Friday 2 March 2012

Sliding Glass Dusj Dører

Dusjer utgjør den viktigste delen av vår bad og de fleste av oss har en. Baderom dusj gardiner skille tørre områder fra det våte en. Dusjdører er det perfekte alternativ for et dusjforheng. Men det er mye forvirring når det gjelder å velge en dusj dør. Det finnes mange forskjellige typer som omsluttet døren, vanlig glass dør og skyve glassdører. Det er videre valg å gjøre mellom rammeløse eller innrammet dør som best passer ditt bad design. Rammeløse skyve glass dusj dører kan tilpasses etter dine spesifikasjoner, og de gir dusjen et rent og et åpent blikk.
Sliding glass dører er en av de mange ideer til små baderom. De gir badet en ryddig utseende. Følgende avsnitt vil gi deg de nødvendige detaljer om deres installasjon og fjerning.
Slik installerer Sliding Glass Dusj Dører?
Installere skyve glass dusjdører er et enkelt prosjekt som kan utføres hjemme. De er gode til å dekke dine dusjvegger. Det er relativt billigere å installere glassdøren på egen hånd. Verktøyene for å fullføre denne jobben er dusj døren kit med komplett hardware, caulk, boret, hammer, maskeringstape, målebånd baufil og et senter punch. Følgende instruksjoner vil hjelpe deg å forstå hvordan du installerer dem.
Trinn I: Første skritt er å måle bredden på dusjen åpning for døren som skal installeres. Merk dette området på døren sporet. Skjær døren banen med en baufil i ønsket størrelse.
Trinn II: Den neste tingen du trenger å gjøre er å installere sporet og brukt maskeringstape for å holde den på plass. Installer døren jamb i sporet. Den ene siden av døren jamb vil har kortere bein. Denne siden må møte dusjvegg. Du trenger en blyant for å markere posisjonen til banen på badekar surround.
Trinn III: Når du har merket plasseringen av banen, ta av døren jamb og sporet. Punch hull i markedet stillinger med hjelp av en 3 / 16 tomme bor. Når hullene er gravd, rene området og hammer i plast ankrene fast. Plastic ankere er en del av maskinvaren som følger med hele glassdøren kit.
Trinn IV: Du trenger en vanntett fugemasse å holde glassdøren på plass. Bruk fugemasse som er spesielt laget for å brukes på badet. Påfør noen drivning (vanntett forsegling) på området der døren skal installeres. Monter døren og døren jamb sammen med støtfangere og skiver som er en del av døren maskinvare.
Trinn V: Neste, den øverste og nederste sporet må kuttes slik at banen passer perfekt i rammen. Heng opp døren fra det øvre sporet ved å få rullene i innsiden skinnene. Juster døren henhold til dørpanelet rammen og skru det fast gjennom spaltene. Dekk døren jambs med noen drivning å fullføre installasjonen. Fix håndtaket, hvis ikke allerede er på døra. finnes. Din skyve glass dusjdøren installert.
Slik fjerner Sliding Glass Dusj Dører?
Hvis du er lei av din gamle glass dører og ser frem til å fjerne den, vil følgende instruksjoner hjelpe deg. Det er svært enkelt å fjerne skyve glasset dusjdører og du kan gjøre det heller enn å kalle den "fyren" for å gjøre det for deg. Du trenger skrutrekker, lirke bar eller et kubein, scrubber og caulk remover å ta av luken.
Trinn I: Fjern alle skruene som holder dusjen døren mot dørkarmen og spore. Stand inne i dusjen, clutch døren i begge hender og løfte den nederste døren så høyt som mulig. Tilt bunnen av døren mot deg og trekk den av fra toppen sporet. Din dusjdøren fjernet! Du må gjenta den samme prosedyren, for den andre døren, hvis du har to dører. Vær nøye med å se at glassdøren er godt holdt slik at den ikke faller og banebrytende.
Trinn II: Neste må du fjerne dørkarmen og sporet. Disse er vanligvis skrudd opp sammen. De er også forseglet med fugemasse for fastere grep. Du kan skrape av caulk med hjelp av et verktøy kniv eller bruk en caulk remover. Skru av sporet og løsne den med hjelp av et kubein. Sporet kan nå fjernes enkelt ved hendene. Ta det forsiktig og skrubbe av området for å gjøre den ren.
Disse dørene har mange fordeler, de er lette å rengjøre, hindre at vann trenger inn i tørre områder og de har en lengre levetid. Baderom rengjøringen blir også enkel. Det er også lett å installere en i badet eller fjerne den eksisterende for rengjøring formål eller for å erstatte med en ny.
Hvis du ser på badet remodeling, kan du tenke skyve glass dusjdører. Du kan velge disse dørene basert på dusjen flis mønstre for å gjøre badet ditt ser mer grand. Gå vider. Gjør badet ditt ryddig, ren og tørr ved å installere en av disse.

No comments:

Post a Comment