Wednesday 21 March 2012

Laminat på gulv Rengjøringsinstruksjoner

Laminatgulv er akkurat som tregulv, men er rimeligere. De er enkle å installere og er nesten hevet over overflaten. Dette er en av grunnene til at laminatgulv er mye foretrukket over tregulv. Pre-limt gulv eller knipse og låse gulv er noen av de beste laminatgulv typer. Installasjonsprosessen er enkel, og så er det rengjøring. Det er noen spesielle laminat gulv instruksjoner, som bidrar til å beholde sin kvalitet i over en betydelig periode. Du kan enten gjøre noen hjemmelagde rengjøringsmidler eller tørk gulvet med kjemikalier tilgjengelig hjemme forbedringer butikker.
Laminat på gulv Rengjøring tips
Det er visse fordeler og ulemper med laminatgulv. Følg tips om legging et laminat gulv, før du installerer denne gulv. Du må ta vare på noen ting for å unngå tidlig skade. Her er noen laminat gulv rengjøring tips for deg. ; Ikke skyv tunge møbler over gulvet, i stedet løfte den. ; Glidefly ikke bør kjøres over gulvet da de kan lage riper i gulvet. ; Aldri rengjøres med skurepulver, skuremidler eller stålull. ; Ikke rengjør med "mopp og skinne" produkter. ; Ikke polish eller voks på gulvet. ; Ikke flom gulvet med vann. ; Remodeling eller lakkering med sand er strengt ikke tillatt. ; Instruksjoner for rengjøring laminatgulv
Laminatgulv rengjøringsmidler er ganske effektive i å fjerne støv og dystert fra gulvet. Du kan rengjøre gulvet ved å feie eller med sporadiske fuktig mopping. Hvis du bruker en støvsuger, sørg for at den ikke har beater bar. Det er nyttig å plukke opp skitt fra mellom kantene og i mellom plankene. Trinnene for rengjøring en tre laminatgulv er nevnt nedenfor. ; Sweep gulvet med en kost til å fjerne smuss før du rense den. , Støv gulvet med en tørr Swiffer å rydde opp de resterende smuss. , Spray gulvet med et tregulv cleanser med hjelp av en fuktig håndkle. Ikke bruk såpe løsning for rengjøring. ; Nå rene igjen med et tørt håndkle for å suge vannet helt. Gulvet bør ikke forbli fuktige. ; Hjemmelaget Laminat på gulv Rengjøring Solution
Strukturen på gulvet skal oppbevares i lang tid ned linjen hvis du følger laminatgulv rengjøringsanvisninger judiciously. For litt ekstra pleie, må du legge litt mer innsats. Klargjør hjemmelaget løsning og bruke den hver gang du rengjøre laminatgulvet. Hvis du lurer på hvordan du rengjør laminatgulv med hjemmelaget rensing løsninger; fret ikke for det er nok av muligheter for det samme. Her går listen.
Løsning # 1; I fire kopper varmt vann, bland en kopp hvit eddik. Denne støvsugeren skal brukes til å vaske overflaten. Du kan også fylle på Swiffer med denne løsningen før rengjøring.
Løsning # 2; I to kopper varmt vann, bland 2 gram oppvaskmiddel, 1 kopp sitronsaft og 2 kopper eddik. Du kan rense gulvet med en klut dyppet i denne rengjøringsmiddel.
Løsning # 3; klar en løsning med 1 ts av oppvaskmiddel, 2 ts av ammoniakk og en halv kopp med isopropanol. Så heller du tre kopper varmt vann inn i blandingen. Refill din klar til bruk mopp med denne løsningen.
Løsning # 4; Utvannet baby shampoo er en fantastisk rensing agent for laminatgulv. I en liter varmt vann helles 2 ts av baby shampoo. Damp kluten i denne løsningen, og tørk av gulvet.
Løsning # 5; Bland 1/4th kopp eddik og ammoniakk i 1 ts av oppvaskmiddel. For å gjøre det tynnes tilsett 3 kopper vann og fylle Swiffer med denne løsningen. Du kan også fortynne den blandingen med en liter vann hvis du bruker en klut til å rengjøre gulvet.
Jeg håper de nevnte laminatgulv rengjøring vist seg gunstig for deg. Vanligvis, problemer med laminatgulv oppstår hvis det er igjen fuktig for timer eller hvis den ikke er installert riktig. Men det betyr ikke at du bør ikke gå for laminatgulv i det hele tatt. Du kan definitivt gå videre med laminatgulv som det er en billigere vei ut. Og spesielt nå, når laminat gulv rengjøring er ikke lenger et problem, og er ikke så vanskelig som det hadde virket.

No comments:

Post a Comment