Wednesday 14 March 2012

Hotel Overnatting Ordlyd

Planlegging en hendelse krever så mye koordinering, det ofte virker som en uoverkommelig oppgave å få alt ferdig i tide. Og hvis du planlegger et bryllup, med gjester som kommer inn fra ut av byen, vel, la oss bare si at jeg har stor respekt for bryllupet planleggere. Hvorvidt du har en profesjonell håndtering ting for den store dagen, du må fremdeles greit alt som er besluttet, og somethings, som bryllupet invitasjon ordlyden, bryllup kunngjøring ordlyden eller hotellovernatting ordlyden vil du kanskje se etter deg selv, uansett. Få ordlyden høyre kan virke som en krevende oppgave, og finne den rette tonen kan være utfordrende. Så, hva skriver på et hotellopphold kort? For å hjelpe deg med, er følgende noen eksempler for å komme deg i gang.
Hotel Overnatting Card
Du må ta spesielt vare på komforten av folk utenbys fra som gjør en innsats for å komme til bryllupet. Den beste måten å sikre at det er hotellovernatting tilgjengelig på tidspunktet for bryllupet ditt, er å anslå antallet gjester forventet, og å be hotellet for å sette av et sett av rom. De fleste hotell vil gjøre dette for deg i god tid, men du må informere dem om eksakte tall innen en uke før ankomst dato. Disse reglene vil endres fra bedrift til bedrift, så ta deg tid til å gjøre en recce slik at gjestene ikke ender opp strandet uten sted å gå. Selv om du kanskje ønsker å sette gjestene opp på et godt hotell for hele varigheten av oppholdet, kan det hende at bryllupet budsjettet ikke strekke det langt, så sørg for at du avklare dette diskret. Følgende er et utvalg av hotellopphold ordlyden som du kan bruke i ditt bryllup invitasjon:
For enkelhets skyld et sett av rommene har blitt reservert på (hotell navn og adresse) Hvis du ønsker å bo her, kan du ringe (hotell telefonnummer) og informere dem om din bestilling av (dato). Vennligst referer du er med (par navn) bryllup, å motta en spesiell pris. Vi ser frem til å se deg snart!
Resort Overnatting Ordlyd
Hvis du har en destinasjon bryllup, og har gjort avtaler med en resort, disse er somethings du kan ta med i hotell ordlyden å utvide din gjestfrihet. Husk at mens du kan bli kjent med stedet, kan det hende at gjestene ikke, så ta deg tid til å legge ned all informasjon i din ferieanlegget ordlyden du mener kan være nyttig. Følgende informasjon kan hjelpe deg i gang:; En reisebyrået å hjelpe med reisearrangement til destinasjonen, Et kart for å hjelpe gjestene komme til hotellet, eller transport, eller andre reisetips du tror kan være nyttig; En oversikt over festligheter, eller en oversikt over hendelser, ulike satser for hotellovernatting, (for rom, suiter etc), barnehager, hvis noen, eller barneaktiviteter. ; Ta med et kart over destinasjonen og noen interessante steder som du føler er verdt et besøk, for gjester som kan bo på, Spesielle klær som kan være nødvendig (for eksempel til en strand bryllup), informasjon om forventet været er også nyttig. ; Hotels vil ofte kaste i noen fordeler og fasiliteter for en stor nok gruppe (som frokost, velkomstdrinker, eller rabatterte måltider og tjenester), så du kan godt være i stand til å forhandle frem en god hotellavtale. Informer gjestene om disse ekstra fasiliteter slik at de kan dra nytte av dem. Hvis det finnes en rekke alternativer så langt som hotellovernatting i området går, kan du også inkludere en liste over disse, slik at gjestene til å ta egne valg av hotell. Bed and breakfast er et også godt valg, siden de fleste av dagen vil bli brukt til stede på festen, og da kan du endre informasjonen ovenfor for å imøtekomme hotellet seng og frokost ordlyden i kortet ditt.
Hotellovernatting ordlyden bør være informative, for gjestene til å føle seg vel med arrangementene. Hosting et bryllup kan være stressende, men litt planlegging går langt i å sikre bryllupet er en suksess. Slapp av, ta et dypt pust, og nyt deg selv på din spesielle dag - Gratulerer med kommende bryllupet!

No comments:

Post a Comment