Sunday 18 March 2012

Epsom Salt Crystals

Epsom salter ble først innhentet av kokende mineralvann på et sted som heter Epsom i England, og derav navnet. Epsom salter er magnesium sulfat, og det har vært brukt for å lindre muskel smerter. Men lindre muskel smerter ved å bruke Epsom salt krystaller har ikke noen vitenskapelige bevis, og er mer i natur folk rettsmidler. Men Epsom salter også har noen andre medisinsk bruk som behandling av spiker sopp, fotsopp og som avføringsmiddel. Epsom krystaller er ganske trygt å bruke og du kan til og med dyrke dine egne Epsom salt krystaller hjemme.
Epsom Salt Crystals: Fakta og bruksområder
Her er noen fakta om Epsom salt krystaller sammen med sin bruker. ; Den mest populære bruken av Epsom salt krystaller i salt bad. En til to kopper Epsom salt krystaller er oppløst i et varmt bad og bli din kropp i denne Epsom salt bad vil lindre slitne muskler. ; Epsom salt krystaller blir også lagt til potting jord som gjødsel, spesielt mens vokser roser. Det øker nivået av magnesium i jord som gjør plantene vokser friske. ; Epsom salt krystaller blir også brukt som koagulant samtidig som tofu. ; En fot suge laget ved å løse opp en halv kopp Epsom salt krystaller fjerner vond lukt fra føtter, mykner hard hud og beroliger føttene. ; Medisinsk bruk av Epsom salter er i behandling av problemer som fotsopp, soppinfeksjon i negler, samt for å redusere blåmerker og forstuinger. ; Epsom salt krystaller kan også brukes som et ansikt og kropp skrubb. Bare ta en håndfull Epsom salt og bland den med extra virgin olivenolje. Massasje denne Epsom salt scrub i milde sirkulære bevegelser over hele kroppen for å fjerne død hud og ha glatt glødende hud. ; En naturlig hår Volumizing formulering kan også gjøres med Epsom badesalt. Bare kombinere like mengder Epsom salt krystaller med din favoritt conditioner og fylle dette inne i en liten flaske. ; Epsom salter hjelper også til å suge opp overflødig olje fra håret. Alt du trenger å gjøre er å oppløse 8-10 spiseskje Epsom salt krystaller i ½ kopp sjampo og bruk en spiseskje av denne concoction til tørt hår. ; Ved hjelp av en blanding av Epsom salt krystaller oppløst i flytende oppvaskmiddel er svært effektivt for rengjøring baderomsfliser. ; Epsom salt krystaller kan også brukes i ulike skjønnhetsbehandlinger og en slik behandling er for å fjerne hudormer. Bare oppløse en spiseskje Epsom salt og jod i en kopp kokende vann, og smør denne blandingen på hudormer med en bomullsdott. , Hvordan få Epsom Salt Crystals
Hvordan Epsom salt krystaller form? Vel, er det enkelt å gjøre Epsom salt krystaller hjemme. Alt du trenger er; Epsom salter; Shallow parabol eller bolle, en kopp varmt vann; Konditorfarge (valgfritt), røreverk, Prosedyre
Hell den varme vann i grunt fat eller bolle og tilsett litt Epsom salter ned i varmt vann. Rør vannet til du ser alle krystallene oppløst. Når saltkrystaller har oppløst i varmt vann, tilsett mer Epsom salt krystaller og rør dem til oppløst. Hold legge Epsom salter ned i varmt vann løsning til det ikke mer krystaller kan bli oppløst. Nå kan du legge en dråpe eller to av konditorfarge og plasser gratengform inne i kjøleskapet, uforstyrret i ca 3 timer. Etter tre timer, vil du se at parabolen er fylt med tynne krystaller som er veldig skjøre.
Dette var alt om Epsom salt krystaller, bruksmåter og hvordan de dannes. Nå som du vet fordelene ved Epsom salt krystaller, kan du bruke dem til å lette muskel smerter, og også i mange skjønnhetsbehandlinger.

No comments:

Post a Comment