Wednesday 14 March 2012

Hair Color Ideer 2010

Hårfarge er "i ting" i 2010. Hvis du har den nyeste mote oppdateringene, er jeg sikker på at du allerede har kjøpt noen levende hårfarge nyanser. Hvis ikke, planlegger å treffe frisørsalong i helgen rett? Vel, la meg fortelle deg at hårfarge ideer 2010 er sikker på å legge ekstra liv til kjedelig hår. Optisk for en av hårfarge ideene 2010 er beste måten å gi et livlig preg på din lokker, uansett hva din frisyre er. Med et ansikt innramming hårklipp og pent hår, er slag av hårfarge styrke et par hårstrå noe som du kan se på de fleste av hunnene. Komme rett hårfarge er en oppgave du bør reise til håret stylist. Hudfarge og øyenfarge er de to elementer som må vurderes ut fra den opprinnelige hårfarge og type for å velge en hårfarge for deg.
Top Hair Color Ideer 2010
Fet Blonde, med 2010, er blonde fargen som du kan se på en rekke Manes. Blonde er den mest populære fargen i dag, og det er en av tidenes hit frisyre trender. Den eneste nyanse som umiddelbart gir deg en dristig og bombe ser er en blond hårfarge. 2010 blonde hårfarge ideer inkluderer komplett blonde utseende og multi tone blonde striper også. Nyanser som platina blonde hårfarge er best egnet for de med ekstrem fair hudfarge. En gyllen blonde er den beste hårfarge ser flott og revamps din bølgete låser. En perfekt plukke for de med lys hud tone eller svak brunfarge. En mørk blonde er for alle, medium hudfarge eller mørkere, og legger dette sammen med en rett nyanse av brun eller sort er sikker på å forbedre låser og ser.
Fire Reds; Den varme hårfarge ideer 2010 inkluderer den friske nyanser av rødt. Så alle de som stirret på den rødhårede og ønsker å følge samme hårfarge trend, få det for deg selv. Gå for fet røde nyanser eller lyse coppers og la lokker sprett i stil. Også dyp fet røde høydepunkter eller striper, spesielt for de frynser er beste. De som har fair hudfarge kan don hyggelig møte innramming smell farget i rødt toner. Er det ikke en nymotens rødt hår farge idé? Ved å bruke to tone hårfarge, med to nyanser av rødt, en dypere enn de andre kan gi en endelig se på håret ditt.
Citrus Shades, gul og oransje som etterligner er nyanser av sitrusfrukter de å gå for i dette året. Spesielt om somrene disse kan gi deg det perfekte utseende. Sørg for at du får disse Sommerlig nyanser av gult og oransje bare hvis du har fair hudfarge. Disse kan se katastrofal på de med mørkere eller wheatish hudfarge. Disse sommeren hårfarge ideer 2010 er trolig den mest vågale at man kan gå for, på grunn av den ekstremt ser de formidler.
Biter og Multi-Tonale Størrelse: Bortsett fra de helt farget manen, kan du velge chunking. Ja, chunking og gir multi-tonal dimensjon til manen din er toppen hårfarge ideer 2010. Med chunking som er en avansert hårfarge teknikk mye som ligner på utheving, er bredere tråder uthevet i en måte å gi en dramatisk look. Lyse toner og levende farger som lilla og brann røde er ganske populære i år. Nyanser av samme farge vil bli populært brukt til å lage det fantastiske håret coloring effekt som enkle fremhever eller fullstendig hårfarge kan ikke gi.
Med hårfarge ideer 2010 kan du få en fullstendig makeover. Så disse funky hårfarge ideer er sikker på å friske opp utseende. Derfor revolusjonere ser med vibrerende farger.

No comments:

Post a Comment