Friday 9 March 2012

Bay Window Treatment Ideas

Selv har et karnapp på huset ditt setter deg i en misunnelsesverdig posisjon, tenker på karnappvindu behandling ideer kan vise seg å være en utfordring. Vindu behandlinger for karnapper er vanskelig å komme opp med, fordi vinduene er satt i en vinkel. Bay vinduene ser veldig attraktivt uten vindu behandlinger, men deres attraktivitet kan bli forbedret ved hjelp av korrekt vinduet behandlinger. Det er mange karnapp behandling ideer som du kan velge fra og her vi skal diskutere noen av dem.
Bay Window Treatment Ideas og løsninger
Et karnapp kan bli midtpunkt i et rom med det høyre vinduet behandling løsninger. Et karnapp gjør ikke bare et rom ser større ut, men også slipper inn mye sollys og luft. På grunn av sin struktur, blir privatliv et problem med karnapper og du må finne karnappvindu behandling ideer som vil ta seg av dette problemet. Den beste vindu behandling for karnapper er nyanser og persienner. Persienner for bay vinduer kan inneholde billig vinyl mini blinds, vertikale persienner, rullegardiner tre og bambus rullegardiner. For de mest tiltalende utseende, er det best å koble karnappvindu blinds med fargerike og attraktive valances. Hvis du foretrekker nyanser så det beste alternativet ville være å velge Roman nyanser. De ser svært attraktive på karnapper og de lett kan brukes for å kontrollere mengden av lys som strømmer inn i rommet. Andre gode nyanser som kan brukes til karnappvindu behandling ideer er rulle opp nyanser, full ballong nyanser, honeycomb nyanser, skreddersydd Pleated nyanser og brusende fan nyanser. Alle disse nyanser er tilgjengelig i de fleste hjem forbedring butikkene, og de kan installeres i henhold til dimensjonene på karnapper.
Dersom personvern er viktig for deg, så det beste karnappet behandling ideer som du kan velge er skodder. Skodder kommer i mange forskjellige materialer som tre, metall og vinyl. For å gjøre skoddene ser mer varm og innbydende, kan du passe skodder med stoff paneler som kan settes inn i trerammer. Hvis du liker, kan du selv velge å skyve skodder for et helt nytt utseende.
Ved hjelp av gardiner og forheng for karnapper fungerer også bra, men du må vite hvor du skal montere gardinstengene. Det er spesielle karnapp gardinstenger som du kan kjøpe for å henge gardiner for karnapper. Lange gardiner som feier gulvene i materialer som bomull, lin og råsilke er gode karnappvindu behandling ideer. Tynne gardiner i organza, Ecru og chiffon kan også brukes til karnapper. Hvis du vil ha litt privatliv, men også ønsker å bruke tynne gardiner, da ville det beste alternativet for karnapp gardiner være å lag to gardiner, en silke og den andre i chiffon. På denne måten kan du få fordelene av å ha både tynne gardiner for utleie i noen lys og silke gardiner for personvern. En annen stor vindu behandling ideer er å velge cafe gardiner i en behagelig, men raffinert mønster og fargetone. Cafe gardinene er ingenting men halvparten gardiner som er montert på den nedre halvdelen av et vindu. Legg til en ganske Valance eller gesims på toppen av bukta vinduer for å gi den et elegant utseende.
Dette var noen karnappvindu behandling ideer og dekorere tips som du kan bruke mens dekorere ditt karnappvindu. Bukta vinduet området kan gjøres funksjonelle ved å legge et vindu sete med fargerike puter og et lite bord. Velg et karnapp behandling som vil forbedre utseendet til din karnapper og også hele rommet.

1 comment:

  1. Su blog fue absolutamente fantástico! Gran cantidad de información enorme y esto puede ser útil o quizás algún otro lado. Mantener la actualización de su blog, anticipándose a conseguir contenidos más detallados

    Persienner

    ReplyDelete