Monday 19 March 2012

Gravstein Inskripsjoner

Døden kommer som en slutt. Vel, de som er Hercule Poirot fans Jeg er sikker på at ville vite hva jeg snakker om - ja det er tittelen på en Agatha Christie bok. Død og døende jeg tror definitivt kommer som et mål, samtidig som jeg tror det er en begynnelse til ny reise. Men ja, smerten ved å miste en nærstående person til deg og kjære deg er kolossale. Alt dette er grunnen til at jeg tror vi gir så mye til den siste olje. Vi ønsker at sjelen til den som skal fredelig og uten konflikt. I hvert fall i de kulturer, der de tror på begrepet sjel. Gravmonumenter er en svært viktig del av den siste rettighetene etter begravelsen til den avdøde personen er ferdig. Disse gravsteiner eller gravsteinene som de kalles er viktige fordi ord i minnet til den avdøde enkelte er skrevet der. Denne teksten til å komme opp vil snakke om gravsteinen inskripsjoner.
Gravstein Inskripsjoner Forslag
Gravstein epitafier kan være basert på ulike temaer og typer tekst. Det er er en rekke ideer til gravstein innskrifter basert på disse temaene. Gravsteinen inskripsjoner ideer kan være humoristisk, kan ha religiøse eller poetiske vers også. I noen tilfeller kan inskripsjoner på gravsteinen har også sangtekster. For eksempel kan en humoristisk en blant gravsteinen innskrifter for mødre være - "Hun drakk godt øl, god trøkk og vin, og levde til en alder av 99 '. Dikt og sanger ofte vise seg å være en betydelig del av en persons liv. Så setter en favoritt sang eller linjer fra et dikt vil være en fin måte å huske at personen. La oss se på noen gravsteiner gravskrift eksempler.
Gravstein Inskripsjoner Eksempler
Eksempel 1, Precious Memories av; Edward Harris, en hengiven ektemann, far og bestefar, født 2 mai 1922, død 4 januar 2000; alltid Rest In Peace
Eksempel 2; Disse eksemplene er svært enkel og svært vanlig gravsteinen inskripsjoner -; Til minne om, Precious minner fra; verdifulle minner fra; Gone fra hjemmet, men ikke fra våre hjerter, Evig elsket, høyt minner fra; Forever unge, for alltid i våre hjerter , Precious er minnene om (navnet på den døde), Som mor og kone du stelt oss, vil Herren nå omsorg for deg, ditt minne vil leve videre i våre tanker og hjerte, Praying du er rolig og i armer av Herren, dine smil, kjærlighet og hjerte vil bli savnet evig, Rest nå, er sjelen fri, Den kjærlighet du gav aldri vil dø, Eksempel 3; Her er et eksempel på gravstein ordlyd som nevnt tidligere, et vers fra dikt . Dette er et dikt av Emily Dickinson -
Døden er en dialog mellom, Ånden og støv.; Løs opp, sier Death. , The Spirit, Sir, jeg har en annen tillit.; Death tvil det, argumenterer fra bakken.; The Spirit snur seg bort,, Just legging av, for bevis,, en frakk av leire.
Eksempel 4; å holde minnet om den personen som er død en gang kan også ha personlig gravstein inskripsjon. Du kan ha en catch frase svært ofte brukes av den personen eller et sitat likt av denne personen på gravsteinen. En inskripsjon relatert til dine kjære hobby og lidenskap eller yrke også kan settes som gravstein ord.
Til slutt, hva er skrevet og hvordan kunstneriske det er spiller ingen rolle. Det som betyr noe er at skriften på gravsteinene for graver kontakt med din kjære og hans eller hennes minne holdes i live. Dersom det hele tatt det har skjedd at personen døde plutselig, og du ikke fikk tid til å se denne personen, kan gravsteinen inskripsjonene være litt trøst.
Alt dette er smertefullt i den grad av å være ute av kapasiteten blir uttrykt, men det må gjøres, selv om tapet er uopprettelig. Jeg bringer denne beskrivelsen om gravsteiner inskripsjoner her.

No comments:

Post a Comment