien er nok for en liten familie eller enslige. Hev separate stativer for å plassere kjøkkenapparater. Plasser kjøleskapet på siden og mikrobølgeovn (hvis du har) ved siden av komfyr. Studio leilighetene har ikke store kjøkkenkrok, derfor har minimal stedet være godt utformet. Bygg en benkeplate med granitt eller corian å pynte opp plass på kjøkkenet. Kjøkkenet skal være lyst og malt med lyse nyanser.
Jeg håper du likte den lille studio leiligheten design som tilbys til deg i denne artikkelen. Liten størrelse leiligheter sørger for en billig å leve. Design ditt hus på en klassisk måte og leve et king size liv. Bare holde huset skinnende rene.

No comments:

Post a Comment