Wednesday 28 March 2012

Lav Bun Frisyre

En lav bun er en frisyre som du aldri kan gå galt med. Det oser oomph og gir ansiktet en moden og sofistikert utseende. Hvorfor, og med kjendiser som Reese Witherspoon, Christina Applegate, Sarah Michelle Gellar sverger til det! Så, hvis du vil vite hvordan du gjør en lav bolle frisyre, alt du trenger å gjøre er å lese fremover. Nyt!
Hvordan gjøre en Low Bun Frisyre; First things first, så, hva er en lav bun frisyre og hvordan får du en? Vel, for de uinnvidde, er et lavt bun frisyre annet enn en frisyre som innebærer coiling håret i nakken din. Det kan være en løs bolle eller en stram bun, avhengig av hva du ønsker og, selvfølgelig, anledningen! Så, nå som du vet hva det er, la oss lære hvordan du gjør en lav bun frisyre. Det er egentlig en lang frisyre eller en medium frisyre, så du trenger minst skulder lengde hår for det. Men du kan alltid bruke hår kosttilskudd for å øke lengden på håret ditt, og har en elegant updo!
Bare følg de enkle trinnene nedenfor og du har en elegant lav bun som er en stor rask frisyre for langt hår. ; Ta alle håret i en hestehale. ; Ta det lavt, mot nakken din. ; Hold halen slutten av håret med den andre hånden. ; Sakte, rotere hestehale, slik at den danner en ball. ; Fortsett å gjøre dette til hele håret er kveilet pent. ; Fest bun med en bolle klipp (enkle eller doble kanter). ; Generelt bør du være i stand til å slå en knute på halen inn i bun, men hvis du ikke kan, så feste endene med hår klipp (helst som passer din hårfarge). , Dine ganske chignon er klar. ; Du kan bruke alle hår tilbehør som du ønsker å ytterligere styrke denne herlige lave bun hairstyle. ; Lav Bun frisyrer for Prom; et skoleball er den største dagen i livet til en tenåringsjente. Det er dagen når hun får kle seg som en prinsesse! Og å være en jente, som prom frisyre å plukke er en av de mest forvirrende spørsmålene som går gjennom hodet hennes. Vel, jeg har den perfekte løsningen! Prøv en lav bolle frisyre for prom din. Det vil legge et snev av bravur til din generelle utseende. Bruk disse tipsene til å se oh-så-nydelig på prom night. ; Vask håret og tilstand det. ; Blow tørk den grundig. ; Få kledd, ferdig med makeup og gjør håret ditt. ; Tie en pen lav bun og fest den med en klipp av håret farge for å kamuflere det. ; Du vil definitivt ha matchende smykker på, så bruk matchende, små sparkly klipp i håret ditt. ; Når bun er gjort, fest sparkly klippene på tilfeldige steder i håret ditt. Du blir glitrende fra topp til tå! ; Lav Bun Frisyre for bryllup, Low bun frisyrer til bryllup har blitt ganske raseri i disse dager! Og hvorfor ikke! Det går utmerket godt med alle typer brudekjole. Hver rødmende bruden ønsker å ta henne brudgommens pusten fra. Ser perfekt på bryllupsdagen er bare måten å gjøre det. Og den perfekte måten å se perfekt er å sport en pen, stilig og glamorøse ser lav bun hairstyle. Bare bruk følgende tips, og du vil blåse ham bort. , Vask, tilstand og tørke håret. ; Selv om det er en enkel frisyre for jenter, spør en person vant til styling hår, for å gjøre lite bun. ; Hvis du har tenkt på seg en tiara, da et stramt lav bun er en bedre idé. ; Hvis du vil legge sprinkles med skinnende pins, deretter en litt løs lavt bun frisyre vil være akkurat. ; Big diamantsmykker vil se veldig bra med en bolle, og hvis du ønsker å holde nakken nakne, slitasje lysekrone øredobber med diamanter. ; Din imponerende (og jeg mener dette bokstavelig talt) ser er klar! ; Du kan eksperimentere med lav bun frisyrer alt du vil! Hold dem løs eller stram, klippet eller knyttede, osv. Du kan også prøve ut rotete lav bun frisyrer hvis du tror det vil passe din personlighet og anledningen også. Et klassisk lav bun er perfekt for en formell hendelse som et kontor middag eller en viktig presentasjon. En rotete bun er et flott alternativ når du har en dårlig hår dag. Så nå vet du hva du skal gjøre når håret begynner opptrer opp! Bare tie det i en lav bolle og ha en fin dag!

No comments:

Post a Comment