Wednesday 28 March 2012

Hvordan være morsom hele tiden

Alle beundrer noen som kan få dem til å le. De fleste jenter har det på sin "han bør være ..." liste over ting de ser etter i en fyr. Og de fleste mennesker som ikke anser seg selv egentlig morsomt, bare lurer, hvor kom disse menneskene lære å være morsom uten engang å prøve?!? Vel, det er en ervervet kunst å være morsom, men ikke bekymre deg. Nedenfor er noen punkter som vil hjelpe deg å lære å være morsom hele tiden. Så les videre ...
Tips om hvordan å være morsom hele tiden
Les disse trinnene nedenfor og du kan lære å være morsom. Husk at dette er bare retningslinjer. Hver person vil få sin egen måte å tolke dem og til slutt sette dem til å øve.
Happy Tanker, Nøkkelen til å ha en god sans for humor er å være lykkelig. Jada, har alle problemer og spørsmål, men lære å tenke positivt, selv i tider med motgang. Når du er fornøyd, vil du kunne se det morsomme i ting. Og når du ser det morsomme i ting, kan du lage vitser om det. Din humor vil bli verdsatt av ett og alt.
Timing, Det som folk husker mest om gode komikere, er deres perfekt sans for timing. Det er ingen vits i å si noe morsomt hvis øyeblikket er borte. Det nytter ikke å svare på noe, med en morsom quip etter 2 timer! De fleste ville ha glemt den viktigste setningen da. Og din SMART comeback vil gå tapt på dem.
Du - Emne-; De fleste vil ikke sette pris vitser være rettet mot dem, første gang du møter dem. Og de fleste komikere gjør en masse vitser på andres bekostning. Så, for å være på den sikre siden, når du er første møte med en ny gruppe, avstå fra å gjøre narr av dem. I stedet trekker oppmerksomheten til deg selv. Har latterlig morsomme ting å si om deg selv og se hvordan de reagerer. Ingen sinn ler av en annen person, så jeg er sikker på at de vil være i deler!
Funny Stories, humoristiske historier er det ultimate hvis du ønsker å lære å være morsom hele tiden. Alle liker å høre morsomme historier, enten det er om noen de kjenner, eller om noen de ikke. Så vær oppmerksom på alle de morsomme historiene som du vet. Og bruk dem når du får muligheten. Du kan også bruke morsomme hendelser som finner sted i det daglige liv. Funny folk kan gjøre alt virke morsomt. Du må vite hvordan å være vittig, huske og rekonstruere humoristiske hendelser som har skjedd med deg.
Relevans, En av de viktigste trinnene du trenger å vite om du ønsker å være kongen av komedie blant dine jevnaldrende, har du å vite når du skal bruke et passende spøk. Den spøk skal være relatert til temaet i diskusjonen. Ikke bare kaste i noen tilfeldige dumt spøk om noen tilfeldige topic, når folk diskuterer noe helt annet. For eksempel, hvis du diskuterer stigende priser på drivstoff, hva er poenget med å lage en vits om en geit? Med mindre du bevisst ønsker å fremstå som en dåre, selvfølgelig!
Style, jeg har en venn som har denne forbløffende evne til å si de morsomste tingene i en dronende monotone. Hans stil er tørr og sarkastisk. Forskjellige mennesker har forskjellige stiler. Noen kan få deg til å le utelukkende med vitser, mens noen vet hvordan å være morsom uten å fortelle vitser også! Deres uttrykk, gester, eller bare måten de sier noe som gjør folk le deres innvollene ut. Så utvikle din egen unike stil. Og hold deg til det. Du kan imitere noen av de beste komikere og bruke noen virkelig morsomme sitater og ord nå og da, men en unik stil er alltid mer verdsatt.
Dette var noen tips om hvordan å være morsom hele tiden. Ikke at å følge dem vil få deg den morsomste personen på planeten, men du kan bruke dem til å se hvor du kan endre din stil av å være morsom. Så sett i gang, spre latter og glede rundt omkring!

No comments:

Post a Comment