Friday 16 March 2012

Garderober for små soverom

Hvis du bor i en leilighet med et lite soverom, så du kan finne det vanskelig å ha nok lagringsplass til klærne. Dette blir et enda større problem om du har et stort utvalg av klær som Carrie Bradshaw i Sex in the City. Dessverre dumping klærne er ikke et alternativ, og ikke alle har den luksusen av å ha et eget rom til oppbevaring av deres klær, sko og tilbehør. Men den gode nyheten er at mange designere har kommet opp med garderober for små soverom som er kompakte, moderne og hjelper deg i dine lagringsbehov. Et lite soverom kan gjøres mer vakker, hvis du har en forholdsmessig garderobe som passer og ingen klær søler ut fra boksene og kister. Det er mange ideer for lite soverom arrangement, og i denne artikkelen har vi tenkt å diskutere om lite soverom garderober.
Garderobe Ideer for små soverom
Hvis du har noen antikke garderobe som du kunne ha kjøpt fra loppemarkedet eller arvet fra bestemoren din, kan du finne det vanskelig å plassere den i din lille soverommet. Det er ingen grunn til å del den ennå, så med noen gode ideer du kan bruke denne antikke møbler i soverommet. Den beste måten å bruke et så stort tre garderobe er å gjøre det det sentrale punktet i soverommet. Kvitte seg med noen andre møbler som kister, krakker og stoler fra soverommet, som for mange små soverom møbler vil gjøre soverommet ser klaustrofobisk. Plasser antikke garderoben i et hjørne av soverommet, vekk fra sengen. Be snekker til å ta ned ekstra hyller som tjener ingen hensikt og installere en solid stang til oppheng ditt dyre jakker og skjørt. Ber også snekker til å installere noen kroker på døren til garderoben for å henge belter og skjerf. Hvis det ikke er noen skuffer, så det er best at du får to skuffer installert med skuff skillevegger for å lagre undertøy, slips og lommetørklær. Bedre skapet hyllesystem vil hjelpe deg å organisere skapet.
Hvis du ikke ha noen gamle garderoben og tenker på å kjøpe en, så er dette det beste garderober for små soverom full lengde klesskap som kommer opp til taket. Du kan bruke plassen ovenfor for lagring av mindre brukte elementer som gensere, regnfrakker og håndvesker. Garderobe for små soverom også ser flott ut og de er tilgjengelige i en rekke tresorter som eik, redwood eller lønn. Garderober spare plass, er funksjonelle og du kan holde soverommet ryddig og ryddige. Garderobe som kommer med skyvedører, bidra til å gi din lille soverommet en luftig atmosfære. Den glidende closet dører for soverom er vanligvis laget av frostet glass og polert metall. Garderober for små soverom med skyvedører er et flott alternativ når du har begrenset plass og det beste med dem er at de kan spesialbestilles etter dine behov. Sliding closet dører for soverom er en av de beste skapet ideer for små rom.
En frittstående garderobeskap som er kompakte er en av de beste investeringene du kan gjøre for lite soverom. En av de beste ideene for garderober for små soverom er å male frittstående garderobeskap i uberørt hvit farge. Dette vil gjøre soverommet ser ryddig og mer romslig. Så fargen garderoben i lyse pastell farger som lavendel, lys gul og fersken som samsvarer med veggene. Å ha et fargevalg som er lys og kjølig vil visuelt gjøre soverommet virke større. Du kan velge enten en todørs eller tre dør hvite skapet for lite soverom.
Dette var noen ideer for garderober for små soverom. Lagring er et svært viktig aspekt ved dekorere hjemmet ditt, og med riktig garderobe kan du holde rommet ryddig. Garderoben er en av de viktigste soveromsmøbler etter sengen, så velg din med omhu.

No comments:

Post a Comment